Plaka yapan yer arıyorum (İstanbulda)
-
hayırlı akşamlar arkadaşlar saolsun benden önceki arkadaş motorun plakasını haşat etmiş yeni plaka yaptırmak istiyorum yapan yer varmı varsa adres verirseniz sevinirim teşekkürler
Not:Eski Plakada her daim yanımda olucak koltuk altında yasak yada yasal deil diyen arkadaşlar olursa ön bilği olsun
Reklamlar
-
app hastası deilsen emniyetten yenisini alıver..
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
bencede yaklaşık masrafı 8 lira emniyette eskisini verip yenisi için sana bi fiş kesiolar o fişle istediğin yerden yaptır benim motor ümraniye çıkışlı oldum halde aldığım fişle beşiktaştan yaptırmıştım yazı karakterleri çok güzel diye
-
Herşeyi kolayda o plaka apachenın koltuk altına nasıl sıgıcak anlamadım.
http://www.sahibinden.com/tek_app_pl...QQdisplayitem?
ankarada cok yapanvar kargoyla gönderirler istersen ama sakat bızım kuzenın arabasını baglamıslardı mühür yok diye
-
tabelacıların çoğu yapar ama onun yerine her şey yasal olsun dersen, emniyet müdürlükleri yakınlarında TŞOF ya da otomobilciler federasyonu (hangisi yapıyordu basım işini hatırlamıyorum) onların basım büroları vardır zaten ve tanesini 8 lira gibi bir fiyata basıyorlar. ordan bastırıp emniyete eski plakanız ve ruhsatınızla gidip durumu anlatıp eskisini iade edip, yenisini soğuk mühür bastırarak kullanabilirsiniz.
ama standart dışı estetik ve farklı plaka istiyorum derseniz şöyle örnekler mevcut : http://www.sahibinden.com/app_plaka_...QQdisplayitem?
bunlar ankara'da ama yine de adrese gönderirler sanırım. yalnız bunlara emniyetin mühür basmadığını, dolayısıyla yasa dışı plaka olacağını unutmayın...
-
Sanırım biryerde okumuştum.Plakayı kaybettiğini söylediğinde de yenisini alabiliyordun emniyetten.Ama 8 lira verip kanunlara uygun davranmak bence daha mantıklı.
-
il_ragazzo adlı üyeden alıntı
bencede yaklaşık masrafı 8 lira emniyette eskisini verip yenisi için sana bi fiş kesiolar o fişle istediğin yerden yaptır benim motor ümraniye çıkışlı oldum halde aldığım fişle beşiktaştan yaptırmıştım yazı karakterleri çok güzel diye
Ruhsat üzerime değil ama ruhsatı bende devir almadım daha o yüzden bu sekil yabtırıyorum gerçi ruhsat şirket adına şahıs adına değil yabtırabilirmiyim böyle
Szman! adlı üyeden alıntı
kolay ikiye katlıyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------
immortalboss adlı üyeden alıntı
Sanırım biryerde okumuştum.Plakayı kaybettiğini söylediğinde de yenisini alabiliyordun emniyetten.Ama 8 lira verip kanunlara uygun davranmak bence daha mantıklı.
bencede en mantıklısı ruhsatı üzerime alamadım daha herif habire sallıyo ruhsat elimde ama devir alamadım daha
-
güncel...
-
hala güncel
-
04 Aralık 2009, 22:18
valla dostum burda butun anahtarcilar yapiyolarlar ama istandbulda bilmem,en iyisi emniyetten alman derim genede
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler