Hocana sor bakalım, bayanlar motorculara neden hasta olurlar acaba?
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
ben yandım moku yidim..
acil ilaç motorlu kuryeyim..
beyler ıyı guzel fıkırler cıkanlarda varda bı okadar sacmalayanlarınızda var. adam gıbı bırsey dedı erkek hocam benı dusunerek bıldıgını soyledı sıze adam gıbı sordum dogrumudur dılmıdır dıye ugrastıklarınıza bakın. adam gıbı cevap verceksenız verın yok hocana selam soyle yok kadınmı yok bılmemnemı dıyorsunuz.
Allah'tan scooter kullanıyorum
Bu racinglerdede tankped'i hep depoyu koruyo sanırdım..
Demekki Başka koruma türleride varmış
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Yaptığım araştırmaların sonucunda motosiklet kullanmanın erkeklik hormonuna bi zarar vermediğini en azından deniz kabuklularını aşırı tüketmek veya çok sık saunaya gitmek yada çok miktarda tavuk tüketmek yahut uzun süreli oturmak (örneğin uzun yol şöförleri) ve uzun süreli bisiklet kullanmak kadar zararlı olmadığını öğrenmiş oldum.Rahat ol endişeye mahal yoktur Araştırma kaynağı: http://www.turkish-media.com/forum/t...ni-dusurenler/
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hocanın çocukluguna inmek lazım. içinde bastırılmış bir motosiklet sevdası olabilir. haydar hocaya sormak lazım. fıkra gibi cevap verir.
bu arada bu teoriyi çürüttüm henüz 5 günlük bebegimiz var.
eyvah AYE ve Halis Abinin işi nanay yani...
bu hususta bir topik açmıştım...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-etkileri.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hocana çocuk lazımsa yardımcı oluruz camia olarak :D
1- sperm vücut ısısından düşük sıcaklıklarda yaşayamaz
2- testisler sıkı kıyafetlerde kan dolaşımı düştüğünden dolayı yeterli kan beslenmesini sağlayamaz.
yani, vücut ısısı düştüğü zaman sperm kalitesi de düşer, kandan yereli oksijen vs beslenmeyi sağlayamayan her organ gibi testislerde görevinden uzak kalabilir
ancak,
domates kansere iyi geldiği gibi, sperm kalitesini de bozar...
demek ki neymiş, motora binmeden çocuk teşebbüsü gerçekleştirilmeli
ve her gün balık ve fındık yemeliymişiz
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Muhahahaaaaaa öğretmenin halt etmiş. Seni motordan soğutmak için söylemiş onu sana.
Cıkcıkcık böyle öğretmenler yüzünden bizler de zan altında kalıyoruz.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)