nabayım bir fikir verin kalsınmı iyade etmeye çalışayımı? çok kafam karıştı
nabayım bir fikir verin kalsınmı iyade etmeye çalışayımı? çok kafam karıştı
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Kazıklanmamışsın ama bazı sitelerde bu kask 169 lira genede güzel kask almışsın moto Gp de kullanan yarışçılar var.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Bilen bilmeyen Herkesler bişiler söylemiş...Sıra bende
Vemar kaliteli bir marka...Şu an piyasada racing için ürettiği modeller 15-160 liradan baslıyor... Sen kaskı değerinde aldın dostum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı olsun
güle güle kullan gerisini takma, beş on lira ucuz yada pahalı ne olmuş yani,
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Hayırlı olsun, inş uzun seneler bu kaskı kullanırsın.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
ben 87 lıraya gdr kask aldım benı 2 kere ölümden kurtardı şimdi tekrar kullancak olsam en az 500 lira ayırırdım kaska
Güle güle kullan arkadasim..
Biraz bakindim nette..
Vemar buradada satilan ama pek taninmiyan bir marka..
.
http://www.motorradonline24.de/threa...postid=1298491
http://www.wikio.de/produkt/helm-vem...ge1-sort0.html
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
ya herkezde başka bişiy demiş ama kask rahat kulanışlı camı felan boğu yapmiyor ama bir tek yarı fiyatına var denilince cnm sıkıldı kask bayada kalıplı ls2 ile karşılaştırdık çok daha kaslı ilerleyen zamanla görecez bakalım inş kazık yememişizdir yediysekte napalım buda bana ders olur. amahi kulanan yokmu ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 ----------
hiç kulanan yokmu?
Ben o kaskı biliyorum gayet iyi bir kasktır Spoiler lerioldukca rahat ettiriri yuksek hızlarda.
fiyatıda kazın yedin denilmez cunku o fiyat aralıgında vemarın o modeli standarat vemarla karıştırmayın yorum yapan arkadaşlar,herkeste kendi kaskını övmüş adam burda kendi kaskını soruyor bunun yerine ne alabilecegin deil.
Bilip bilmeden insanlar yorum yapmasa gayet temiz ve acık bir bilgi paylaşımı olur
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
eline sıkıştırıveren geriye zor alır be kardeş. almışsın artık. orta sınıf bir kask için kötü fiyat değil. güle güle kullan. değerini iyi bil
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
eyw sağ olasım
tam modeli ne bunun?ben motomax ın 160 tl ye sattığı modele benzettim.
vemar italyan malı iyi bir kask moto gp de bile kullanılıyor
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hemmen gidip iade ediyorsun onu.görmrmiş olayım
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
hayırlı olsun.takma kafanı dostum ben gayet begendım gayette hos duruyor.kaskın herkez tarafından tanınmıs olması onemlı degıl...kaza anında kımse hangı marka olduguna veya modelıne bakmıyor koruyormu korumuyormu önemlı olan o...
savaskayan abinin dediği gibi
Kaskını tak,başka bir sey takma kafana
modelini bende tam bilmioyorum bulamadım ama güzel kaslı bi kask hemide ışıl ışıl parlior birtek altan kilit yerini beğenmedim o eski tarz şeyler gibi kilit yok dolamalı birşey ama onu değiştirecem
abi herkezde başka birşiy söylüyor ya kafam karışıyo iyicene
orjinalini bozma bir çok üst model kask senin beğenmediğin o dolamalı kilitleme sistemini kullanıyor. ama yok illa elliycem diyorsan bence hiç uğraşma elinde kalır:D
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)