Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motoran Anaconda modeli

Motovento
    REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba,
    Yeni bir motorcuyum. İlk motorumu alacağım. Motoran'ın Anaconda modelini beğendim. Bilgisi olanlar var mıdır? Olumlu ve olumsuz taraflarıyla ilgili tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim. İkinci seçeneğim SKY'ın ufak scooterlarından biri. Ne dersiniz?
    Füsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı füss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Yeni bir motorcuyum. İlk motorumu alacağım. Motoran'ın Anaconda modelini beğendim. Bilgisi olanlar var mıdır? Olumlu ve olumsuz taraflarıyla ilgili tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim. İkinci seçeneğim SKY'ın ufak scooterlarından biri. Ne dersiniz?
    Füsun
    Resmi var mı? Kaç cc lik bu motor?
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    First Day Of My Life

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    İsim sakat bence. Tipi de bi garip. Motorcularn bir araya geldiği durumlarda oluşacak diyalogları duyar gibiyim:

-Selam bende fazer var siz ne kullanıyosunuz?
    -Anakondaya biniyorum ben.
    -Ugh tamam.

İkinci el düşük km li Honda Todaylere de bakabilirsiniz bence, çok sempatikler

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı füss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Füsun

Arkadaşım, hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz. Ancak senin beğendiğin motoru gördükten sonra dudağım uçukladı.. Nedir bu.? İdi aminin motorumu bu? Tabi karar senin sen bilirsin ama.. Belkide bu motorla fark yaratırsın bulunduğun yerde...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Neden? O kadar mı kötü görünüyor?
    Hafif oluşu, ayaklarımın rahatça yere değişi vs iyi gelmişti. Eh tipi de fena değil gibiydi ama... Bir de SYM'nin Fiddle modeli var, scooter. Honda Today'e benziyor. Benim merak ettiğim, sorun çıkarır mı? Servislerde vakit iyi geçmiyor

chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    vallaha doğrusunu sölemek gerekirse motoran anakonda görüntü olarak pekte iyi değil yani motorunu bir gün silmessen çamurlu göründüğü zaman saNKİ 30 yıllık bir motosiklet gibi görünür tasarım iyi değil SYM alabilirsin sorun çıkarmaz sym kalitelidir ama sana önereceğim gözün kağalı alabilceğin 2 motosiklet var honda activa ve honda bit
    herhangi bi honda activa ilanı
    http://www.sahibinden.com/mutluhan_d...XQQdisplayitem
    herhangi bir honda beat ilanı:http://www.sahibinden.com/efe_motor_...XQQdisplayitem
    ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol !

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Bizim burada bir çocukta var bu motordan..
    Parça için Orta Anadolu'da bir şehirden(hatırlayamadım şimdi ismini) cevap beklediğini söylemişti..

O kadar diyeyim

Teşekkürler

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    motoranın anaconda modelinden benim yaşadığım yerde 2-3 tane var hatta bende motorcuda görüp büyük bir merakla incelemiştim,görünüşü önceleri tuhaf geliyor, yalnız teknik olarak ve malzeme kalitesi olarak incelendiğinde bilinen çin malı motosikletlerden bir gömlek üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ,motoran şuan sym nin türkiye distribütörlüğünü yapıyor ve anaconda modelinde büyük ihtimal sym nin parçalarınıda kullanmış(kesin olarak bilmiyorum gözlemlerine dayanarak sadece tahmin) ,özellikle arka ön disk fren,kaliteli bir egzost ,göstergeler,el freni ve motorun çalışma sesine kadar ,bildiğimiz çinlilerden çok farklı olduğunu söyleyebilirim,birde birşeyler taşımak içinde çok uygun bir dizaynı var özellikle artçı selesinin yerine bağlayıp taşıyamayacağın şey yok gibi,eğer izmir tarafında yaşıyorsan pek parça problemide yaşayacağını sanmam sonuçta fabrikası izmir çiğlide ,yinede iyi araştırıp karar vermekte fayda var
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

bu motoru kullanan kimse yok mu ?

Bence çok değişik bir motor bizim burda birisinde gördüm ilkez göüşümde motoru anam dedim bu nasıl motor çok acayip bir motor dedim gerçekten çok heybetli bir motordu içimden 600-800 cc vardır herhalde diyordum bence al derim

bende almayı düşünüyorum fakat kullanan kimse yok sanırım bu yüzden kararsızım,ayda bir falan 200-300 km gel git yapacağım genelde şehir içi kullanım olacak performansı rahatlığı falan nasıldır merak ediyorum.

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsim sakat bence. Tipi de bi garip. Motorcularn bir araya geldiği durumlarda oluşacak diyalogları duyar gibiyim:

-Selam bende fazer var siz ne kullanıyosunuz?
    -Anakondaya biniyorum ben.
    -Ugh tamam.

İkinci el düşük km li Honda Todaylere de bakabilirsiniz bence, çok sempatikler
    Muahah O benzetme nedir abi ya..
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı philetoaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muahah O benzetme nedir abi ya..
    Motoran da çalışmış biri olarak şunu belirteyim.
    %100 tarafsız ve her zaman tüketicinin yanında olan biri olarak.

Motoran da üretilen ( montajı ve ithalatı ) yapılan TÜM iki ve dört tekerleklilerin kalite güvence ve test etmekle görevliydim.

100cc Torro'dan - SYM GTS 250den 400cc ATV ye kadar.
    Birisi de Anaconda idi.

Kısaca olumlu yönleri:
    Anaconda 150cc diğer çinlilere benzse de, o hantal görünümü ile bir çoğundan çok daha seri. Oturma pozisyonuna alışıldıktan sonra kullanılabilecek en konforlu scooter.
    koltuğun iler - geri hareket edebilmesi, tek kişi kullanımda sırtlığın otomobillerdeki gibi dik ve artçı olması halinde sırtlığın yatırılması ile artçı koltuğu olması güzel bir detay.
    Km gözterge tablosu analog-digital ....arka port bagajı yanlarıda avadanlık..vs vs vs...
    Asfaltda gerçektende bir Anaconda gibi akıyor...

kısaca olumsuz yönleri:
    çok bozk satıhlı yollarda, delik deşik yani, arnavut taşı döşeli yollarda ön amortisörün yay yolu biraz kısa kalıyor, yani sert sesler gelebiliyor (DL 650 Vstrom da ) da benzer sesler var.

bu olumsuzluğun dışında tek bir kusur bulamadık ancak yolu uygun bir kullanma ile bu olumsuzlukta tamamen ortadan kalkıyor.

Alanların pek pişman olacağını sanmıyorum.

İyi sürüşler
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoran da çalışmış biri olarak şunu belirteyim.
    %100 tarafsız ve her zaman tüketicinin yanında olan biri olarak.

Motoran da üretilen ( montajı ve ithalatı ) yapılan TÜM iki ve dört tekerleklilerin kalite güvence ve test etmekle görevliydim.

100cc Torro'dan - SYM GTS 250den 400cc ATV ye kadar.
    Birisi de Anaconda idi.

Kısaca olumlu yönleri:
    Anaconda 150cc diğer çinlilere benzse de, o hantal görünümü ile bir çoğundan çok daha seri. Oturma pozisyonuna alışıldıktan sonra kullanılabilecek en konforlu scooter.
    koltuğun iler - geri hareket edebilmesi, tek kişi kullanımda sırtlığın otomobillerdeki gibi dik ve artçı olması halinde sırtlığın yatırılması ile artçı koltuğu olması güzel bir detay.
    Km gözterge tablosu analog-digital ....arka port bagajı yanlarıda avadanlık..vs vs vs...
    Asfaltda gerçektende bir Anaconda gibi akıyor...

kısaca olumsuz yönleri:
    çok bozk satıhlı yollarda, delik deşik yani, arnavut taşı döşeli yollarda ön amortisörün yay yolu biraz kısa kalıyor, yani sert sesler gelebiliyor (DL 650 Vstrom da ) da benzer sesler var.

bu olumsuzluğun dışında tek bir kusur bulamadık ancak yolu uygun bir kullanma ile bu olumsuzlukta tamamen ortadan kalkıyor.

Alanların pek pişman olacağını sanmıyorum.

İyi sürüşler
    Evet arkadaşın anlattığına göre baya rahat bi motor ama tipten kaybediyor
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Burada var bir tane. Ben Yanından geçerken Golf arabası sandım ilk baş.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler