böyle motoru kullanmak yürek ister.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bunu kullanan sakın devirmesin
-
Bununla şehirde ayda bir falan şöyle bir görünüp garaja kapatacaksın. Böyle kulaktan kulağa yayılan bi şehir efsanesi olacaksın valla.. arada ortamlara ayarı verip kayboalacaksın.
-
-
valla bir sürü şey ister ama inan yürek değil.. belki çok sonraki sıralarda ve belki biraz sadece..
-
500 beygirlik alet ufacık hatayı asla affetmez
-
egsoz sesini düşünemiyorum bile
-
gereksiz abartı kamyonmu çekeceksiniz
-
herşey iyi güzelde bun alanın petrol sirketinin kızınıda alkması gerekir
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Üzerindeki makine amerikan arabalarındaki büyük 8 dediğimiz makinelerden Sesi nasldır hayal kırıklığına uğrarsın dengesiz herhangi güçlüğ bir chopper değil amerikan arabaları gibi kükrüyordur.
Ayda bir kere çıkıp şehir efsanesi olmak güzel fikir ;)
-
8000cc ve 750kg olan varsa alırım daha aşağı kurtarmaz...rüzgar savurur 500kg makinayı yav
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 ----------
Levsy adlı üyeden alıntı
Bunlar manyak motorlar üretiyormuş yahu, bu da 6200 cc mesela:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:23 ----------
Bunlarla biz anca ayda bir dolaşabiliriz zaten. Su borusu gibi benzin hortumu vardır bunlarda
Yok yok..özel bir mekanizma var..benzini sürahi ile 1lt olacak şekilde döküyo silindirlere
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
-
çin malımı bunlar
-
bu motoru geçen fuarda canlı görmüştüm....dehşet bişi ya...
bikere yan yatması motor bloğu dışarıda önce kocaman bi pervane sanki uçuracak gibi..
birde ses camları kırıyo neredeyse...
benzininide siz düşünün artık ...km de na yakar diye sorarsan adamı döverler herhalde..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
ben ben benn benn
ben kullanırım ki
-
neden hep bu tarz motorları chopper yaparlar bilmiyorum.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
Ben kullanırım ya cahil cesareti var bende
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Omicron adlı üyeden alıntı
neden hep bu tarz motorları chopper yaparlar bilmiyorum.
Bu tip motorlar ya özel drag motorları ya da cruiser yapılır neden mi? Çok ağır olur ondan. Bu motorlarla şehir içinde gidemezsin trafikte Crad Pitt gibi yapışırsın
-
V8 yeteri kadar güçlü değildir diyenler için bir de "Boss Hoss V10 Viper Bike" yapmışlar. Üzerinde 8 litre Dodge Viper V10 motoru var. 580 beygir. Bir de NOS takıyorlar, kaç beygire çıkıyor kimbilir.. Sesi de herhangi bir motosiklet sesine benzemiyor. Muscle Car tabir edilen amerikan arabaları gibi sesi var.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
Benim anlamdığım neden yürek istesin ki bunu sürende insan değilmi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler