sonunda kaskımı aldım ama acaba kazık mı yedim?
-
02 Aralık 2009, 01:11
caqlarrr adlı üyeden alıntı
motogp'de honda repsol takımının tercih ettiği markadır vemar
Ayıp bana, ilk defa görüyor ve duyuyorum VEMAR markasını...
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Vemar orta sınıf altı kasklarda yapıyor.Kullandığın makina i125 cc için yeterli kardeşim ama 500 cc lik makina için uygun değil.allaha emanet ol her satıcıya da inanma.200 tl lazar kask daha iyi olabilirdi.
Bende bunu anlamıyorum, cc büyüdükçe kask fiyatı da artıyor yani...Motor hazmademiyor tabi ucuz kaskı "125 cc için yeter" ne demek, nasıl bir mantık ise artık...
Reklamlar
-
02 Aralık 2009, 14:29
motomax satıyor vemar'ı ama orası outlet gibi bir yer , yani bayağı ucuza satılıyor.normal fiyatları aldığın gibi.ama onlar indirim yapıyorlar.
sonuç olarak takma kafanı ben saat aldım mağazadan , internete girip baktım 50 tl falan oynamış.ama sonuç olarak aldım , kazık yemedim ben.adamın alış ve koyduğu yüzde mağazalara göre normaldir çünkü kirası var , vergisi var , suyu var , elektriği var.ama internet sitelerinde belirli bir vergi yok.bu yüzden ucuza satabilirler.
yada çok yüklü mal almışlardır , toptancı indirim yapmıştır vs. oluyor böyle şeyler ticarette kafana kaskı tak , kafanı kaska değil :D
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
02 Aralık 2009, 14:42
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Vemar orta sınıf altı kasklarda yapıyor.Kullandığın makina i125 cc için yeterli kardeşim ama 500 cc lik makina için uygun değil.allaha emanet ol her satıcıya da inanma.200 tl lazar kask daha iyi olabilirdi.
125 cc kullananların kafası, 500 cc kullananlardan daha mı az değerli?
ben 650 cc motor kullanıyorum ama kaskım da ARC
hata nerede?.
-
02 Aralık 2009, 18:06
CengizhanD adlı üyeden alıntı
motomax satıyor vemar'ı ama orası outlet gibi bir yer , yani bayağı ucuza satılıyor.normal fiyatları aldığın gibi.ama onlar indirim yapıyorlar.
sonuç olarak takma kafanı ben saat aldım mağazadan , internete girip baktım 50 tl falan oynamış.ama sonuç olarak aldım , kazık yemedim ben.adamın alış ve koyduğu yüzde mağazalara göre normaldir çünkü kirası var , vergisi var , suyu var , elektriği var.ama internet sitelerinde belirli bir vergi yok.bu yüzden ucuza satabilirler.
yada çok yüklü mal almışlardır , toptancı indirim yapmıştır vs. oluyor böyle şeyler ticarette kafana kaskı tak , kafanı kaska değil :D
şimdi içim rahatladı işte kaç gündürdür kafayı yiycektim yorumlarınız için teşekürler
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
02 Aralık 2009, 18:10
-
02 Aralık 2009, 18:12
teşekürler abi zaten ehliyeti alana kadar idare etsin sonra artçı kaskı olur
-
02 Aralık 2009, 18:15
savaskayan adlı üyeden alıntı
CAPANORD Nickli Üyeden Alıntı
-----------
125 cc kullananların kafası, 500 cc kullananlardan daha mı az değerli?
ben 650 cc motor kullanıyorum ama kaskım da ARC
hata nerede?.
herhalde arkadaş şunu demek istedi
125 cc lik makina ile yapacağınız hızda düşüp sürüklenmeniz ile 650 cc lik makinada yapacağınız hızda düşüp sürüklenmeniz arasında fark olacaktır
ayrıca hızlandıkça kaskın aerodinamiği daha önem kazanmakta
o yüzden idare eder
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
02 Aralık 2009, 18:24
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
vemar iyidir
içi bölemi ??
aynen abi ya onu değiştirmeyi düşünüyorum
-
02 Aralık 2009, 18:30
Hayırlısı olsun alınmış alınmıştır.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
02 Aralık 2009, 20:05
vemarı yaklaşık 6 yıla yakındır kullanıyorum.kaza yaptım yere düşürdüm yuvarlandı vs vs vs ama sağlam gerçekten.120 den sonra biraz rüzgar sesi yapar, vizörüde çok yavaş gidersen nefesinden buğu yapar. geçen fuarda vemarları 100 tl gıbı aşırı komık bır rakamdan sattılar,2, yi almadığıma pişman olmuştum. (blue white adlı kullanıcının yorumu)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...alinir-mi.html
-
02 Aralık 2009, 20:16
Hayırlı olsun.Artık almışsın
-
02 Aralık 2009, 20:19
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
vemar iyidir
italyandır...
iç astarı shoiden kaliteldir
bende de var artçı kaskı olarak kullanıyorum..
güle güle kullan
içi bölemi ??
yeni almış adam bu kadar iğrenç olacağını sanmıyorum
Orgazma Dudak Büktürür
-
02 Aralık 2009, 21:39
kardeş geçmiş olsun takma kafana çok normal böyle şeyler ilk kask aldığımda benımde başıma gelmişti 140 liralık kaskı bana 210 dediler zorla 190 liraya almıştım ama şimdide ceket bot falan alacam ep eydir araştırıyorum bunuda tecrübe edinmiş oldun.
-
04 Aralık 2009, 11:19
huceyn adlı üyeden alıntı
yeni almış adam bu kadar iğrenç olacağını sanmıyorum
şakacı gençlik. eğlendin mi ? aferin
-
04 Aralık 2009, 11:59
arkadaşlar,
50 cc için kask farkı, 600 cc için farklı mı?
Ben 150 cc scooter kullanıyorum. Kaskım en az ne olması lazım??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 ----------
Diğer bir değişik yaklaşımda artçı kaskın kalitesi daha mı düşük olur..?
Ben mi yanlış anladım yazılanlardan...
arkada oturan aynı motorda gitmiyo mu..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
04 Aralık 2009, 12:04
geri verebilirsin bu senin en doğal hakkın dostum.eğer dediğin gibi adam zorla eline tutuşturup sattıysa (itelediyse) kullanmadığın aşikar zaten git geri ver lazer al bende lazer var mesela çok da memnunum.yine de hayırlı olsun
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
-
04 Aralık 2009, 22:52
-
04 Aralık 2009, 23:49
Adam Polonya'dan Afganistan'a gidiyor kafasında Vemar var
http://www.advrider.com/forums/showt...=504942&page=5
-
05 Aralık 2009, 00:22
olcan138 adlı üyeden alıntı
Vemar iyidir hoştur... Fiyat da fazla değil bence.
Güvenilecek, emin olunacak bir kask almışsın farkında olmadan
dert etmektense tadını çıkartmaya bak
Güle güle kullan, doğru tercih olmuş.
sağ olasın abicim zaten geri vermeye düşünüyorum çokta hoşuma giti güle güle kulanayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
iyi bir seçim yapmışım o zmn
-
05 Aralık 2009, 00:25
hayırlı ugurlu olsun. vemar kask olarak türkiyede pek blinen bir marka degildir. satıcı onu sana satarken iki düşüncesi olabilir.
1. si kask satılmıyordur. bu nedenle elinden çıkarmak istemiştir.
2. si kask gerçekten çok kalitedir. ve piyasası olsun sende başkalarına tavsiye edersin diye ısrarla satmıştır.
sonuç olarak ben begendim. güzel kask inşallah rahat edersin. asvalt yüzü göstermezsin.
fiyat konusuna pek takılma. ortalama bir kask oldugu için önemli olan rahat etmen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler