Kaza yaptım acil yardım !
Reklamlar
-
Sayın abilerim ybr mi sol tarafa yatırdım :( kötü bir anıydı detay girmek istemiyorum moralim gerçekten çok bozuk.
sizden istediğim yardım izmir, balıkesir civarlarında orjinal yamaha ybr parçası satan neresi vardır ? stoklu olacak örneğin şunu şunu ver diyeceğiz verecek ,
tahmini olarak şunlar ne kadar tutar , ne önerirsiniz , servis mi parçaları alıp başka bir ustaya taktırmak mı ?
yardım lütfen
siperlik komple
sol sinyal
gidon
sol ayna
ön far kapağı
yan sol arka sinyal
sol yan kapak
arka topacase taşıma demiri
ön çamurluk
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Reklamlar
-
olur böyle şeyler moralini bozma düşmeyen olmaz motorda baya parça yazmışın boyayla düzelecek gibi değilmi
-
Geçmiş olsun sende bişi yoksa salla gerisini
İzmirde Aksan Motor war Yamaha bayii
0232 347 77 00
ama genel bi parça sorunu var diyodu en son beldeyama yüzünden
Ara bi sor en azından
-
Gecmiş oLsun.. Canını sıkma Gercekten Canına Bişi Gelmesin Motor Tamir olur sen sıkma canını..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
-
-
CengizhanD adlı üyeden alıntı
Sayın abilerim ybr mi sol tarafa yatırdım :( kötü bir anıydı detay girmek istemiyorum moralim gerçekten çok bozuk.
sizden istediğim yardım izmir, balıkesir civarlarında orjinal yamaha ybr parçası satan neresi vardır ? stoklu olacak örneğin şunu şunu ver diyeceğiz verecek ,
tahmini olarak şunlar ne kadar tutar , ne önerirsiniz , servis mi parçaları alıp başka bir ustaya taktırmak mı ?
yardım lütfen
siperlik komple
sol sinyal
gidon
sol ayna
ön far kapağı
yan sol arka sinyal
sol yan kapak
arka topacase taşıma demiri
ön çamurluk
sevin ki sola yatırmışsın. sağa yatırsan egzoz mahvolacaktı ki eğer titiz kullanıcıysan çizik ekzozu değiştirmekten başka çare yoktur. en pahalı parcalardan biridir müsibet.
www.rialli.com buraya bir bak. hem ucuza gelir hem de iki gün içerisinde parçalar elinde olur.
-
Yahu ne yaptın Cengizhan Bu kadar fazla parçadan bahsettiğine göre sağlam kaza yapmışsın. Neyse ki iyisin ve burada yazabiliyorsun. Geçmiş olsun kardeşim.
Bence motoru götürme imkanın varsa gerekeni servise yaptırman daha doğru olur. Orjinal parça ve daha temiz işçilik olması durumlarını düşün.
-
Kardeşim geçmiş olsun üzülme cana geleceğine motora gelsin motor garanti kapsamındaysa servise götür bi kaç zaman beklersin ama halllolur ama eğer öle bi durum yoksa parçaların fiyatlarını araştır istediğin ustayla pazarlık et taksın YBR de stoklu parça sorunu olacağını sanmıyorum her yerde vardır bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Geçmiş olsun Cengizhan, Edremit'de vardır yamaha yetkili servisi,yürümüyor mu motorun
-
Geçmiş olsun kardeşim, bulamassan oralarda hberimiz olsun İstanbulda bulabilmen için seni yönlendiririz
-
geçmişolsun.senin sağlılı olman sevindirici. geçen hafta bende yatırmıştım.ilk başta çok üzüldüm.ama motoru onarınca esksinden daha çok sevdim.o yüzdenm üzütün kısa zamnda geçer inşallah
-
geçmiş olsun hocam sana bişey olmadı ya gerisini boşver motor yaptırılır dert değil
-
Dostum cok gecmis olsun sen iyi ol bize yeter motosiklet toplanir sana birsey olmasin yeter
Tekrardan gecmis olsun
Yollarda ve gonullerde gorusmek dilegiyle
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
geçmiş olsun sıkma canını dua etki sende bır şey yok çünkü kendınden bahsetmediğine göre bir seyın yok motosıletın e gelınce parcaları bulunmayacak bır sey değil aman dıkkatli sürüş yapalım kazadır olur ama havalar yağışlı daha dıkkatli ol
-
abilerim Allah'a şükür bende birşey yok toprak yolda düştüm kafayı vurdum , kask olmasa kalırdım orada , cekette vardı.yani bende Allah'a şükür sadece çok az ağrılar var.
babam motora baktı , 3-4 aylık motor çizik çürük olmaz dedi , depo hariç hepsini değiştirelim orijinallerle dedi.bu gün servisleri arayacağım bakalım stoklu vardır diye düşünüyorum izmirde , burası çok çok kazık.
janttaki bir çizik uykularımı kaçırırdı , anladım şimdi üzerine çok düşmemeyi :( çok kötüydüm akşam bi uyudum şimdi şükür daha iyi moralim :(
hepiniz çok sağolun , olmadı artık istanbul taraflarına bakacağız , hepiniz çok sağolun.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
çok kapsamlı iğneden ipliğe ybr 125cc yedek parça fiyat listesi.
geçmiş olsun.
http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=4075
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Hacı geçmiş olsun inş bişeyin yoktur.Ben şu andan itibaren 10 gün İzmirdeyim gelirsen görüşelim.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Dostum çok geçmiş olsun.Bilirim o duyguyu.Ama üzme canını sana birşey olmasın.Benim gibi hastaysan bu konulara çok kafana takılır eminim.Birsürü parça yazmışsın.Motoru haşat etmiş gibisin.Mobylette olsa fiyatı tak diye söylerdim ama.Ybr bilemeyeceğim.Üzme canını;;)
-
İzmirde Göçmen var..Sana bütün parçaları temin eder....
Google ye GÖÇMEN MOTOR yaz..... Kargo ile yollarlar sanırım...
Zaten adamlar yamaha yetkili bayii.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler