motor dedğin motor gibi olacak.bu ne ya
motor dedğin motor gibi olacak.bu ne ya
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
ben binmem abi bunlara
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Bu motorlara binebilmek için,
1-Çok para
2-Benzinin ucuz olması
3-Çukursuz yol
.
.
.
85-Motosiklete saygılı sürücüler
86-uygun hız limitleri
.
.
.
99-Ailelerimizin laf söylememesi
100-"YÜREK"
Lazım
Bütün bunlardan sonra "Şehir Efsanesi" olmak ise; kesin... Ve çok güzel olurdu
502 beygir ve kayış aktarmalı. nası bi kayış bu
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ben kullanırımda alırımda bu motoru yeteri kadar param var ayrıca bi benzincinin değil dubai krallarından birinin kızıyla birlikteyim hahahahahahaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:20 ----------
tabi bunların hepsini rüyalarımda görüyorum birde tuvalete girince mıçarkene hayal kuruyorum
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
ben kullanırımmm, çip taktırırım , gücü 200 beygire düşer , o zaman sürerim
batu onu bana versinler bak nasıl kullanıyorum acımaaaaaaaam :D deli cesareti var bizde.
549kg/500hp cok tehlikeli degil durma anlari haric....
ss lere bakarsak buda kasli bir ss sayilabilir...
Ha desenki 250 kg ve 500hp o zaman korkulurdu...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
bunu her adam süremez neden mi ?
bunun bi saatlik benzinine ben 1 hafta gezerim fazlası da 3-4 gün gezdirir heralde
bu kadar silindire ve güce ne gerek var çift silindir 500 cc lik motorun yetmiyeceği bi insan yada bi yer düşünemiyorum bile. bununla tırmı çekecez kamyonmu tren mi diyecem ama çekmez sebebi ise vitessiz olması 8500 cc yi vitessiz yapmak ne derece akıllılık bilemiyorum kalkarken fazla güç kaybedecek son hızda fazla boşta kalacak
bunun yerine v2 yapıp torkuda hp si de daha ğüçlü olabilirdi son hızdada geçebilirdi.
denilen gibi bu garaj motoru efsane motorcu olmak için alınabilecek bişey tabi kim o kadar para ve masraf yapar bilmem :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
türkiyede bunun vergisini duysan zaten kalp krizi geçirirsin
Bende o yürek mevcut getirin kullanırım..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
görünümü güzel motoru ufak olsa(1300 v) çok tatlı bir motosiklet.Hayal ama yaa :(
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Güzel ve kendine özgü bir tarzı var..
Abartı ne gerek vardı diyen arkadaşlarıda kınıyorum adamlar yapmış helal olsun deyin en azından emeğe saygınız olsun...
motor dediğin motor gibi olmalı bunlarda motor ruhu yok ( kedi ulaşamadığı ciğere MUNDAR dermiş )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)