Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motor almak için ehliyetinizin olması şart mı

REKLAM ALANI
    GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Alıntı hondam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl yanı bırbucuk aydır garajında motosıkletın var ve bınmedın nasıl oluyo bu ? benı baglasalar yıne bınerım tabı saglık problemlerı olmadıgı surece...
    1995 ten 2001 yılına kadar aktıf bır sekılde ehlıyetsız bındım motosıkletım varken bınerım ama onaylamıyorum ehlıyetsız trafıge cıkılmasını ama ben dayanamazdım ve olede oldu yıllarca..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

yav adam ehlıyetı yok sızın demenıze gore bu adamın motosıkletıde yok nasıl ogrenıcekte moto surmeyı nasıl alcak ehlıyetını yapmayın sehır ıcı bos yollarda kullanılabılır motosıklet camıa sının bence cogu bu bu sevdasıyla gayrı resmı bulusmustur ben ole olduguna ınanıyorum..
    ıyı ozaman adam 12,16 yaslarında motosıklet surmesın mahrum edılsın yanlıs...
    Helal olsun Avrupalılara yine

12-16 yaş arası olayına hiç girmeden ;
    Avrupada ehliyeti olmayan insan ne araba ne de motosiklet alamaz.
    Araba aldığın zaman ehliyetini veriyosun. Ehliyetin olmadığı zaman ancak yan koltukta veya artçı olarak görürsün kendini.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda innova
    Alıntı runbelx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten sertifikalrın ayrı ayrı olması lazım şimdilik a2 sertifikanı işlme koy ama iki ay sonra e için de aynı evrakları hazırlaman gerekiyor
    sağol arkadaşım çok teşekkür ederim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler