arkadaşlar 100 cup tarzı motor alıcam kuba'mı daha iyi mondial'mi daha iyi sizce yedek parça sıkıntısı veya yokuslarda cabuk tıkanırmı yorumlarınızı bekliyorum..(bütçem buna yetiyor sadece.)
arkadaşlar 100 cup tarzı motor alıcam kuba'mı daha iyi mondial'mi daha iyi sizce yedek parça sıkıntısı veya yokuslarda cabuk tıkanırmı yorumlarınızı bekliyorum..(bütçem buna yetiyor sadece.)
bana kalırsa mondiali tercih et çünkü yedekparça sıkıntısı çekmezsin
zaten motor kalitesi bakımından aynı ama bn olsam mondiali tercih ederdim !!
Değişen fazla bir şey yok aslında..Ama mondial bir adım önde.
Bence de ikside aynı güçte ama tercihim mondialden yana olurdu.
üzerlerindeki motor her ikisininde ayrı olacak hali ile,
ama yedek parça ve çevdeki çoğunluk itibarı ile MONDİAL ttabiki.
sonucta her tarafta servısıde var...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
al birini vur ötekine ikiside aynı
servis bakımından mondial (servisede nekadar güvenilirse?)
motorlar ikiz gibiyse,fiyat farkıda çok yoksa,arkasındaki firmaya bakıcaksın.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Mondial 100km cup kullanıyorum. motorun performansından şikayetim yok rodajını iyi gecirirsen sende şikayet etmezsin lakin ben garantiden 1 parça degiştirdim benzin şamandırası. 3-4 ay sonra şamandıra yine bozuldu. Servise gittim saat le birlikte degiştirelim dediler garantiden 1 saat 1 şamandıra istediler siparişi ramazan bayramına 1 hafta kala verdiler parcalar hala gelecek hala gelecek. Ben neyapayım :S ?
07-gєηçℓιк
Yedek parça ve servis bolluğu, Mondial'i tercih nedeni yapıyor gibi..
peki arkadaşlar çelik nasıl mondialmı çelikmi ??
Arkadaşlar, bu konu inan forum içinde en az 5 yerde incelenmiştir.. Bence önce onları okusan incelesen.. Model kıyaslamaları, model testleri ve arkadaşların görüşleri var.. Önce bilgi sahibi ol.. Git bayilere sor soruştur... Mondial daha yaygın ve denenmiş Küba yeni ne olduğu belli değil ama oda ÇÇÇ..
Mondial cup ile şehirlerarası yolculuk yapanlar var forumda inceleyebilirsin.. Mesela Egelim 43 adlı arkadaş bu konuda çok detay verebilir sana...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Dostum daha sağlam makine istersen motosan modesa tr-100.Ben ilgilenmeni öneririm.Burada kuryeler kullanıyor.35000 kmde olanını gördüm.www.motosan.eu adresinden bakabilirsin.
Bu motorla ilgili sana detay soracağım.. Telefonunu özelden mesajla verirmisin..
Aşağıdaki Linki Tıkla;
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/comm...ml#post1883014
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
bence kesinlikle mondial derim
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)