Kim bu köprü yolunda yürüyen insanlar ??
-
Reklamlar
-
dostum iyi bi soru burda oyle bi problem yok ama sehir icinde ozellikle bisikletlilere cok dikkat etmek gerekli her halukarda onlar hakli cunki..
-
Bizde de totosuna pamuğu yiyen haklı olduğu için çevre yolunda önüne çıkmasın istiyor insan..
-
-
Evet bende merak ediyorum doğrusu. Polisler bizleri bin kere emniyet şeridine karşı uyayrıyolarda bu aralar sıklıkla E5 de yayalarla burun buruna geliyoruz. Mesela okmeydanından gerek evime gerekse Anadolu yakaına gitmek için her gün E5 e bağlanıyorum ve neredeyse hergün karşıdan karşıya geçen GKN ın dedğigbi elinde çanta insanlar görüyorum. Bi çoğu metrobüse binmek yada inip evine gitmek için kendileri için yapılmış üst geçitleri yada azıcık daha dolanacakları yolları tercih etmek yerine iki adım kısa olsun kolay olsun mantığıyla bariyerlerden atlayıp caddeyi kulanmayı tercih ediyorlar. Sonra araba çarptı, motor vurdu. Noldu suçlu biz olduk. Ki iş çıkışı e5 deki trafiği dşürsek bir çoğumuz yanlış olduğunu bilerek fakat başka çaremiz kalmaarak o karmaşık ve içinden çıklmaz trafik yüzünden emniyet şeritlerinden gitmeyi tercih ediyoruz. Bir anda bariyerden önümüze atlayan insanlarla karşılaşıyoruz. Malesef haftada 3 kere ben bunları ezmekle ezmemek arrasında gidip geliyorum. Bilmiyorum nasıl sonlanacak bu durum..
i.V.i.B.i
-
-
i.V.i.B.i
-
Bu insanlar işyerinden çıkıp en yakın durağa yürüyen insanlar da olabilir , şirket servisinden inip metrobüse yürüyenler de... Onlar emniyet şeridi insanları. Kısaca EŞİ.
Zaman bir zaman , e-5'den kadıköye doğru sol şeriten kaptırmış iniyorum. Yol da boş. Tatlı bir viraj vardır sağa. Viraj bitiminde ne göreyim , bastonlu bir dede karşıya geçmeye çalışıyor. Aslında geçmiş. Aynı şeritteyiz. Motoru biraz daha yatırıp dedenin içe attım , anca kurtardım. Aynaya baktığımda dede hala geçmeye çalışıyordu. Neyse ki yol boş.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Bu insanlar işyerinden çıkıp en yakın durağa yürüyen insanlar da olabilir , şirket servisinden inip metrobüse yürüyenler de... Onlar emniyet şeridi insanları. Kısaca EŞİ.
Zaman bir zaman , e-5'den kadıköye doğru sol şeriten kaptırmış iniyorum. Yol da boş. Tatlı bir viraj vardır sağa. Viraj bitiminde ne göreyim , bastonlu bir dede karşıya geçmeye çalışıyor. Aslında geçmiş. Aynı şeritteyiz. Motoru biraz daha yatırıp dedenin içe attım
, anca kurtardım. Aynaya baktığımda dede hala geçmeye çalışıyordu. Neyse ki yol boş.
Ama şu son 2 aydır feci arttı bu durum, altınizade ye gelmedenki 500 mt, yani otoban ın bağlandığı kısım dan itibaren insanlarla dolu..
Nereye gidiyor bu millet
-
-
-
Muhtemelen birçoğu evi çevreyoluna yakın olup Metrobüs durağına ulaşmak ya da çevreyolu güzargahından geçen servisine yol üzerinden binmek isteyen insanlar.
Ama ben en çok seyyar satıcılara gıcığım, her aradan fırlayabiliyorlar sıkışık trafikte; birgün ben de telefon şarj cihazı kablolarını aynaya takmazsam iyidir.
-
Müsadenizle konuya çomak sokmak istiyorum
Emniyet şeridinden süren arkadaşları şöyle alalım mı ?
coq adlı üyeden alıntı
Emniyet şeridi bizim için olabilecek en tehlikeli yer. Çoğumuzun oradan sürme sebebi de trafikte diğer araç sürücüleri tarafından orası için kabul görmüş olmamız.
Eğer yukardaki resimdeki gibi, araç sürücülerinin medeni bir şekilde (en azından İstanbul'un ana arterlerinde mümkün) yer açmasını istiyorsak, trafiğin o kısmını benimsememiz lazım. Gerisi sadece zaman meselesi.
Eminim bizim şeritlerimizin yukarıdakilere kıyasla (hele de metrobüs yapıldıktan sonra e-5'deki şeritlerin) çok dar olduğunu belirteceksiniz. Ki haklısınız da.Benim İstanbul trafiğinde yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz yerden sürebilmemi sağlayan şey belki de motorumun fazlasıyla ince olması. Ama bir üst paragrafta da yazdığım gibi, eğer HERKES ısrarla oradan sürerse, araç sürücüleri er ya da geç bizi orada kabul edecek ve kendilerini buna göre ayarlayacaklardır.
Bu konunun daha önce tartışıldığı başlıklar:
http://www.motosiklet.net/forum/mend...eres-ozel.html
http://www.motosiklet.net/forum/mend...eres-ozel.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gorevler.html
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
gökhan kardeşim onlar bızden değil başka başkaları onlar
-
Sorma Kardeşim, ben de çok korkuyorum bu saatıcılardan .İki şerit arasında giderken bir anda yırtık d.. dan fırlarmış gibi yola atlayıveriyorlar. Ödüm kopuyor birini altıma alacağım diye. Ufak bir dokundursan da oradaki dört tekerlek sürücüleri seni linç ederler , onlar bekliyor sen gidiyorsun ya , linçe sebep oluşuyor.
-
GKN,
onlar bizden değil, ez gitsin
-
ben bile işe motorumla değilde metrobüsle giderken 15 dakka yürüyorum.Ama metrobüs durağının uzaklığından değil durak tam karşımda üst geçidin uzaklığından dolayı.Ama yinede yola atlayıp ne kendimi nede bir başkasının hayatını teklikeye atmıyorum.
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
kim olduğunu bulunca banada haber ver......
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
birde bu durum var.....
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
GKN,
onlar bizden değil, ez gitsin
Abi farlardaki sinekleri bile zor temizliyorum, bide bunnar yapışırsa mala ile kazımak lazım
hlmky85 adlı üyeden alıntı
birde bu durum var.....
Şidmi bi istatistik yapıp bu hafta boyunca her karşıya geçitğimde gördüğüm 3 kişiye sorucam sen ne ayaksın die
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler