Taksici ve minibüscülerin sıkıştırması ile alakalı..
Reklamlar
-
06 Aralık 2009, 18:15
Güzel Bir konu olmuş.Genelleme yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama taksiciler değil de minibüs şöförleri kafayı bizle bozmuşlar.İstanbul da yaşan arkadaşlar bilirler minübüsler trafik kurallarını cok fazla ihlal ettikleri için kaldırılacaktı ama sonra iyi olan şöförler dikiz aynalarına beyaz havlu astılar bunun anlamıda trafik kurallarına uyucam demekdi bu karar ertelendi bir süreliğine ama geçenlerde arkadaşımın cıbırı ile bostancıda yol alırken köprü sonunda kadıköy minibüsü en sol şeritten sağ şeride sinyal vermeden kırdı bende ortalam 50-60 ile gidiyordum. Allahtan panik yapmadan motoru durdurabildim ve tepkim uzun bir korna oldu adamda kusurunu anladı ve camdan el uzatıp kusura bakma görmedim dedi.Bende bence gördün ama umursamadın! diyip basıp gittim..Sanırım hızım 20km daha fazla olsaydı çarpıcaktım..
Benden size bir tavsiye minibüs gördünüzmü kesinlikle ya arkasında durmayın yada hızınızı normalin altına indirin.(Ben genellikle acık bulursam arkama alıyorum :D)
Regal Raptor 150 5.000KM - Regal Raptor Daytona 350 10.000KM - Yamaha MT-07 20.000KM
Reklamlar
-
06 Aralık 2009, 22:33
Arkadaşlar maltepe minibüs caddesinde taksici ile minibüscü kavgasını yazdım şoförler ve esnaf odasına mail olarak bir allahın kulu dönüpte bana cevap vermedi plakalarını yazdığım haldeki taksici haklıydı..
bunların azı çoğu yok kardeşim bunların hepsi aynııı...
-
07 Aralık 2009, 03:07
plur adlı üyeden alıntı
30 ağustos kortejiydi sanırım, barbarostan aşağı iniyorduk. Bir ara ışıklarda grup koptu bende en ön sırada kaldım. Neyse yeşil yandı ben kalktım ilerde bir taksi duruyor. Müşteri indirmiş amca belli ki yola atlayacak. Nerden mi anladım o kadar yakınız ki dikiz aynasından yüzünü görüyorum. Oda bana bakıyor pis pis veeee hop önüme atladı. Frene asılmam ile yanında durdum. Camdan bakışıyoruz
"Niye hayvanlık yapıyorsun ya gözümün içine baka baka önüme kırdın" dedim.
Hemen celallendi arkadaş;
"Sen kime hayvan diyon lannn" demeye kalmadı arkadan gelen arkadaşım taksinin tavanına yumruğu geçirdi. Aklı çıktı bunun arkaya hızla bir döndu nerdeyse yüze yakın motor var.
Suratını görmeniz lazımdı. Hemen yan çizdi ve
"Ya baban yaşında adamım ayıp değil mi hayvan diyon"
Ben fazla üstelemedim zaten bu korku ona 3-5 yıl yeterdi, yola devam ettim.
havaalanından sahil yolu ile zeytinburnu civarlarından e5e çıkmak için yoncaya girdik iki motor ben arkadayım, arkadan sarı ışık taktırmış bir şahin geliyor dönerken geçmeye çalışıyor selektör korna tacize başladı. sarı ışık gözümü alıyor, şahinlere gıcığım artı dönüşteyim. geçerken el kol hareketi yaptı önüme kırdı duracakken ilerdeki ikinci motoru farkedip gaza bastı peşinden bizde. yanında gidiyorum durmasa aynayı falan indireceğim o derece sinirlendim, cama bi kimlik dayadı polis, muhtemelen emekli. arkadaş önüne kırdı durdurduk. rengi bembeyaz olmuştu, fırçamızı attık arkadaş ehliyetini henüz emniyetten almadığı için çok üstelemeden döndük. ama dediğin gibi bu korku ona yeter heralde. dinsizin hakkından gelmek için imansızmı olmak gerekiyor diye düşünüyor insan!
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
07 Aralık 2009, 03:12
il_ragazzo adlı üyeden alıntı
Okan Bayülgen 'de motosiklet meraklısı die duymuştum bence yönetim programa bi organizasyon düzenleyebilir...
motor delileri gidiyorlardı
hatta bir ara pochet bıke hediye edılmıştı okana
katılınabılıyor yani,
o kadarda zor iş değil...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
07 Aralık 2009, 03:58
akşam üzeri saat 20:00 sularında aksaraydan çapa istikametine giderken sol şeritten direksiyonu (sinyal vermeden) birden sağa (önüme) kıran beyaz renkli altında mavi ışığı olan siyah camlı seat leon sürücüsü ve yanındaki şerefsiz... Allah sizin bin türlü belanızı versin. o kadar işaret yaptım durmadınız. 2'ye tektim hayvanın çocukları....
(kusura bakmayın... biraz rahatladım)
-
07 Aralık 2009, 05:06
Sırf bu yüzden ,
Defalarca dikiz aynası yumruklamışlığım,tekmelemişliğim...
1 kez şişli ortasında düşürülüp kalktıktan sonra kask ile kafa atmışlığım var...
Şunu unutmayın ,
Asla sinyal vermezler , son saniyede el çıkarırlar camdan ... Daima önünüze fırlarlar çünkü yollar onlarındır orda çalıştıkları için ... Daima gereksiz derecede yavaş gider ve sizi fıtık ederler... Sorarsanız hep haklıdırlar...
Nadir 1-2 taksici tanıyorum düzgün , onlar da motorcu zaten [COLOR="Silver"]
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
07 Aralık 2009, 05:33
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
07 Aralık 2009, 07:03
okan bayülgen iyi olurdu aslında marmara üni kocaeli üni derken motosiklet.net de burada
hemde bir iki kişi söz alıp dertleri anlatırdı sorun yapacaklarınıda sanmam
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
07 Aralık 2009, 10:34
Sayın moderasyon,görüldüğü üzere gelecek çok kişi var gibi duyun sesimizi irtibata geçiniz Kanal D veya ilgili şahıslarla.Konuşmayı ben yapabilerim show da.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler