motosiklet muhabbeti açınca offf baydın abi ya diyen arkadaşlarınız oluyor mu? :)
-
03 Aralık 2009, 02:47
Reklamlar
-
03 Aralık 2009, 02:49
Mersin İl Temsilcisi
m.şanveren adlı üyeden alıntı
sencer abi binin yarısı beşyüz,oda bizdeyok.takma kafana abi.
abi.bide şu avatar resmin çok ürkütücü be abi.korku filimi gibi
bu avatar çok eski be kardeş, millet özelden sürekli yazınca değiştirmiştim ama "en ilginç avatar" olayında elendikten sonra buna dönmeye karar verdim...
dostum güven duysun, düşmanım korksun dediydim ama arada sen tırsmışsın...
korkma sakın, gerçek değil, asılı adam aslında maket, oradaki tek gerçek şey ağaç
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
03 Aralık 2009, 02:54
yürekçe adlı üyeden alıntı
valla aslında konu tam 500... shubert c2 kask alıcam da 700tl diyolar. dandiklere 250 vereceğime.... diye gidyor konu ama olay aradaki 500tl de
abi görüyomusun banada malum olmuş gecenin bir yarısı ''aptala malum olur''derlerya hani benimki aynen öyle oldu şimdi. inşallah istediğin kaska en kısa zamanda ulaşırsın
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
03 Aralık 2009, 11:25
"Baydın abi yaa!" diyen arkadaşım hiç olmadı. Ama dün MT'yi baydım galiba. Açtığım başlık silinmiş.
-
03 Aralık 2009, 12:01
yürekçe adlı üyeden alıntı
valla aslında konu tam 500... shubert c2 kask alıcam da 700tl diyolar. dandiklere 250 vereceğime.... diye gidyor konu ama olay aradaki 500tl de
bende hep böyle başlıyorum ama,en son sadece kendimle kalıyorum bazen şöyle bir cümlede çıkıyor karşıdan.''hay senin motoruna da sanada''
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
03 Aralık 2009, 12:05
aboooovv olmazmı annemle,ablam kusucaktı bi gün az kaldı patlattılar ağzıma bitane =))=) arkadaslar vurdu vurdu yeter lan artık sus dediler hemde nasıl aynı bende motor görüyorum yok şu cc şu marka deli motordur buda işte =)) kız arkadasım bir gün boyunca küsmüştü bana konusmamıstık =)))
-
03 Aralık 2009, 12:20
acemi60 adlı üyeden alıntı
"Baydın abi yaa!" diyen arkadaşım hiç olmadı. Ama dün MT'yi baydım galiba. Açtığım başlık silinmiş.
O konu silinmedi, konu dışı bölümüne taşındı.
-
03 Aralık 2009, 13:03
arkadaslarımın hepsi artık motorcu öle bir derdim sorunum yok
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
03 Aralık 2009, 13:53
sende bayma milleti
-
03 Aralık 2009, 14:03
Bir de şöyle bir durum var; muhabbet bazen motorlu araçlara kayıyor ben de motosiklet kültürünün gönüllü misyonerliğini yapma gereği duyduğumdan motosiklete getiriyorum konuyu.Sonrasında hemen eleştiriler, yermeler, mantıklı ve güzel açıklamalar karşısında kalın kafalılık yapmalar falan.Aslında bu hareketleri yapan insanların bir kısmı vardır; çok seviyorsundur, canındır senin, çok değer verirsindir, ama nafiledir, anlamamakta diretir, tek kusuru budur belki senin için ve en acı olanı budur.
-
03 Aralık 2009, 14:19
hergün başıma böyle bir olay gelir bugünde arkadaşlarla ders arası iki turlayalım dedik motorcu olan bi arkadaşa rastladık beraber dolaşıyoruz konu hemen motora geldi arkadaşın biri artık isyan derecesine geldi ''ne beygiri ne torku yaaa yakacam sizin motorları'' deyince bizde ders konularına doğru yelken açtık
-
03 Aralık 2009, 15:20
benim arkadaslarımın hepsi bu lafı diyo bi sus yawf falan diyolar , en çok da alamadın gitti şu motoru , alıyosan al artık da bizde kurtulalım diyenlere gıcık oluyorumm , gel bana muay thai yap diyo yani .... kolumu bacanı kırim illa ...bu mudur yani bunu mu istiolarrrr
-
03 Aralık 2009, 15:26
Motor muhabbeti konusunda çok sorun olmuyor. Arabalardan ve olmadı normal hayattan örneklerle anlaşılır hale getirmeye çalışıyorum anlattığım şeyi fakat çevremdekilerin de benim de atlatamadığımız tek sorun yolda geçen motorlara bakıp kendi bilgimce model yıl egsoz vs tahmini yapmam =)
Artık tik haline gelmeye başladı. Geçenlerde Görkem ile görüştüğümüzde ise tam tersi oldu baktım ikimiz de aynı motora yorum yapıyoruz profesyonel yorumcuymuşcasına
Buradan Görkem e selam ederim
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
03 Aralık 2009, 15:28
Arkadaşlar motosiklet kullanmak araba kullanmak gibi bir algılamalar bütünüdür.Algılamada sıkıntı varsa bu herşeye yansır.Görmek ile bakmak arasındaki farkı anlamayanlar zaten algılamada eksik oldukları için bu konudada algılamaları kıt olabilir yada ilgilerini çekmeyebilir yada korkabilirler vs.Bunlar bence hiç önemli değil burda önemli olan motosiklet kulanan kişilerin tutarlılığı ve düzeyi bu herşeyi çözümler.
Allaha emanet olun.
-
03 Aralık 2009, 15:55
eftelya adlı üyeden alıntı
benim arkadaslarımın hepsi bu lafı diyo
bi sus yawf falan diyolar , en çok da alamadın gitti şu motoru , alıyosan al artık da bizde kurtulalım diyenlere gıcık oluyorumm , gel bana muay thai yap diyo yani .... kolumu bacanı kırim illa ...bu mudur yani bunu mu istiolarrrr
motorsuz motorcu nasıl olunuyor hep merak etmişimdir
şimdi sana sorsak, 6 vitesli motosikletin şanzıman içinde dişli gurubunda kaç tane dişli vardır desek ne dersin vites geçişleri nasıl veya ne yardımı ile sağlanır
-
03 Aralık 2009, 16:06
-
03 Aralık 2009, 16:16
motorsuz motorcu tokadı yedin mi sen hiç keline
şapp diyee
6 vitesli motorda 12 dişli mi vardır ? derim... vites geçişleri de sekromeçler yardımıyla olur derim , hangi vesileyle öğrendin dersen traktör kullanırken vites atamıyordum , neden vites geçmiyor ki dedim , sekromeç yok bunlarda dediler , sekromeç ne dedim , anlattılar . sonra adamın biri bir gün ....
6 vitesli motosikletin 6 vitesinde tepkisi nedir anlatırmısın
zx10
1000rr
gsxr1000
r1
hayabusa
yada cbr 125
-
03 Aralık 2009, 16:23
uçarak geliyorum amaaaa şuna bak alay konusu olduk ... Allahım mazlumun ahını alıyolar gör bunları hüv
-
03 Aralık 2009, 17:09
uçarak geliyorum amaaaa
şuna bak alay konusu olduk ... Allahım mazlumun ahını alıyolar gör bunları
hüv
seninlede motosiklet muhabbeti yapılmıyor hee
sana iki resim gönderiyorum bakalım tanıyacakmısın[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
[IMG][/IMG]
-
03 Aralık 2009, 17:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler