Çizme, içlik, ve pantolon malum kış bu parçaları almayı düşünüyorum montum ve eldivenim Held marka bu marka içlik pantolon ve cizme kullanan ve memnun olan var mı? Yada önericeğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Çizme, içlik, ve pantolon malum kış bu parçaları almayı düşünüyorum montum ve eldivenim Held marka bu marka içlik pantolon ve cizme kullanan ve memnun olan var mı? Yada önericeğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Held pantolonumu 3 yıldır kullanıyorum ve memnunum.Fakat sana NIC ürünlerini öneririm.Uygun fiyatlı ve çok kaliteli.
maddiyat iyiyse kaliteden şaşma derim, held yada revit
Held in pantolonunu yeni aldım hatta kargodan yeni teslim aldım .
Daha denemedim deneyip geleyim izlenimimi yazarım buraya
Geldim .
Hava hafif çiseliyor
Pantolon held gavia
Yerler hayli ıslak..Deneme sağlam olsun diye göletlerden 100 ile gidiyrum.Soguk sadece bottumdan geliyor o da motosiklet botu olmadıgından..
Pantolon soguk ve yağmur konusunda geçer ama koruma konusunda kalır ; korumalıkları çok zayıf sanki...Güvenlik hissi vermiyor bence Tabi bunu karşılaştırmalı olarak söylemiyorum bu benim izlenimim diğer pantolonlarda nasıldır bilmem ...
Parasının hakkını veriyormu ?İşçilik olarak belki...
umarım işinize yarara termal içlik. ben alıdım ancak henüz test etmedim.
http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum...EXT_RUN_PAR_5=
DRİFT RELİGİON
Pantolonda RICHA nın everest modelini kullanıyorum ve yeterli koruması ile soğuktaki performansı için son derece keyifli ve işini göreceğini söyleyebilirim.
Çok sert kış dönemlerindeyse içlik olarak markadan bağımsız olarak WIND
STOPPER özelliğe sahip herhangi bir ürünü tercih edebilirsin.Bir dönem O'NEAL
alt-üst içlik kullanmıştım ,şimdiyse MILLET in termal içliğini kullanıyorum ve
son derece memnunum.
Saydıklarına ilaveten bence böbreklik-boyunluk ve balaklav-akciğer koruması
ile kalite bir eldiven de kış sürüşünün vazgeçilmezlerindendir.
Yollardaki molalarda çorba kaşığını tutamayacak duruma düşmüş çook motorcu
gördüm ve acınacak haldeydiler,işin kötüsü altlarındaki 25-30 bin tl lik makina
ların karizması onları kurtaramadığı gibi aksine komik hallere sokuyordu........
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
mont pantolon richa kullanıyorum ve çok memnunum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar şimdilik yün içlikle idare ediorum maaşı alınca tavsiyelerinize uyucam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)