Ybr 125 city 4000tl neden bu kadar pahalı:(((
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar motorumu yenilemek istiyorum şu an bende kanuni tigrina 100 var temiz kullandım yagı bakımı zamanında yapıldı.Öncelikle onu satmam lazım kaça gider tahminen.Sıfır ybr city almayı düşünüyorum fakat çok pahalı ikinci elde güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ucuzlarmı... Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
bilim adamı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
-
Çin yerine Zulu kabilesi üretirse ucuzlayabilir
-
neden güvenmiyorsun ? bir dünya ybr var piyasada ince ele sık dok 2000 tl ye al bitane ybr ..bukadar basit.
-
-
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
tigrina adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar motorumu yenilemek istiyorum şu an bende kanuni tigrina 100 var temiz kullandım yagı bakımı zamanında yapıldı.Öncelikle onu satmam lazım kaça gider tahminen.Sıfır ybr city almayı düşünüyorum fakat çok pahalı ikinci elde güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ucuzlarmı... Şimdiden teşekkürler.
Tigrina temizmi?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
bana ucuz olan bir motor göster sana neden pahalı olduğunu anlatayım.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
tigrina adlı üyeden alıntı
Neden pahalı olacak arkadaşım Arz-Talep dengesi.. Bu şekilsiz motorlar inan Türkiye'den başka bir yerde bu kadar gözde olmamıştır..Millet saldırdıkça fiyat ancak bizim ülkemizde bukadar artar...Başka bişeyden değil...YBR imiş..Neymişşşş....
-
serdarmert adlı üyeden alıntı
Neden pahalı olacak arkadaşım Arz-Talep dengesi.. Bu şekilsiz motorlar inan Türkiye'den başka bir yerde bu kadar gözde olmamıştır..Millet saldırdıkça fiyat ancak bizim ülkemizde bukadar artar...Başka bişeyden değil...YBR imiş..Neymişşşş....
Keşke araştırmadan böyle atıp tutmasak?..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Keşke araştırmadan böyle atıp tutmasak?..
Neyi araştıracağız arkadaş..
Doğru değil mi? Şekli çok mu güzel... Moda olmuş. Talep arttıkça fiyatta artıyor. Hem sen her konuda yorum yapabiliyosun. 1237 adet mesajı böyle herşeye itiraz ederek mi yaptın..
Yoksa Yamaha bayimisin..?
-
ybr tipsiz bir motordur
ama yarı fiyatına alıp kar ettiğinizi düşündüğünüz bir çinliyi en az 5 kere eskitir
evet bence de fiyatı biraz pahalı
bu yüzden japon harici kaliteli motor üreticilerinin kendi modelleriyle piyasaya girmelerini şevkle beklemekteyiz
tigrina
ybr nin temiz bir 2. elini alman daha karlı senin için
-
Doğru değil mi? Şekli çok mu güzel... Moda olmuş. Talep arttıkça fiyatta artıyor. Hem sen her konuda yorum yapabiliyosun. 1237 adet mesajı böyle herşeye itiraz ederek mi yaptın..
Sen şekle göre mi motor alıyosun; al o zaman Arora'nın Bmw f650 cs modelini benzeyen motorunu şekil yapmış olursun ; hangi motor ucuz bana söylesene , kore markaları hatta çin markaları bile 3,500 fiyat çekiyolar; bu koşulda Yamaha nın 4000 istemesi suç mu ; hem isteyen Yamaha mı yoksa devletin vergi sisteminden kaynaklanan fiyat şişirilmesi mi ...
-
biraz sakin
-
fthinky adlı üyeden alıntı
biraz sakin
Bana yeni bişey söylesinler YBR YBR yeter artık kardeşim ...
Tek bildiğiniz YBR niz...
-
Arkadaşlar birbirinizi kırmayın
serdarmert'in söylediklerinde haklılık görüyorum. Keza aynı şeyler ileride almayı düşündüğüm CBF 150 için de geçerli. Çok mu tipli motor? Boyumuza posumuza daha uygun olduğu için ve alternatifi olmadığı için alacağız bakalım nasipse. Şu bizim Çinli motorların piyasaya dolduğuna bir yerde şükretmek lazım, yoksa bu her iki markaya da 5.000'lerin altında fiyata ulaşmak kesinlikle hayal olurdu.
-
o 4000 tl fiyatın 560 tlsi vergi fln kdv zart zırt..
-
The Dude adlı üyeden alıntı
bana ucuz olan bir motor göster sana neden pahalı olduğunu anlatayım.
Bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim gibi oldu bu
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Bana yeni bişey söylesinler YBR YBR yeter artık kardeşim ...
Tek bildiğiniz YBR niz...
motorunu çok merak ettim.scoter demişsin ama ne markadır ve nedir rica etsem cevaplar msın?
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler