2 sorum olacak tekerlek ve boyundaki tasma
Reklamlar
-
Selamlar iki sorum olacak;
Motorsiklette arka tekerleğini ön freni sıkıp kaydırmak patenaj çekmek ne işe yarar?(bana gereksiz israf gibi geldi)
Motorsiklet testi yapan birinin kıyafeti tam takımdı fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla birde boynunda çenesinin altına doğru biraz kalınca tasmaya benzer birşey vardı bu nedir bilen varmıdır?
Reklamlar
-
Offff basturbin yaa, offf
Lastik yakmayı mı kastediyorsun acaba?
-
1. soruna cevap vermeyeceğim .. göreceli bir durum çünkü !!!
2. sorunun cevabı kask altına takılan boyun korumadır , büyük ihtimalle ( boyun kırılmalarını en aza indirmek için kullanılıyor )
-
1. Sorununa Şöyle Birşey Söyleyebilirim
Zevkler Ve Renkler Malesef Tartışılamıyor İsraf Ama Zevk Meselesi...
Örn. Otomatik Arabada Metrelerce Patinaj Çeken Biriyim (!!! Evde Denemeyin !!! Şanzıman Açısından Tavsiye Edilmez (: )
2.Sorunun Cevabını Şu Anlık Bılmıyorum Ne Desem Yalan Olur(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
1. Sorunun cevabı =lastik yakmayı seven kişinin parasına göre değişir eğer parası çoksa bol bol lastik yakar ama bütçesi anca o motoru alıp binmeye yarıyorsa o kişi o motoru asvalttan başka bi yerden geçirmez
2. dediğin ise boyun korumalığı tabi başka bişeyden bahsetmiyorsan
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
O tasma dediğin boyunluk kaskın koruyucu özelliğini tamamlıyor(diyorlar).
Boyun'u sabitlediği için ciddi bir kazada boynun kırılmasını önleyebiliyor.
-
tekerlek yakma dedigin tekerlegin isinmasi icin yapilir.bildigin gibi tekerlek isindikca tutus seviyeside artar.ciddi yarislarda bunu hep yaparlar sadece motorlar icin degil arabalar icinde gecerlidir.tabi sadece zevk icin tekerlegini bosa harcayanlar icin bisey deyemem.
-
1. Sigara içmek gibi bişey. Zevk meselesi.
2. Boyun koruması
-
Tamam çok teşekkür ederim.
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
tekerlek yakma dedigin tekerlegin isinmasi icin yapilir.bildigin gibi tekerlek isindikca tutus seviyeside artar.ciddi yarislarda bunu hep yaparlar sadece motorlar icin degil arabalar icinde gecerlidir.tabi sadece zevk icin tekerlegini bosa harcayanlar icin bisey deyemem.
Kesinlikle katılıyorum.Lastiği parçalarcasına yakmak başka yüzeyini ısıtmak başka.Dikkat ederseniz f1 yarışlarında bile bir tur boyunca arabalar sağ sol,patinaj vb şekillerde lastiği ısıtıcı hareketler yaparlar. . .
-
GuNMember adlı üyeden alıntı
1. Sorununa Şöyle Birşey Söyleyebilirim
Zevkler Ve Renkler Malesef Tartışılamıyor İsraf Ama Zevk Meselesi...
Örn. Otomatik Arabada Metrelerce Patinaj Çeken Biriyim (!!! Evde Denemeyin !!! Şanzıman Açısından Tavsiye Edilmez (: )
2.Sorunun Cevabını Şu Anlık Bılmıyorum Ne Desem Yalan Olur(:
Şu otomatik arabada patinaj hikayesini ayrıntılı dinlemek istiyorum.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
1= lastik yakıyor keyif meselesi..
2= kask airbag güvenlik teli.. olası kazada tel kaska monteli olan yava yastığının bir anda açılmasını sağlar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------
motoking16 adlı üyeden alıntı
el frenini çek arabayı 3000 devir gibi sabit tut N den D ye at bu kadar basit..
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
1= lastik yakıyor keyif meselesi..
2= kask airbag güvenlik teli.. olası kazada tel kaska monteli olan yava yastığının bir anda açılmasını sağlar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------
el frenini çek arabayı 3000 devir gibi sabit tut N den D ye at bu kadar basit..
hangi marka kask ve hangi serisinde hava yastığı var öğrenebilirmiyim ????
-
motoking16 adlı üyeden alıntı
1974 Model Alman Fordu Var Bende (: Yapıştırıyodum Döşemeye Ayağımı Araba N De İken Arabanın Bööğürmesi Çekilmez Bir Hal Alınca Vitesi 1 E Çekiyodum Ondan Sonra Ortalık Panayır Gıbı Oluyodu Şimdi Araba Mahallede Yatıyo Birazcık Borcu Var + Km'de 80kr Yakıyor(:
"TayGuN"
"GuNControll"
-
ufuktan adlı üyeden alıntı
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Merkezi Barselona’da bulunan Katalan kask şirketi APC, “dünyada bir ilk” olan hava yastıklı motosiklet kaskını bu ay içinde piyasaya sürüyor. Motosikletçi güvenliği için önemli bir aşama olarak tanımlanan kaskın arka bölümündeki haznede bulunan hava yastığı kaza anında 0.15 saniyede açılarak boyun çevresini sarıyor, omurgayı da korumaya alıyor ve motosikletçiyi boyun, omur kırılmalarına karşı koruyor.
Dört yıllık bir sürede ve 2 milyon dolar yatırımla geliştirilen kask şimdilik Avrupa’daki motosiklet mağazalarından satın alınabilir.
Kaynak: Milliyet - Menderes Özel
sitemizde daha önce yayınlanmıştı..
-
-
sordun alıntı ile gösterdim alla alla..
-
-
Airbag Filan Tırt Vakti Gelen Gider Fazla Kurcalamamak Lazım(:
"TayGuN"
"GuNControll"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler