bende ufacık bir alanda scooter sürerek almıstım yetkililer nrdeyse bakmıyo bile motor sürmeyi bilmeyen adamlar bile 1 kere deneme sürüşünden sonra sınava girip gecti bencede deişmesi lazım bu sistemin tam zamanında almısım pazartesi elimde insallah
bende ufacık bir alanda scooter sürerek almıstım yetkililer nrdeyse bakmıyo bile motor sürmeyi bilmeyen adamlar bile 1 kere deneme sürüşünden sonra sınava girip gecti bencede deişmesi lazım bu sistemin tam zamanında almısım pazartesi elimde insallah
yazıldığı gibi herşey daha fazla para vermemiz için yapılıyor
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Sizin orada kasap varsa ve sen de ehliyetini oradan aldıysan bilemem orasını ama genelleme yapma.
Kurslardan önce polis ehliyet verirdi ve hiç eğitim vermeden.Hakkıyla kullananların bile verdiği rüşvet hikayeleri hala anlatılır durulur.
Sürücü kurslarıyla birlikte -eksikleri olsa bile- bir eğitim verilmeye başlandı.
İlk zamanlar sınavları kurslar yapardı ve her müracaat eden, yazılıları tek sınavda verirdi.Sonra Milli Eğitim kendisi okumaya başladı kağıtları illerde.Böylelikle bir nebze daha ciddi oldu.Ancak ilçelerde torpil sona ermedi.Bunun üzerine, ilçelerdeki adaylar da üniversite sınavı gibi illere giderek yazılı sınavlara giriyorlar.
Her sistemin aksayan yönleri mutlaka vardır. Şimdi de direksiyon sınavlarını daha ciddi yapmak için girişiler ve düşünceler var. İyi olur inşallah.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)