250 CC 2006 yeni model yamaha
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
geçen hafta ybr125 almak için yamaha bayisine gitiğimde, ybr'lerin 250CC liğinin 2006 şubatında geleceğini söyledi, acaba duyan var mı?
internette aradım ama bi bilgiye ulaşamadım,
bayideki arkadaşın dediğine göre 2 senedir geliştirilen motor şubatta satışa sunulacakmış.
ybr'nin 250cc olanı mı yoksa başka bi model mi onu anlamadım.
Reklamlar
-
öyle bişey ne duydum ne gördüm. görmediğim şeye de inanmam, bence sen de inanma adam fena salamış..
-
arkadaslar benim duydugum bildigim 250cc olarak TRİCKER yeni bir model gelecegi yönünde anca ybr le hicbir alakasıyok. buyrun fotolar - Technical Info
Engine
Engine type Air cooled, 4-stroke, single cylinder, 2 valve, SOHC
Displacement 249cc
Bore x stroke 74.0 x 58.0mm
Compression ratio 9,5:1
Maximum power 14 kW (19 HP)@7,500rpm
Maximum torque 18,8 Nm (1.92 kg-m)@6,250rpm
Lubrication system Wet sump
Carburettor/Fuel supply Mikuni MV33/1
Clutch type Wet, multiple disc
Ignition system CDI
Starter system Electric
Transmission system Constant mesh, 5-speed
Final transmission Chain
Fuel tank capacity 6 litres (reserve: 1.9 litres)
Oil tank capacity 1.4 litres
Chassis
Chassis: Steel semi-double cradle
Front suspension system Telescopic forks
Front travel 180mm
Rear suspension system Swingarm
Rear travel 172mm
Front brake Single disc, Ø 220mm
Rear brake Single disc, Ø 203mm
Front tyre 80/100-19MC 49P
Rear tyre 120/90-16MC 63P
Dimensions
Length 2,000mm
Width 810mm
Height 1,130mm
Seat height 790mm
Wheel base 1,330mm
Minimum ground clearance 270mm
Dry weight 118kg
[img]http://img5.imageshack.us/img5/5658/atabayrak1dy.gif[/img]
-
motor güzel değil ayrıca son fotodaki arkadaki arkadaşın maksadını da anlayamadım kendi çapında olay yaratmaya çalışmış herade
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
motor güzel değil ayrıca son fotodaki arkadaki arkadaşın maksadını da anlayamadım kendi çapında olay yaratmaya çalışmış herade
takılıyo hocam o öle, elleşmeyelim biz
-
bu nasıl birşey? teker desen cbr125'den kalın, şasi desen pinokyo gibi. anlamadım ben bunun tasarımını.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
xxxxx adlı üyeden alıntı
baba ben kobrayı saldım yerden lavuk korkudan duvara tırmanmış malum kobra sokar mokar neme lazım
-
piyasada cok az 250 cc var artık markalar bıraz onem vermeli bu katogoriye.ulkemızde bu kadar araba fabrıkası varken motor uretımınınsınırlı olmasıda ayrıca bır sorun.bır cok kısı cın malını aldı bunlar elde patlarsa motor pıyasası yıne cokuse gecebılır
[url]www.since1910.net[/url]
BİLGİ PARAYLA SATILAMAZ. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.
BİLGİ, KİTAPLARDA, BEYİNLERDE SAKLI KALDIĞI SÜRECE ANLAM İFADE ETMEZ
-
ybr 250 hani nerdeee....??? kaynak resim dünya da böle bir model varmıdır ?
lütfen aydınlanalım..ben karanlıkta kaldım
-
26 Aralık 2005, 21:46
cbr ayrı bi kategori 125 cc 250 cc nasıl olucak anlamıyorum.
cbr ayrı bi kategori 125 cc 250 cc nasıl olucak anlamıyorum.
-
26 Aralık 2005, 21:54
Süper Moderatör (BBRR)
henüz gelmemiş veya gelip gelmeyeceği konusu dahi belli olmayan daha doğrusu varlığı olmayan bir motor hakkında modeller kısmında değilde moto sohbet bölümüne başlık açalım başlığı taşıyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
27 Aralık 2005, 14:44
gene crossçular yaşadı desenize:(
-
27 Aralık 2005, 15:25
juve arkadaşımıza katılıyorum..
250 cc kategorisi hakikaten ihmal edilen bir olay, yamahanın 250cc liği olsa onu tercih ederdim açıkcası. Yamaha bayisine sormuştum bende 250cc'de Honda'nın CBF250 modeli var, sizde neden 250cc aralığında bu tip bir motor yok dedim, valla yamaha bu olaya pek girmiyo, zaten türkiyede de o fiyat aralığında pek kimse 250cc lik motoru tercih etmiyo demişti. Önce pek anlam veremedim ama Forumlardaki yazıları da gördükden sonra sebebi sanırım bu demiştim
kolay gelsin herkeze..
-
29 Aralık 2005, 20:14
arkadaslar bende ybr 250cc yı duydum ama su anda tesy asamasında 2006 da pıyasaya surulecekmıs
-
29 Aralık 2005, 20:30
Tricker da olsa Ybr 250 de olsa piyasa alt üst olur eğer uygun bir fiyata gelirse ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
29 Aralık 2005, 20:32
ben de hiç duymadım öyle bir haber ama duyan varsa aslı da vardır olmaması için sebep yok ki
-
29 Aralık 2005, 20:47
-
Buba motor süper bendede ybr 125 var cok iyi cok memnunum valla cıkarsa onu alacağım tabi fiyat uygun gelirse!!!!!!
-
motor eurosport ta o kayalardan engellerden geçmeye çalışan ayakları yere değmeden atlayan zıplayan garip bir motor sporunda kullanılan motorlara benziyor.....
yakından görmekte fayda var....
Bu motorun ülkemize gelip gelmeyeceğinin bence en güzel kanıtı fuar.....
eğer fuarda sergilenmez se adamlar getirmezler 2006 da 250 cc motor....
-
olsa olsa yamahanın brazilyadaki modelidir kesin fazer 250
www.yamaha.com.br
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler