motocross başlamak için yardım
-
motocross merakım çok fazla ve motor tecrübem sıfır sayılır (a2 ehliyetim var ) bir motor almak için önümde 1 yıl gibi bir zaman var(para miktarına göre değişir )...şu an öğrenciyim nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda tecrübeli ve üstat olanların öneriler bekliyorum...şimdi den teşekkrüler
Reklamlar
-
çin malımı düsünüyorsun baslangıcta ne kadar bütce ayırabilirsin bunu belirtki bizde ona göre söyliyelim abi
-
2-3 bin tl en fazla olabilir ama daha önemlisi bu işi nasıl öğrene bilirim motoru aldıktan sonrasıda önemli
-
abi o zaman ben sana Ramzey 200 QY öneririm kesinlikle o fiyatlarda cok iyi bir makina japonlar gibi olamaz tabi ama =))daha sonra CRoss Egitimleri oluyor bizim okulun bahcesine gelen bi endurocu abimle konusmustum izmirde var ki istanbulda kesin vardır bi araştır bence motoru almadan öncede full armorlar var onlardan al kask cRoss kaskı olsun cünkü camurlara giriceksin o tepedeki cıkıntı şey camurlardan koruyucak korumaların dizlikler falan hepsi tam olsun Ramzeyi al ve kendini hazır hissettiginde git bi daga hadi bakalım
-
eyw kardeşim saollasın kesinlikle işi bilen birinde bişeyler kapmak lazım....başka arkadaşların düşücelerinide bekliyorum
-
evet ben de bu konuyu hep merak etmişimdir. istanbulda motokros egitimi veren yer var mı acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler