arkadaşlar sorum şu "motor almak için ehliyetinizin olması şart mı" ben haziranda motor alacam.şu an okulum olduğu için ehliyeti de haziranda alacam.yani motoru önce alacam bir sorun olur mu?bu arada motor kullanmasını biliyorum yaşım da 20
arkadaşlar sorum şu "motor almak için ehliyetinizin olması şart mı" ben haziranda motor alacam.şu an okulum olduğu için ehliyeti de haziranda alacam.yani motoru önce alacam bir sorun olur mu?bu arada motor kullanmasını biliyorum yaşım da 20
motosiklet satın almak için ehliyetinin olması şart değil
hayır değil , para herşeyi çözer
Keşke dediğin gibi olsa, ama öyle değil. Hiç bir çeşit aracı alırken ehliyet sorulmaz
Aslında ehliyeti olmayanlara ruhsat çıkmaması lazım.. Güzel olur valla..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Para (birisi bağışlamadıysa)
Kimlik fotokopisi (kimlik no olmalı)
Eğer işlemleri sen yapmayacaksan noterden vekaletname
İkinci el motor için temiz kağıdı ve ruhsat
BUNLAR ŞART
gerekli değil.. sadece aldıktan hemen sonra eve götüreyim derken dikkat et. ben yakalanmıştım sigorta yok ehliyet yok ruhsat yok kask yok .... allahtan anlayışlı çıktı adam.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
polise yakalanmadığın sürece bir sorun olmaz
gerçi bazı polisler malesef insaflı davranıp ceza kesmiyorlar ama
artık şansına ne çıkarsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------
hah işte
anlayışlı birine denk gelmiş birisi
şans işte
ne diyeyim
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Ben 2 ay önce aldım motoru, ehliyetimde yok (şimdi kursa başladım Ocakta alacam nasip olursa)
Sen yinede bir an önce ehliyet almaya bak
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
ben de önce motoru aldım, sonra üstünde öğrendim ve ehliyeti aldım. o motorla trafiğe de çıktım ama nelrr çektim bir de bana sor. üstelik Allah'tan bir şey olmadı ama kaza maza olsa sakat olurdu. şimdi aynın yapar mıyım, aslaaa. önce ehliyet sonra motor alırdım...
Sürücü belgesine gerek yok. Belki birine hediye alıyorum. İlla kendimemi almam lazım. Dolayısıyla almak için değil, sürmek için ehliyet gerekir. Ben de motoru bir buçuk ay önce aldım. Ama ehliyetim olmadığı için 1 km dahi yapmadım. Ehliyetimi aldıktan sonra bineceğim.
Aynı olay araba alırken de başıma gelmişti.78 model golf aldık babamla.Ehliyetimin gelmesi a2 yüzünden gecikmişti.İnsanın içine geliyor ya hani bir kıpırtı.Heh işte ona dikkat et.Arabayı yıkamak bahanesiyle şehir turu atıyordum.En sonunda dayanamadım gittim farkı vererek B'yi erken aldım.Sen sen ol ehliyetsiz motora binme kardeşim.
şart kardeşim şart bu devirde şart ehliyetini almadan motor alma ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ehliyet yapabilirlik/kullanabilirlik yetkisini gösteren belgedir
ehliyetin hiç bir üretici/satıcı için önemi yoktur
önemi olan paradır
paradan bahset
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
arkadaşlar E+A2 ehliyete yazıldım sınavı geçtim dosyalarıda aldım motor aldım parada suyunu çekti sadece A2 yi çıkartabilirmiyim şimdilik, 2 ay sonrada e yi çıkartıcam yardımcı ollursanız sevinirim
zaten sertifikalrın ayrı ayrı olması lazım şimdilik a2 sertifikanı işlme koy ama iki ay sonra e için de aynı evrakları hazırlaman gerekiyor
Nasıl yanı bırbucuk aydır garajında motosıkletın var ve bınmedın nasıl oluyo bu ? benı baglasalar yıne bınerım tabı saglık problemlerı olmadıgı surece...
1995 ten 2001 yılına kadar aktıf bır sekılde ehlıyetsız bındım motosıkletım varken bınerım ama onaylamıyorum ehlıyetsız trafıge cıkılmasını ama ben dayanamazdım ve olede oldu yıllarca..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
yav adam ehlıyetı yok sızın demenıze gore bu adamın motosıkletıde yok nasıl ogrenıcekte moto surmeyı nasıl alcak ehlıyetını yapmayın sehır ıcı bos yollarda kullanılabılır motosıklet camıa sının bence cogu bu bu sevdasıyla gayrı resmı bulusmustur ben ole olduguna ınanıyorum..
ıyı ozaman adam 12,16 yaslarında motosıklet surmesın mahrum edılsın yanlıs...
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)