Arkadaşlar ilk kazamı yaptım moralim hakkatten sıfır tam da bayrama girerken oması daha kötü oldu , üstüne üstlük kiralık 600 rr la oldu kaza kadıköyden kiraladım, kaza bostancı köprüsünden inerken, 3 gün önce sisli günde oldu , ben nekadar suçluyum karşı taraf nekadar suçlu anlıyamadım açıkçası köprüden aşşağı inerken yol 3 şerit, ben en sağ şeritteydim önümdeki araç orta şeritten ilerliyodu aramızda 3 metre var yada yok birden benim şeridi kapıyarak sağa dönüşe başladı kör karanlıkta bi dönüş varmış orda frenledeim yapabildiğim kadar ama nereye kadar sağ arka kapısına doğru, sol dizim arada kalacak şekilde çarpıştık zor bela ayakta durdura bildim motoru biraz da arabaya dayanmıştı tabi,, artçım da vardı bide ,herneyse adam cıktı arabadan benim ilk kaza olduğu için şaşkındım adam sakindi araçların durumuna baktık motorun sol elcik dışındaki demir yamulmuştu sol sinyal yamularak sarkmıştı ,grenaj da nokta kadar bi çizik vardı , arabada sağ kapı kolu çizikti ve hafif sol aşşasına doğru yumurta deymiş gibi 2 ufak mili metrik girinti , adam tam tesisat kagıtlarını cıkardı arabasından raporu yazdı ben de aramızda halledelim dedim kiraladığım yer le problem olmasın diye ok dedi , ben motoru kendim bi tanıdıga götürdüm hallettik 110 liraya , sonra adam aradı 750 lirada o tutmuş mecburen onuda borç alarak arkadaşlardan ödedim durum cok sıkıcı ya :(, dizimde çok agrıyo hala ,,bayram bayram berbat oldu bu iş .