Yahu biliyorsunuz Motosiklet.net başlı başına bir dev....
Sade araba değil motorlarda da var...
İnşallah devamı gelir... Bizde baslasak mahalle duvarlarına yazı yazmaya ne dersınız?
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
bu araba senin mi senin çalıştığın şirketin mi invent ?
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
artık bir tutkudur MOTOSİKLET.NET !!!!!!!!!
[email]Ice_Man_720@hotmail.com[/email] ˜zmirli arkadaŸlar bi buluŸmada biz yapalm artk cok kiŸi olduk!!!!
bu şirket arabası,danger0 adlı üyeden alıntı
ama kendi arabamısdada var
eyi olmuş eyi
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
en güzeli valla ne var ne yok sağa sola yapıştırmak lazım
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Invent şu sticker'a biras daha shekil versen hatta ön cam komple model yapsak çok mu şey istedim acep
SuZi ForEveR !
Motosiklet.net logolu t-shitler bastırsın bence site adminleri. Sitenin reklamı demek motosiklet sevdalılarının reklamı demektir. İnsanlar da bu siteyi ne kadar çok tanırsa biz motosiklet sürücülerini de o kadar iyi tanıyıp bizlere karşı trafikte daha saygılı olacaklarına inanıyorum....
SUZUKI - Ride The Winds Of Change
tshirt falan abarti olur bence ama gusel logo tasarlanip stickerlar basilirsa motoruma seve seve yapistirirm...bulusmalarda dagitalabilir bu stickerlar.mesala bana 100 tane ona 100 tane elden ele ulasir...hos da olur...
Manic Depression Is Touching My Soul...
walla ben karşı binanın duvarına yazdım kırmızı boyayla motosiklet.net diye bide altına bi cbr çizdim mayyak oldu
racing racing ve racing.............
zuhahah wallahamı
:bestmt:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)