herkese merhaba, bugün A2 ehliyetini alabilmek için ANKARA-Batıkent teki sınav yerine gittim... öncelikle söyleyim motorsiklet kullanmayı tam bilmiyorumdum sadece iki gün önce bi kursun motorsikletiyle (kanuni125cc) 30dk lık bir tecrübem oldu
sınav yerine geldik carrefour'un arkataraflarında tek tük araçların geçtigi bi yolda. daha kimse gelmemişti, iki gidip geliyim dedim... nerden geldiler anlamadım bi baktım 6-7tane köpek havlaya havlaya geliyorlar arkadan...
la dedim nooluyor!!! tam dibime kadar geldiler durdum... mal mal bakıyorlar bu seferde... geri hareket ettim gene arkamdalar. tekrar durdum, indim motordan yerden taşı aldım attım üstlerine kaçtılar (taşı hedef alarak atmadım, burdan bişey diyen olabilir şimdi
köpekler saglam yani
) neyse sınava girdik şuan için, iyi geçti.. ögleden sonra açıklancakmış sonuşlar. sınav süresince yine bu köpekler sürücü adaylarına baya zorluk çıkarttılar. kızın biri kaza yapıcaktı nerdeyse.
köpekler hep böyle dert mi olacak başımıza???!!!!
heee bu arada benim kullandıgım motor vitesli bir motor, fakat diger sürücü kurslarını motorlarına baktım biri hariç gerikalan hepsi scooterdı, güzelcede girdiler sınava. vitesli motorla girilmesi gerekmiyormuydu sınava?