Innova sorunu çözüldü :)))
Reklamlar
-
Arkadşalar o kadar uğraştık süpabtı karbüratordü derken meğersem mesele gaz teli ve jigledenmiş burdaki arkadaşlar motoru görmedikleri için çok normal ama 2-3 usta gezdim hiçbirimi göremez teller değişti sorun çözüldü meğersem jigle hafif çekili kalıomuş şimdi ip gibi gidiyor motor :D
Reklamlar
-
sorunun çözülmesine sevindim iyi günlerde kullan
-
güle güle kullan
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
saolun arkadaşlar bende çok sevindim :D:D
-
-
-
Senin açından sevindim.Kazasız belasız kullan.
-
Hadi gözün aydın, jiglenin içinde miyiz nasıl göreceğiz
-
hocam sorun neydi motordaki bende de cup var ip gibi gitmiyo
-
01 Aralık 2009, 22:49
hocam motor 80-90 geçmiodu gaz yemiodu bazen biz karburator zannettik hava filtresi falan bakıldı sübap ayarı yapıldı en sonunda bi usta fark etti :D yaf arkadaş bu jikle teli değişçek motoru boğar dedi takılı kalıo dedi tel değişti gaz teli değişti motor canavar kaçıyor şimdi :D
-
01 Aralık 2009, 22:51
yoruk86 adlı üyeden alıntı
hocam motor 80-90 geçmiodu gaz yemiodu bazen biz karburator zannettik hava filtresi falan bakıldı sübap ayarı yapıldı en sonunda bi usta fark etti :D yaf arkadaş bu jikle teli değişçek motoru boğar dedi takılı kalıo dedi tel değişti gaz teli değişti motor canavar kaçıyor şimdi :D
Yakıtından da mı anlamazsın, ama yeni almıştın de mi
-
01 Aralık 2009, 22:59
geçmiş olsun kazasız belasız..
-
01 Aralık 2009, 23:00
hocam gene yakmıoki nalet :D:D nası bi icatsa bu herhalde 2020 modeli bedava gidicek :D
-
01 Aralık 2009, 23:05
hocam gene yakmıoki nalet :D:D nası bi icatsa bu herhalde 2020 modeli bedava gidicek :D
Uzaylı işi bu , vaz mı geçsek yeni İnnova'dan ne
-
01 Aralık 2009, 23:07
Valla hocam bilemecem gari, bi MZ 301 alalım :D yakar o
-
01 Aralık 2009, 23:10
Valla hocam bilemecem gari, bi MZ 301 alalım :D yakar o
Mz 301 yakar , ama haksızlık etmeyelim ona da tüp takar bineriz
-
01 Aralık 2009, 23:14
motorhocası adlı üyeden alıntı
Mz 301 yakar , ama haksızlık etmeyelim ona da tüp takar bineriz
Şu innovaya tüp taksan 1 litre gazla Antalya'dan istanula gider yemin olsun :D:D:D:
-
01 Aralık 2009, 23:18
Şu innovaya tüp taksan 1 litre gazla Antalya'dan istanula gider yemin olsun :D:D:D:
Aslında 1lt gazla 1lt benzinden daha az yol yaparsın ama, sen patlayıp gideceksen o başka
-
01 Aralık 2009, 23:22
Valla ha uçakla gidemezsin o hızla
-
01 Aralık 2009, 23:23
benim motorda aynı 3 defa karburator degıstırdım eskısı gıbıde yakmıyo fazla yakıyor yani adapazrında daha az yakıyodu istanbul bayır diye çok yakıyodur dedim ama değil.benim motor 80 giderken öyle titriyoki hastalık oluşcak bende kötü bi hastalık.ben bu motoru 2 gün 3 gün jigle cekili kullanmıştım köyde acaba bişeymi oldu motorumu kime göstericem anlamadım bayrampasada gezmedigim motorcu kalmadı ama kimse anlamıyo yeni motor diyo.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler