ARkadaşlar motoru 4 gün önce sıfır aldım. Monial 150 KN model. Hiçbir sorun yoktu az önce kontağı açtım ve benzin göstergesinin çalışmadığını farkettim. 3 litrelik benzin var motorda bu sorun neden kaynaklanabilir?
ARkadaşlar motoru 4 gün önce sıfır aldım. Monial 150 KN model. Hiçbir sorun yoktu az önce kontağı açtım ve benzin göstergesinin çalışmadığını farkettim. 3 litrelik benzin var motorda bu sorun neden kaynaklanabilir?
benzin şamandıran arızalı olabilir yeni motor diyorsun servise götür ücretsiz hallederler
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Benzin deposundan göstergeye kadar kabloyu takip et bir bağlantısı çıkmış olabilir..
Sağolun cevap için şimdi denedim hiçbir şey yapmadım kontağı açtım çalıştı.
Muhtemelen şamandıra o motor o arızayı çok yapıyor hayırlı olsun yeni motorun
Teşekkürler.
Benzin ala ala düzelir.Benim eski bir arabam vardı bir öğretmen kullanmış.(satarken bile 3 kuruşun hesabını yapıyordu)Neyse arabaya hep ölmeyecek kadar masraf yapmış.(benzini bile yoktu o kadar.)Arabaya depoyu fulleyince anca yarım gösteriyordu.Sonra sonra alıştı.Satarken tamamına yakın gösteriyordu.
Valla ben de 3 litrelik benzin koydum gösterge çok az ilerledi. motoru açmaya çalışacam o zaman.
Benim motosikletimde de şöyle özellik var.Depo bir anda yarıya iniyor.Sonra bayağı orda kalıp tekrar iniyor.Sonra benzin almaya gidince benzinci sövüyor.5 liralık diyorum bazen alıyor bazen almıyor..Depo olduğundan az gösteriyor.Ama bence böylesi daha iyi.Hiç değilse yolda kalma olasılığım azalıyor.
Oh ne güzel benzinci basıyor gösterge gitmiyor o ilerleyene kadar depo doluyordur zaten.
o sorun kesinlikle mondialden olmuştur.
yazık etmişsin parana...
hem mondial
hem çinli
yazık yazık...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
1500 lira da verseydin de CBR alsaydım.
Aç gözlü derken? Burada Sıfır bulamazdım zaten 2.El'le de uğraşmak istemedim. bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz ne yaptığımı.
zamanında kn 150 drag şampiyonu olmuştu ama bir problemi vardı onun şimdi hatırlayamazsam da o yüzden pek tutmadı. laf aramızda bende yıllar önce ondan alacaktım 1 tane ama iyi şeyler duymamıştım da gidip başka bir çinli almıştım 1850 tl ye. sonra akü değiştirdim, debiyaj balatası, koltuk derisi, farlar, ampüller, sinyaller, km teli, gaz teli vs vs vs ve 1350 tl ye devriyle alana hemen sattım. kaç sene oldu hala sorunsuzmuş, yeni sahibiyle karşılaştım. o kadar parçayı japon malzemeyle değiştirdim ki ( haaa mafsal saplamasını da değiştirmiştim ) motoru baştan yaptım diyebilirim. o yüzden arıza çıkartmıyordur ama bir daha çinliye bulaşmak nasip olmasın
aç gözlü derken şaka yapmıştım yahu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Uzun süre kullanmayacağım zaten bi yerden para bekliyorum bunu satıp CBR alacam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)