selam arkadaşlar 2 hafta önce kendime başlangıç için kanuni motorun aldım
ilk hafta benzin şamandıram bozuldu
bu hafta ise fren müşürüm arızalandı garantili diye hepsini yaptılar
ama daha 2 gün olmadı şimdide sinyallerim çalışmıyor
ne yapmalıyım
selam arkadaşlar 2 hafta önce kendime başlangıç için kanuni motorun aldım
ilk hafta benzin şamandıram bozuldu
bu hafta ise fren müşürüm arızalandı garantili diye hepsini yaptılar
ama daha 2 gün olmadı şimdide sinyallerim çalışmıyor
ne yapmalıyım
kardeş bende hemen hemen aynı sorunları yaşadım büyük konuşmayayım ama allah korusun bir daha kanuni motor almakmı kardeş bu sorunları senin şanssızlıgna değil kanuninin kalitesizliğine veriyorum mesela kanuni motoru ilk aldıgım gece motorun beyni yandı 2. hafta karbülatör bozuldu , arasıra gaz da yemiyor motor.
Fikirlere Kurşun İşlemez .
aslında güzel scooter
modeli kanuni motorun 150 cc diye geçiyor
Allah kolaylık versin kardeş.Bendede vardı 3000 kmn olmadan dayanamayıp satmıştım
Dostum aynı motordan bende de var 2008 6.ayda aldım ilk aldığım gün şamandıra bozuktu yapıldı,onun haricinde 16000 km de krank arızalandı garantiden değişti şu an motor 28000 km de herhangi bir problem yok,birde beğenmediğim tarafı selesi sürekli kendimi geriye itmek zorunda kalıyorum,ama motora zamanında bakım yaparsan hiç bir problem yaşamazsın
benim arkadaş da sıfır mondial aldı onunda benzin şamandırası bozuk. garantiden de değişmiyor .. ilginç değilmi
arkadaşıma da demiştim sana da diyeyim. çinli motor un servisini bizimkiler yapıyorlar ya daha da berbat oluyor. o nedenle alırken alabildiğine ucuza alacan ki ilerideki masrafları kurtarasın. bir de kendi elinden de birşeyler gelmeli her arızada tamirci ücreti ödemek adamı bitirir.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bunu bilir bunu söylerim "motosiklet almakta elektronik gibi şans işi" ne çin malı alanlar gördüm çamurdan motorun rengi belli olmuyo o derece hor kullanıyolar yani tık demiyo ne sıfır japon alanlar gördüm motoruna gözü gibi bakıyor servisten gelemiyor Şansın açık olsun ne diyelim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)