Motor alacağım 150cc tavsiyelerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
Öncelikle Herkese selam arkadaşlar forumda yeniyim
güzel bir forum
Ben motor alacağım
Hoşuma giden bir marka var yeni bir marka
Lifan motorun tipide güzel
modeli LF150-9J
eger kullanıcısı varsa aramızda bilgi verebilirmi
www.lifan.com.tr den bakabilirsiniz
mondial 150cc lik motorlarada baktım ama hoşuma gitmedi
farklı bişeyde istiyorum aslında lifan gözüme carptı bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi
yorumlarınızı bekliyorum...
Reklamlar
-
cbf 150 al çin malları sanayiden çıkmaz.
-
Güzelmiş tipi YBR yi andırıyor ama bulunduğun yerdeki servis parça v.s durumunu göz önüne alman gerek önce bide fiyatına dikkat etmelisin kaç paraymış
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Güzelmiş tipi YBR yi andırıyor ama bulunduğun yerdeki servis parça v.s durumunu göz önüne alman gerek önce bide fiyatına dikkat etmelisin kaç paraymış
Servisi çok yakın bana fabrikasının türkiyede olması ve yedek parça üretiminide yapmaları güzel o konuda sıkındı olmaz
3.500 tl fiyatı
-
-
YBR ye yakın bi fiyat YBR yada CBF 150 lerede bi bak istersen
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
motoru ben beğendim güzel
çin malları içindede en güvenilir olduğunu duydum
kullanan bir arkadaş olsaydı onun görüşlerinide duymak isterdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
YBR ye yakın bi fiyat
YBR yada CBF 150 lerede bi bak istersen
bakabileceğin bi link katarmısın özelliklerini gösteren resimli varsa ?
-
tvs apache
Now the world is gone. Im just one.
-
çin çon alacağına o paraya honda yamaha al çin malları 1 sene sonra dağılmaya başlıyor vede aldığın fiyatın 3 te 1 ine satarsın o da zorla..
-
Ybr,tvs,cbf...
-
CBF 150 ya da Apache 150 yaa da ybr 125 ;)
-
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
yorumlar için sağolun arkadaşlar
Honda cbf 150cc lik almayı düşündüm yorumlardan sonra
-
-
linkteki motor çok çiğğ duruyor bence,çin mallarına karşı bir garezim veya kötülemem yok,zamanında bende çinlilere biniyodum,birazda kullanımla alakalı,
şimdi şöyle söyleyim,vitesli motor olayı çinmalları için fazla kompleksi bir çalışma oluyo,aslında en iyisinide yapabilecek adamlar,yanlız bizimkiler gidip3 liraya 5 köfte isteyince ortaya böyle birşey çıkıyor.çok temiz kullanırsan fazlada sorun çıkarmaz,yanlız bu motorlar doğuştan hasta,yerinde olsam ya gider bir honda yada yamaha alırım.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Lifanı en sağlam-güvenilir Çinli biliyorum 8.5 kw güç de çok iyi bir değer. Fiyatı uygunsa alınabilir.
Bununla bir karşılaştır istersen,bir de enjeksiyonlu diyor buna
http://www.sahibinden.com/yolarin_ye...XQQdisplayitem
http://www.kubamotor.com/kh125-12d.htm
Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
Motor Hacmi: 124 cc
Soğutma: Hava Soğutmalı
Ağırlık: ~ 125 Kg
Maksimum Güç: 11.5
Yakıt Tasarrufu: 2 Lt - 100 Km
Karbüratör: Injeksiyon
Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Kampana
Jant Sistemi: Çelik Jant
Maksimum Hız: 150 Km/saat
Çelik Jant: Standart
Aksesuar: Standart
Garanti: 2 Yıl
yBR 125 bile 150 yapamıyor.Sitesinde max hız:150 km Yazıyor.Birde 100km de 2lt benzin yaktığı yazıyor.Doğruysa mükemmel...
-
2 yıl cbr 125 kullndım hiç 150 km/h gormedım ozaman yanlıs yapmısık keske bı cın malı alsaydık. aman arkadasım saka bı yana 5 yasında al japon malı al cbf harıka makınadır sakın cın mallarına bulasma benım babam satsa yıne cın malı almam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------
ben yanlışlıkla borc karsılgı bı sucooter aldım hayatımda motordan bukadar nefret etmedım sıfırdı ve 5 defa benı yolda bıraktı ama nezaman 4 yaşında cbr 125 aldım dedımkı bu ınsanlar bukadar japon japon dıe neden bagırır anladım ve arabamı bıle satıp pejo 307 yerıne 2007 model avensıs aldım..
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler