motor almak için ehliyetinizin olması şart mı
Reklamlar
-
hondam adlı üyeden alıntı
Nasıl yanı bırbucuk aydır garajında motosıkletın var ve bınmedın nasıl oluyo bu ? benı baglasalar yıne bınerım tabı saglık problemlerı olmadıgı surece...
1995 ten 2001 yılına kadar aktıf bır sekılde ehlıyetsız bındım motosıkletım varken bınerım ama onaylamıyorum ehlıyetsız trafıge cıkılmasını ama ben dayanamazdım ve olede oldu yıllarca..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
yav adam ehlıyetı yok sızın demenıze gore bu adamın motosıkletıde yok nasıl ogrenıcekte moto surmeyı nasıl alcak ehlıyetını yapmayın sehır ıcı bos yollarda kullanılabılır motosıklet camıa sının bence cogu bu bu sevdasıyla gayrı resmı bulusmustur ben ole olduguna ınanıyorum..
ıyı ozaman adam 12,16 yaslarında motosıklet surmesın mahrum edılsın yanlıs...
Helal olsun Avrupalılara yine
12-16 yaş arası olayına hiç girmeden ;
Avrupada ehliyeti olmayan insan ne araba ne de motosiklet alamaz.
Araba aldığın zaman ehliyetini veriyosun. Ehliyetin olmadığı zaman ancak yan koltukta veya artçı olarak görürsün kendini.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Reklamlar
-
runbelx adlı üyeden alıntı
zaten sertifikalrın ayrı ayrı olması lazım şimdilik a2 sertifikanı işlme koy ama iki ay sonra e için de aynı evrakları hazırlaman gerekiyor
sağol arkadaşım çok teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler