arkadaşlar bende innova 125 var 80le rampaya giriyorum %10dan düşük motor bayılıyor 4.viteste sebebi ne olabilir? çekişi düşüo salıo kendini? şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bende innova 125 var 80le rampaya giriyorum %10dan düşük motor bayılıyor 4.viteste sebebi ne olabilir? çekişi düşüo salıo kendini? şimdiden teşekkürler.
Bende rampa videosu sandım da açtım ne çıktı
Motorla ilgili herşey olabilir, bakımları nasıl? Sübap ayarı işinin ehlince ne zaman yapıldı,karbüratör ne zaman temizlendi ayarlandı, en önemlisi kaç km'de...
Motor 21.000 sübap ayarı yeni yapıldı ama karbürator temizlenmedi bide hocam bazen gazı saldığımda pat diye bi ses gelio eksozdan? sanırım komple bi bakıma gircek :D
o zaman napçaz peki? egsozmu değişçek? bayılmayıda bundanmı yapıodur? ulan bu eski sahibi benim arkadaş hiç bakmamış buna ya :İD
Anladım hocam teşekkürler ben bi bakım yaptiriim karbürator eksoz falan :D giricek gene bi tarafımıza :D
bence karbüratörünü bir temizlet ve iyi bir hava ayarı yaptır,yakıt tüketimin ne alemde? tahminimce çok yakıyorsun,eğer gazı kestiğinde motorda yüksek bir kompresyonla birlikte eksozdan pıtırdamalar geliyorsa ,karbüratörünün hava ayarını yarım tur açarak tekrar dene derim.
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)