valla bravo ilk defa duydum böyle birşeyi ..kedi arkadasada birşey olmaması olayı cok daha keyifli kılıyor
valla bravo ilk defa duydum böyle birşeyi ..kedi arkadasada birşey olmaması olayı cok daha keyifli kılıyor
Operasyon kötü sonuç alınmadan başarıyla tamamlanmış
yanlışlıkla benm motora girse yandı..maşbiyerleri sökmek için komple ön grenaj çıkıyo
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
arabaların içine giriyor bazen çok kötü oluyor.bir kere adam kaputu bir açtı kusacaktım neredeyse :( gittiler tazyikli suyla kazıdılar kediyi.paramparça olmuştu:(
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Geçmiş olsun kediciği iyiki zamanında farketmişsin ben olsam aklıma bile gelmezdi oraya gireceği
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
aaaa çok datluymus yafuu yirim yirimm....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Semihcim bence bu ZC lerin ortak özelliği çünkü; bizimde ZC varken aynı yere yavru kedi girmişti
ve kedinin oraya girdiğini ben gördüm ama Emre' yi bu gerçeğe inandırmak zamanımı almıştı,
sonunda oda fark etti ve binbir zorlukla çıkardık yavrucağı oradan..
:cherry: :cherry: :cherry:
Çok masum bakıyor. Motosikletine kedi giren ilk insan olarak tarihe geçtin.
evet oraya kedi girmesi ilahi bi işaret bana motor almanız gerekiyo sanırım
Motorcu kedi...
Bence sen kediler için dikkat köpek var yazısı as motosiklete.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Tüh, abi keşke bir haber ajansına haber verip öyle çıkarsaydın kediyi.Akşam haberlerde görürdük.Belki para bile verirlerdi.
walla inanmadım önce
hayvancaz ne kadarda mahsum he
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)