ps 150, gts 250, runner 200 hangisi ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Runner tabiki
-
Kesinlikle runner..Bende yakın bi zaman içinde runner sahibi oluyorum...ama ST modeli değilde VXR 200 modeline bakarsan daha iyi olur çünkü vxr modeller beygir açısından daha iyi st modellere göre..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
-
vespa, runnerdan daha performanslı değil mi ?
-
runner
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
herkesin fikrini bekliyorum..
-
seçenekler arasında vespa varsa vespa alınır. ama sehir dışı kullanım için yarı maksi 250 cc bakman daha mantıklı olur.
-
şehirler arası dediğim en fazla 200-250 km falan çok uzun mesefeler değil
-
Kesinlikle GTS ..... Hele ki uzun yol da varsa işin içinde...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
runner 2zamanlı değilmi öyleyse sokulma
-
kesinlikle GTS 250...sym ayrıcalığını yaşamalısın...
Gilerayı parça fiyatlarının pahalılığı için eledim...ps 150 ise fiyatının hakkı değil...bir maksiden alacağın huzur gts 250 symde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kesinlikle GTS 250...sym ayrıcalığını yaşamalısın...
Gilerayı parça fiyatlarının pahalılığı için eledim...ps 150 ise fiyatının hakkı değil...bir maksiden alacağın huzur gts 250 symde...
Abi, arkadaş Vespa GTS 250'yi sormuş anladığım kadarıyla..?
-------
Bu 3 alternatif arasında bencede Runner. Ama ST yerine VXR200 modeline bakmalısın.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Abi, arkadaş Vespa GTS 250'yi sormuş anladığım kadarıyla..?
-------
Bu 3 alternatif arasında bencede Runner. Ama ST yerine VXR200 modeline bakmalısın.
malak gibi atlamışım hemen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
vespa gts 250'den bahsediyorum
-
tamam o zaman vespa gts 250 derim...diğerlerine bariz üstünlüğü var....
-
mete_han adlı üyeden alıntı
malak gibi atlamışım hemen...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
bosver vespa gts 250 yı sym gts 250 var. bende var, 10gunde bır canakkaleye gıdıp gelıyorum ıstanbuldan hıcbır arızasını gormedım; farlar mukemmel, yumusak bır surus, 0vıbrasyon ve cekıs kuvvetı super.Daha ne bekleyebılırsınkı
-
maxi scooter konseptini sevmiyorum ne yazıkki ondan boyut olarak küçük ve motor olarak hacımli motorlar tercihim
-
alperiz adlı üyeden alıntı
maxi scooter konseptini sevmiyorum ne yazıkki ondan boyut olarak küçük ve motor olarak hacımli motorlar tercihim
Aynen sizde benim gibi düşünüyorsunuz..
orta yaşta biriyseniz bence runner hiç hoş olmaz..
Ya ps yada gts almalısınız. Eğerki para pek problem değil derseniz düşünmeden gts almalısınız yani en azından ben öyle yapardım..
-
aşırı bi gençliğim yok artık iş hayatı falanda olduğundan, klasik giyimi de kaldırmalı diye düşünüyorum. gerçi benimde gönlüm gts ten yana ama aklım karışık işte..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler