Benzin alırken 4.Leventde karşılaştığım manzara...
Benzin alırken 4.Leventde karşılaştığım manzara...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
e hani kafasında kask ?
birde oraya bu sekilde trafikte kullanarak gelmemiştir umarım
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Çok şeker çocuk 4. fotoda ee yeter bu kadar poz foto çektiğin git artık der gibi bakıyor
Tam crosscu tipi var.. Bu çocuk çok akıllı...
Kanunide yapmış kardeşim motoru...
Babası binince 200 cc oluyormuş, çocuk binince 500 cc oluyormuş bu motorlar..
Üzerinde ağırlık algılamı varmış doğru mu acaba..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
cerroşum maalesef kasksız gelmişlerdi...o şekil gittiler...ama abisi kullandı motoru...
levsycim 4.foto aslında ilk çektiğim kare..bu kim gibilerinden sert bakış attı...sonra hoşuna gitti...
birolum Allah nazardan korusun...bence motosiklet tehlikeli bir alet...ne kadar dikkatli kullanılırsa kullanılsın...güvensiz yani...bir yakınımın motosiklet kullanmasını asla istemezdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ah bu akılsız milletim...
Bu yasta asılamazsan korumayı vs.. sonra istedigin seyleri soyle ne farkeder..
Bir musibet ile akıllar basa geliyor ancak o zaman ama o zamanda cok gec oluyor maalesef.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
abi çok şeker duruyor yaa
Yüksek Kalite Üstün Performans
vay be çok tatlı bişey bu cico çok sevdim kasksız olmasıda ayrı bi olay tabiki.
bu yaşta trafiğe çıkmasın zaten ya.ufacık motor zaten.bizim buyuk motorlar görünmüyor diye yakınıyoruz onlar nasıl görünüyor diger araclar tarafından hayret vallahi
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Evet arkadaşlara katılıyorum şimdiden önlem almazsa aynı şekilde devam eder
bak kerataya
bizim metenin 8 tane çokomeli bi oturuşta yuvarladığı çağlar bunlar
merdivenleri teker teker ağır ağır çıkmak, ağacı yaşken eğmek gibisi yok
daha önce de yazmıştım şu cümleyi:
tanıdığım bütün iyi motorcular ufak yaşta ve mobiletle başlamış bu işe
Velete bak ya.. Helal olsun..
en son fotoda baktımda cocugun altı ıslak gibi
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
son fotografta o da senin fotoyu çekmiş.
pocket bike trafik çocuk delirdinizmi ne şirini tatlısı bu çocukların anası babası nerede istenbul gibi yerde salınırmı boyle . hale bak ya
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)