Motosiklet duvara çarptı: 3 yaralı
Reklamlar
-
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, motosikletin mezarlık duvarına çarpması sonucu, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, askerden döndüğü gün arkadaşlarıyla Şipali köyündeki dereye balık tutmaya giden Sercan İlhan'ın (21) kullandığı motosiklet, İnegöl'e dönerken köyün çıkışındaki mezarlığın duvarına çarptı.
Kazada, motosiklet sürücüsü Sercan İlhan (21) ile motosiklette bulunan arkadaşları Kerim Çelik (27) ve Gökhan Mert (17) yaralandı.
Yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Elazığ'da görev yaptığı birliğinden döndüğü gün başından ağır yaralanan Sercan Yıldırım'ın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.
Reklamlar
-
Kaç kişilermiş bunlar?.....
Geçmiş olsun diyelim.... Anca onu diyebilirim şu anda...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ilk baş bende anlamadım. 3 kişi binmişler yahu
dikkat ediyosanız kaza haberlerinin çoğunda motor sürücülerinin hataları var. rahmetli olanlarda kask yok, bide böyleleri var. zorla kendimize zarar vermeye çalışıyoruz resmen
-
3 kişi bi motorda ve kaza acı ama gerçek
-
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Acil şifalar dileriz.Allahtan 3 kişi binmişler
-
3 kişi helal olsun xD.. Büyük geçmiş olsun..
-
böylelerine nedense üzülemiyorum.....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
geçmiş olsun inş kurtulur
motora 3 kişi binilirmi ya o yaşta aklı başında insanlar olcaklar bide
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
Bir motorda 3 kişi anca mezara gidilir zaten. Ama kapıyı tutturamamış arkadaş, neyse bir dahaki sefere artık.
-
Motosikletmi minibüsmü bu 3 kişi nese geçmiş olsun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
3 kisi az binmisler..
Sülalece binselerdi...
Gecmis olsun..
Baska ne denirki????
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
3 kişi motora binmek ayı bi olay nasıl sığmışlar ayrı. geçmiş olsun
-
ben afyonda 4 kişi binenleri görüyorum , hemde mobilet motora
-
3 kişi motora biniyorlar walla helal olsun, muhtemelen hiçbirinde kask koruma da yok.. Ne diyelim acil şifalar. Sırf bu yüzden adımız kötü ye çıkıyor. Ailem motora hep karşı çıkıyor, bilinçsiz motor kullanıcıları yüzünden korkuyorlar.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
olan olmuş acil şifalar dilyorum iş kişinin kendinde bitiyor kendine çok güvenmenin eseride olabilir bu ...
-
maksi maksi scooter miymiş acep gecmiş olsun motosıkletın önemınınne olduğunu anlamış değiliz daha akşam ben kadir has ünıversıtesı unkapanında bır arkadaşımın yanında sohbete kaldım inanın kactane motosıkletli gecti hep kasklı sevındım bilinclenıyoruz dedim sonra bır kaç 15 17 yaşları arasında cocuklar gördüm tam gaz gıdıyorlar hiçbir seyleri olmadığı gıbı plakaları bile yoktu sonra bunlar kaza yapınca bır motorcu olduklarından bırde yaşlarından dolayı üzülüyoruz ama etrafta bır polis yok cevırme yok bunlar rahat rahat dolaşıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler