merhaba arkadaslar havalar soğudu artık eldiven almak istiyorum izmir' de uygun fiyata alabileceğim yerler warmı? şimdi motomax dan baktım bering marka war fıyatıda ıyı ama stokta yokmus malesef :( bi yardımcı olursanız çok sevinirim teşşekkurler.
merhaba arkadaslar havalar soğudu artık eldiven almak istiyorum izmir' de uygun fiyata alabileceğim yerler warmı? şimdi motomax dan baktım bering marka war fıyatıda ıyı ama stokta yokmus malesef :( bi yardımcı olursanız çok sevinirim teşşekkurler.
Karşıyaka girne bulvarında motoshop var ben ordan korumalı eldiven aldım hiporalı su geçirmiyor iyi ısıtıyor ben gayet memnunum 60 lira.
Hipora ne diyorsan
HİPORA
HİPORA poliüretan’dan meydana gelen bir iklim membranıdır. Özel bir imalat işlemiyle üç boyutlu olarak üretilir. Bu nedenle ek yerleri . Kaynaklanarak yerleştirilen bu malzeme, deri eldiven ile astar arasına konur. Sayısız gözenek sayesinde (cm² başına neredeyse 1,4 milyar gözenek), ri yağmur damlası içeriye giremez; ancak bedensel nemin küçük su buharı molekülleri dışarıya çıkabilirler. HIPORA su koruması, bu şekilde elleri içten ve dıştan kuru ve aynı zamanda çepeçevre sıcak tutar. Her hava şartında konforludur.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Selamlar. Size yardımcı olmak isterim. Biliyosunuz motosiklet.net üyelerine özel indiririmiz var.
Eğer üst kalite olsun diyosanız Revit tavsiye ediyorum. Boost modeli çok başarılı.Liste fiyatı 65 € ama MT'ye özel 55 € . Ürün;
http://www.anesmotor.com.tr/store/Pr...roductId=85500
Daha hesaplı ve yine kaliteli bişeyler istersen, Alman malı Held öneriyorum. Liste fiyatı 30€ MT'ye özel 22 €. Ürün;
http://www.anesmotor.com.tr/store/Pr...roductId=85504
Bütün ürünler vade farksız 8 taksit ve Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo.
Bilgi için bana 0212 659 41 42 / 0531 343 43 17 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.Saygılarımla.
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=401
bu eldiveni hudson dan geçen pazar aldım,daha doğrusu korumasız deri bitane önermişlerdi soğuktan daha iyi korusun diye ama memnun kalmadım ve şikayetimi bildirdim mesajla.onlarda getirin yardımcı olalım dediler götürdüm ve bunu aldım.üstelik nerdeyse 1 ay geçmişti ve fişini bile istemediler.baya şaşırdım ürünlerinin arkasındalar yani.korumaları gayet tatminkar ve gayet hoş bir yapısı var.diğerinden daha sıcak tutuyor.az önce motosikletle eve geldim havada baya ayazdı ve hiç üşümedim.ilerleyen zamanlarda daha iyi görücez performansını.bide aklında olsun eline tam olan bi eldiven al.yani sıkı olsun elini iyi sarsınki daha iyi ısıtabilsin.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
şimdi inceledim hudson' un sıtesını fıyatları gercektende çok uygunmus ama kafama bıse takıldı eldıvenın ölculerı nasıl oluyor yanı netten sıparıs wersek hangi ölculerde isteyeyim?
Elini bu sekil ölçecen :
sonra bu rakamlarla kiyasliyip siparis vereceksin:
17,5 = XXS | 18,75 cm = XS | 20 cm = S | 21,25 cm = M |
22,5 cm = L | 23,75 cm = XL | 25 cm = XXL | 26,5 cm = XXXL
birde rakamdan olusan bedebnler var:
XXS = 7
XS = 7,5
S = 8
M = 8,5
L = 9
XL = 9,5
XXL = 10
XXXL = 10,5
Kışın motor sürüşü yapılacak tüm giysiler ihtisas ve teknoloji işidir ve şakaya gelmez ama her nedense çoğu motorcu bunu hafife alıp savsaklayarak genellikle komik ve aciz durumlara düşerler.
Çoğu yemek ve yol molalarında çorba kaşığını tutaamayacak duruma gelmiş,
debriyaj dahi basamayan elleri'' taze kesilmiş et gibi kıpkırmızı ''motorculara çok rastlamışımdır.
Bu yüzden eğer kışın binilecekse taksitle de olsa malzemenin işe yarayacak
olanını alıp,hayati tehlikeye maruz kalmamak gerekir.Yoksa altımızdaki moto
run karizması bizi kurtarmaya yetmediği gibi hepten komik hallere düşürür.
Markadan bağımsız olarak WINDSTOPPER malzemeden yapılmış BÖBREKLİK,
BALAKLAVA -AKCİĞER KORUYUCU-ve >TERMAL İÇLİK bu işin vazgeçilemezle
ridir.
Halk pazarlarında 20 tl ye satılan termal görünümlü malzemelerin bizi sıcak tut
msını beklemek saflıktan öte aptallık olur,işte bu yüzden son katmanın yani dış kabuğunda (ÇİZME-ELDİVEN-MONT) son derece kaliteli ve iş göreninden
seçilmesi hayati önem taşır,yada sıcacık evde baharı beklemek en mantıklısıdır.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Yazlık eldivenlerin artık zamanı geçti.. Bende deri ve korumalı bir eldiven almak istiyorum. Bu hafta içi feyizoğluna gittim, çok kaliteli eldivenler var ama beyendiklerimin fiyatları biraz tuzlu geldi. ) Bide motor için halat kilit ve disk kilidi aldım. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. Metehan üstadımızın ismini verince direk indirim yaptılar. Bu gün sirkeciye bakıcam, umarım istediğim fiyatlarda bir eldiven bulurum. Geçen sene kumaş kışlık bir eldiven kullandım bu sene baş parmağı yırtıldı, terziye diktirdim, ancak parmağım sığmıyor :(
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=137
bende bunu tavsiye edebilirim.1 aydır kullanıyorum çok iyi bi eldiven rüzgar ve su geçirmiyor
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
Çok tşk. ederim aradığım gibi bir eldiven.. fiyatıda çok makul.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------
Dostum bueldivenleri satan firma ile görüştüm, yerleri ortaköy de imiş bana ortalama 4 - 5 km mesafede ve akşam 22:00' ye kadar açıkmış. Gidip deyenerek alacağım. Tekrar tşk. ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)