İlan sahibi kıllandırdı beni;RR ı onun olsun...
İlan sahibi kıllandırdı beni;RR ı onun olsun...
bu başlık yerinde olmuş bir abimin geçen sene 600f ile yaptığı kazata motor pelt olmuştu kulede eyilme felan vardı oderece yani arkadaşım hiç toplatmadı sattı bir motorcuya oda başka bir motorcuya satmış 2 ay sonra ilanlara bakarken ne görelim a dedi bu benim motor yepyeni hala getirmişler kazası yok 38binde olan motor 11bine inmiş yani adamlar sıfırlamışlar makinayı satıyolardı çok alavere dalavere dönüyor neyazıkki...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
motora kazasız diyenler;
kusura bakmayın ama çok safsınız ya da saf rolü yapıyorsunuz.
depoda bir kere ezik var honda logosunun orada artı kuyruk grenajı ile sürücü koltugunun birleştigi yerde normalinden farklı bir açıklık var.
bu saf olan arkadaşlar şimdi der ki depo grenajı başka bir motorundur onu oraya idareten koymuştur. kuyruk greanajını da düzgün takamamıştır.
paranız ve ihtiyacınız oldugu zaman inşallah bu şekilde bir motor alırsınız da başınız agrımaz.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cızık bilem yok alette tertemiz
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Eminim Kazası yoktur ))
o değilde üretim yılına bakın
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
arkadaşlar motosikletime aksesuarları ve yedek parçaları Fatih Kılıçlıdan alırım.(ilandaki satıcı) bizim evle arasında 100 metre kadar bi mesafe vardır çok yakınız yani.ben makinayı yakından görüp inceledim olmayan kısımlar hariç bi problemi yok motosikletin ön kısımda sağlam zaten ama hiç sorma ihtiyacı duymadım çünkü satılık olduğunu bilmiyodum yeni gördüm.ayrıca fatih kılıçlı o motordan gelecek paraya muhtaç biri değildir ama yinede bilemeyiz olayın iç yüzünü...
2 W H E E L S R I D E R
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)