honda innova 125i siyah duman
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar ben 2.el 20.000 de honda innova 125i aldım motor dip gaz verince siyah duman çıkartıyor 2 tane ustaya sordum biri yağ yakıyor dedi diyeride daha açılmamış bu gaz yemiyor dedi. Sizce sorun ne olabilir tam gaz verince eksozdan siyah duman çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Reklamlar
-
Renk maviye çalıyorsa (mavi duman varsa) piston-segmandan şüphelenebilirsin. Sadece siyah renk çıkan dumanın tek nedeni yakıt-hava(karışım) oranının bozuk olmasıdır.
-
Mavi yok sadece siyah duman çıkıyor peki bu sorun nasıl düzelir?
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Renk maviye çalıyorsa (mavi duman varsa) piston-segmandan şüphelenebilirsin. Sadece siyah renk çıkan dumanın tek nedeni yakıt-hava(karışım) oranının bozuk olmasıdır.
elindeki motor hemde 20,000 de innova i mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------
yoruk86 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar ben 2.el 20.000 de honda innova 125i aldım motor dip gaz verince siyah duman çıkartıyor 2 tane ustaya sordum biri yağ yakıyor dedi diyeride daha açılmamış bu gaz yemiyor dedi. Sizce sorun ne olabilir tam gaz verince eksozdan siyah duman çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
2005 model anf innova 20.000 de
-
Karbüratör hava ayarı bozuk, civatasından değeri bilen ayarlayacak.
-
Valla moralim bozuldu neyse sağolun arkadaşlar teşekkürler.
-
Arkadaşlar bide şu sorun var 3.vitesde ibre 90 görüo 4 de atıorum 90nda kalıo 90'ı geçmio bunun sebebi ne olabilir?
-
Sorun halloldu ilginize teşekkürler sübap ayarı yapıldı, sanırım eski sahibi iyi bakmamış içindeki yağ toruları çıktı, ısıtma bujisi değişti motor rahata kavuştu birde lastikleri değiştirebilsem para bulup süper olcak.
-
arkadaşım senin motorunun çok detaylı bir bakıma ihtiyacı var işin ehli iyi bir ustaya göster bence düzde 110 rahat görmesi gerek..20000 motor yapmak için erken ..
-
dedikleri gibi motorun full bakımdan geçmesi gerekiyor antalyada 120 gören var..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler