Yeterki olsun...
Lüzumsuzluk abideleri.... Ne amaca hükmettiğini bilmeyen boş adam icadı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
En tehlikeli cesaret türüdür..
Ne dediğini, ne yaptığını bilmeyen kişinin giriştiği yersiz, zamansız ve ölçüsüz delikanlılıkları tanımlamak için kullanılır.
Riski hesaplayacak, tehlikeyi algılayacak ve tehditi sezecek bilgi veya deneyimden yoksun kişilerin çoğu zaman içine düştükleri risk, tehlike ve tehdidin farkında olmadan yaptıkları girişimci hareketler veya hızlı çıkışlar için kullanılır.
Sen öyle birine benzemiyorsun yahu
Abi böyle motorum olsa binmeye kıyamam ben..
ya buna gaz taksak olurmu acaba
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
motor süpermiş
Life is what happens when you are busy making plans
onu kullanacak yeteri kadar cesaret, bilgi vs.vs. var...
sadece onu bana verin yeter
Valla ben bir test sürüşü yapmak isterdim. Nasıl olsa test sürüşüne de benzin parası almıyorlar... dır herhalde
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Amerika'da benzin sudan ucuz olduğu için deneyebilirsin
dehşet bişey...trilyoner bile olsam almam tarzım değil..
bir ara çok güzel bir 650dragstarım vardı nereye koyacağımı şaşırmıştım.onu geç şimdi cbf sığınağa koysammı koymasammı,acaba yanına bir eşya koyarlarmı,deprem olsa o eşya üstüne düşermi vs.vs. böyle bir motorum olduğunu düşünemiyorum bile.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
gereksiz çok gereksiz yaptık demek için yapılmış bişey olmasalarda eksiklini hissetmezdik
Hayabusalar da gereksşiz o halde? Neden kendi şartların içinde bakıyorsun? Amerika'yı düşün bir an için filmlerdeki yaşam tarzlarını. V6 v8 hatta Büyük V8 hatta hatta Viper gibi 10 Silindirli arabaları. Onlara göre herşeyin büyüğü iyidir. Route66 denen yolu bir düşün yani amerikayı doğudan batıya kadar ikiye bölen (keşke parçapinçik olsalar) yolu düşün düz arazi tam cruiser sürülecek yol.
Bu makineler de onların lüksleri gibi düşün.
Otomobilimde kıçımı ıstan koltuğua elektronik ileri geri yapan sisteme de elektrikli aynalara kendinden karar iç dikiz aynasına da gerek yok ama yapılmışlar çünkü onlar lüks.
Yorum yapmadan önce biraz empati ;)
Motor kullanan ve seven biri olarak bu motoru kullanacak beceri ve yürek bende ve bir çoğumuzda vardır. ama motoru almaya ve yakıtı herneyse (Benzin, nükleer felan ) karşılamaya benim ömrüm kalbim yüreğim vefa etmez:(
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
benzini geçtim bu alet suyla çalışsa hamamcıyla aynı su faturası ödersin.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)