Sİzce bu Cruiserlardan Hangisi??
Reklamlar
-
İyi GEceler Abilerim,ablalarım ve arkadaslarım bir kac tane Cruiser markası sunucam siz bunların arasından hangisi secerdiniz hadi bakalım
HONda
VT 600 Shadow
Hyosung
Gv 250
Suzuki
Ls 650 Savage
Marauder 800
VL 800 Intruder
Kawasaki
EN 500
Yamaha
Virago XV 535
Performans,hız,benzin yani kısacası her yönden incelersek ??
Reklamlar
-
Ben o dediğin yönlerden değil de direk cruiser ruhu açısından cevap vermek istiyorum ki,
cevabım;
Kesinlikle Suzuki vl 800 intruder olacaktır..
eğer imkanın varsa hiç durma..
Ama olmazsa Shadow hemen ikinci sıradaki önerim olur..
-
-
Silindir hacmine göre sırala işte
-
Motosiklet Eğitmeni
-
coq peki senın tarzın ne [bu arada ben hala tarzımı bulmus değilim yaklasık 2 yıldır kafayı yicem ]
-
Motosiklet Eğitmeni
Bartu35 adlı üyeden alıntı
coq peki senın tarzın ne [bu arada ben hala tarzımı bulmus değilim yaklasık 2 yıldır kafayı yicem
]
Benim tarzimi bosver.
Sen bir motosiklet alip ne yapmak istiyorsun onu soyle.
Tarzini beraber buluruz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
-
15 yaşına giriyorsun boy 1.80... Ileride anca enduro/cross düşün sen
Şaka bir yana motosiklet tarzına motorun fotografına bakarak karar veremezsin.
Motorun üzerine bineceksin , kullanacaksın.
Olmadı artçı olacaksın gezeceksin.
Hiçbiri olmasa yanına gidip seveceksin.
Hangisi seni daha çok çeker ise ona bineceksin.
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
bır tavsıyede benden bence cruiser racing enduro scooter imkanın varsa hepsını dene ben de senın gıbı kararsız kalmıstım oyuzden suan dokuzuncu motorumu kullanıyorum herseferınde tamam bu benım tarzım benım motorum bu benı her yonden tatmın eder dedım ama bır zaman sonra hızı,motor sesini ve motorun goruntusunu sevdıgıme karar verıp racıngde karar kıldım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
oy oy oy hepsi hepsiiii
-
intruder
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
-
eeeee olmadıki şimdi yamaha dragstar 650xvs yok.heç birini almazdım
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
-
-
"Bu yaşta bu boy ve kilo, şakamı bu?" demiştim Bartu'ya daha önce
Altında böcek gibi kalan bir model olmasın da, şöyle yüksek birşeyler düşünmen lazım sonuçta. O yüzden biraz Enduro'lara yöneltsen ilgini. Belki yukarıda saydığın çoğu modelden vazgeçebilirsin.
-
Bartu35 adlı üyeden alıntı
yok abi ne imkanı
ben 15 yasına giricem daha yeni
ilerde alırsam diye sordum
Sen alana kadar istediğin motor antikaya çıkar..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
Cruiser mantığına göre düşük devirde yüksek tork üretebilen makinelere öncelik vermelisin. V motorlar bu düzlemde tercih sebebidir. Ayrıca cruiser dediğin şaftlı olur. Fazla ibizik zibuzik teknolojik unsurlar barındırmaz. Çünkü ömürlük makinelerdir ve komplex sistemlerde "ne kadar basit, o kadar iyi" mantığı sabittir. Dolayısıyla yakıtın altından kalkabileceğine inanıyorsan mesela enjeksyonlu makina yerine karburatörlü, sıvı soğutma yerine hava soğutmalı modelleri tercih edebilirsin. Gerçi günümüzde teknoloji bu kadar hızlı ilerlerken ayak uydurmamakta ne kadar doğru bir yaklaşımdır tartışılır..
Cruiserlar genel olarak uzun ve düzgün yollara daha yakın, keyif makinalarıdır. Bir cruiser sahibi eğer gerçekten bu ruhu taşıyorsa çıkıp "benim makinam şöyle kaçsın, böyle uzasın, kıvrak olsun" düşüncesinde değildir! Çünkü, motosikleti O'nun hayatıdır ve hayattan keyif almak tek amacıdır! V motorun enfes sesiyle düşük devirlerde bile yüksek güçle keyifli sürüşler yaşar cruiser sevdalıları!.. O kromları parlatmanın, deri aksesuarları kendi keyfince tasarlamanın ve hayatın olan motosikletini kişiselleştirmenin zevki diğer hiçbir motosiklet türünde yoktur!
Ama ben cruiser'a para verirmiyim? Istanbul gibi 7 gün 24 saat ciddi trafik sıkıntısı olan bir şehirde çokta makul gelmiyor! Tecrübe ettim, yetti!
Daha yolun çok başındasın. Gün doğmadan neler doğar!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler