rahat olun arkadaslar motosıklet bence o kadar onemlı degıl onemlıu olan pılottur bence bakın rossıye hondadan sonra sımdıde yamaha da sampıyon oldu ben ınanıyom kı kawasakıye gecsın ondadasampıyon olur bence herkese selam tekere devam
rahat olun arkadaslar motosıklet bence o kadar onemlı degıl onemlıu olan pılottur bence bakın rossıye hondadan sonra sımdıde yamaha da sampıyon oldu ben ınanıyom kı kawasakıye gecsın ondadasampıyon olur bence herkese selam tekere devam
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
bende bır seyımı ıtıraf etmek ıstıyorum havada tek tekerde cok uzun gıtmeye basladım neden bende bılmıyorum bırde en son vırajcıkısı yerlerdeydım resmen ama bana bır sey olmadı motorumdada fazla hasar yok
jawa haklı,jawa ve ij kullanabilen bütün motörleri kullanır,benim ij de bi debriyaj var el yayından bile daha zor sıkması
ben de ij ile rusya izhevsk teki ij fabrikasını ziyaret etmeye gideceğim,nasıl fikir ama?hem motorum doğduğu yeri görmüş olur
debriyajı sıkması için bi artçı tut o zmn, daha sakaryaya varmadan canından bezmeyesin
imza, safrane
bişeycik olmaz,antremanlıyım ben
walla ben fzr yi ilk aldığım zaman yolda önümde giden bi şahin yanımdan geçerken kapıyı açmıştı gıcıklık olsun diye. bende sağına geçip yeni aldığım harley çizmelerimle arka çamurluktan başlayarak bütün kaportasını çizmiştim. pişman değilim..-))))
racing racing ve racing.............
Valla iyi yapmışın Bende bana gıcıklık yapanlara tükürcem ama yukarı tükürsen kask aşağı tükürsen yine kask olmuyo işte
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
baba sen yanında yumurta taşı. gıcıklık yapanın camına sallarsın.:-)
Yok yumurta zarar verir ben DOmates aldım çürüğünden bi kilo Ascam onu yanıma lazım oldukca sallarım
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
seda bırde zx-10 dene ıstersen belkı bıraz suratlı gelebılır ama olsun bır bın bırdaha bınmıyecegıne emınım hem bılgılendırmıs olursun arkadasları senın ardıgın tarz hem racıng hemde shopır galıba sen al bı enduro bın en ıyısı mesela nx4 falcon
seda v-max hastası olum. gerçi bizle konuşmaz artık ama....
her kırmızı ışıkta drag yarışçısı oluyorum
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
vay anam vay 2003 de topic açılmış
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
itiraf ediyorum , motosikletim yok gerçi sağır sultan hatta kör sultan bile biliyor bunu hatta hem sağır hem kör hem dilsiz sultan bile biliyor : )
valla bendende bi itiraf geçnlerde radardan geçtim hızım 120 yi geçiyordu yavaş yavaş arkamda 90-100 civarında gelen bir araç vardı polis durdu ve aracı n hız yaptıgını zannederk adama şöle dedi sen nnasıl gidiyorsun öle bende komiserim ben gidenilirmiyim sen nie durdunki dedi taib ben vınnnn
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
İtiraf ediyorum, itiraf edecek çok şeyim var
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)