Far Nasıl Açılır - 150 ZAT
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Spot mu takacaksın, boşuna uğraşma yeterli ışık şiddeti alamazsın.5 mt anca aydınlatır.
-
Bunların Ledli olanları var üzerinde 12 tane filan led var üstelik normal flamanlı ampüllere göre daha az enerji harcıyor acaba onlardan verim alabilirmiyiz aydınlatma konusunda?
-
Mehmet-07 adlı üyeden alıntı
Bunların Ledli olanları var üzerinde 12 tane filan led var üstelik normal flamanlı ampüllere göre daha az enerji harcıyor acaba onlardan verim alabilirmiyiz aydınlatma konusunda?
Power led dediğin ledler ancak 10 mt aydınlatıyor, taşıtların aydınlatmasında kullanılamaz.
-
önemli olan aydınlatması değil. canım istedi takıcami hepsi bu
kimse bilmiyormu nasıl açılıcağını
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
önemli olan aydınlatması değil. canım istedi takıcami hepsi bu
kimse bilmiyormu nasıl açılıcağını
Güvenliğini düşündüğümden bu isteğini onaylamıyorum
-
dayımın motorunda aynısı takılı ama bunun ampülünü cıkaramazsın. resimde oldugu gibi satılır. Bildigim kadarıyla 55watla çalışır. motosiklet aksesuarcılarında filan aynısı var hazır monte edip kabloları takıp kullanabilecegin. ha sen park ampüllerini degiştirecem diyosan üzerindeki 3 wattlık dipsiz ampülleri 10 wattlık dipsiz park ampülü ile degişebilirsin.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Güvenliğini düşündüğümden bu isteğini onaylamıyorum
bunu takınca guvenliğimmi kaybolucak. ne alaka
-
Sen Tam olarak nereye takacan bilsem yardımcı olmaya calışacam. Çkendimde aydınlatma ile cok ugraşıyorum.
-
Mehmet-07 adlı üyeden alıntı
Sen Tam olarak nereye takacan bilsem yardımcı olmaya calışacam. Çkendimde aydınlatma ile cok ugraşıyorum.
öndeki park lambasının yerine işte
-
bunun yerine h4 uydurmayı dene bizim arkadaş çinmalı motoruna uydurdu sonuç harika..
aman diyim kabloları eritiyomuş bahsi geçen arkadaş tamirci.. kablolarıdamı değiştirmiş neymiş..
-
Park ampülleri genelde http://www.enkolay.com.tr/published/...pulu_30356.jpg resmindeki gibi olur.Motorun üzerindeki 3watt yada 5 watt olur aynısının 10watt - 15watt olanları var onlardan al tak hic ugraşma bence
-
yhaw beyler abimiz burada farın camını nasıl söküleceğini sormak istemis onun dısında herşeyi söylemissiniz ... abicim silikonlu ise farın kenarları fön makinasıyla ısıtarak bir bıcak yardımıyla hafif kastıra kastıra acabilrisn... aman dikkat et farın plastiği erimesn
-
storm150_mmk adlı üyeden alıntı
yhaw beyler abimiz burada farın camını nasıl söküleceğini sormak istemis onun dısında herşeyi söylemissiniz ... abicim silikonlu ise farın kenarları fön makinasıyla ısıtarak bir bıcak yardımıyla hafif kastıra kastıra acabilrisn... aman dikkat et farın plastiği erimesn
valla, bende diyicem ama ayıp olmasın diye demiyorum. fön makinasıylada ısıttım, kımıldamıyo bile. nası yapıştırmışlar anlamadım
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
fön makinesi ile ben 1000rr ın far camını söktüm silikon eriyene kadar ısıtman lazım her yerine makineyi tutman lazım devamlı farın etrafına daire çizerek tut mutlaka erir silikonsa tabi..
birde bunu eskisi gibi ısıya dayanıklı silikonla kapatman lazım, işte ben onu her ne kadar yaptıysamda olmadı buğulanma yapmasının önüne geçemedim.
yüksek süratlerde(200-300km) farın içine nereden giriyorsa hava giriyor.
sırf bu yüzden farı değiştireceğim.
-
ferrari_tayfur adlı üyeden alıntı
fön makinesi ile ben 1000rr ın far camını söktüm silikon eriyene kadar ısıtman lazım her yerine makineyi tutman lazım devamlı farın etrafına daire çizerek tut mutlaka erir silikonsa tabi..
birde bunu eskisi gibi ısıya dayanıklı silikonla kapatman lazım, işte ben onu her ne kadar yaptıysamda olmadı buğulanma yapmasının önüne geçemedim.
yüksek süratlerde(200-300km) farın içine nereden giriyorsa hava giriyor.
sırf bu yüzden farı değiştireceğim.
öyle silikonda var, silikon tabancası vs. neyse ama bende senin sorunun gibi bişeyle karşılaşmaktan korktuğum için az önce zorladığım yerleri iyice silikonladım farlarıda başka yere koyucam artık
-
Park ampulleri 5w, takmayı düşündüğünüz ampullerin tanesi 50w, iki tane takınca 100w... Birincisi aküye çok yük binecek. İkincisi ortam gereğinden çok fazla ısınacak, civardaki plastiği eritip şeklini bozmakla beraber kablolarında aşırı ısınıp erimesine ve kısa devre yapmasına sebep olabilecek. Karar sizin....
-
dikkat etde elinde kalmasın.yeni far alman gerekmesin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Abi biraz zorlayacaksın artık. Aman dikkat etde kırılmasın. Birde 50 W iyi ısıtır, haberin ola.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
sobanın sıcaklığını kullan faydasını göreceksin far atomunu tekrar birleştirmek için sıcak silikon kullan..
sobaya ne yakın nede uzak tut..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler