sonunda sattım scooter'ımı ve vitesliye geçişş...
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba sonunda scooter'ımı sattım. Vitesli olarak ne alıcağıma emin değilim aklımda 3model var sizce hangisi daha iyi
1.honda cbf 250
2.yamaha ybr 250
3.hyosung 250gtr
Sizce hangisi daha iyi arkadaşlar...
Şimdiiden yorumlarınız için teşekkürler...
Reklamlar
-
marka taraftarlığı yaparsak bu modeller arasından sıralama şöyle olur
yamaha 250
honda 250
hyosung 250
Ama benim gönlümden hyosung 250 geçiyor v makine çift silindir olmasından dolayı.Devir kesici olamdığı için üst devirlerede dikkatli olmak gerekiyor.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
yahamah al arakana bakmadan devam et. eğer ybr 250 alırsan yola çıkmadan aklına gelecek tek endişe olur.o da " acaba lastiğim patlar mı ". diğerleri de güzel motorlar ama ybr yi bu sınıfta tek geçerim kazasız belasız kullanman nasibiyle
-
-
YBR derim ben..Sorunsuz uzun yıllar kullanmak istiyorsan eğer.
-
hızlı olsun diyorsan COmet 250 alıcan ama az yaksın cok hız istemem saglam diyorsan ybr veya cbf cbf daha ucuz karar senin
-
hepsi güzel makine honda ve ybr ayrıdır tabi 1milyon km dde ybr 125 görmüş biri olarak ybr al derim 800 bin km de cbf 250 görmüş biri olarak karar senin derim
-
sağlamlık arıyorsan ve bütçen müsaitse ybr 250
sağlamlık arıyorsan ve bütçen daha kısıtlıysa cbf 250
çok sağlam olmasına gerek yok, tip ve performans isterim dersen tartışmasız gt250r,
bu, gt250r nin sağlam olmadığı anlamına gelmiyor. piyasada yeni sayılır ve henüz rüştünü tam manasıyla ispatlayamadı.
ybr250 veya cbf 250 ye yıllarca sorunsuz binebilirsin
ama gt250r den aldığın zevki ikisinden de alamazsın
-
2teker dergisinde ybr250 ve cbf250 kıyaslanmış cbf 250 önde haberin olsun.
-
ybr 250 alınabilcek en ideal makina türkiye koşullarında ne olur.. alirken biraz fazla para verirsiniz sadece ama kendisini amorti eder...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bende gt 250r tip desen tip hız desen hız daha ne istersinsinki adam akılıda kulanırsan hiçbirşey olmaz
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
kawasaki 250 de var
-
HONDA hayat onda!
Fazla söze gerek yok cbf 250 yi tavsiye ederim
hayırlı olsun şimdiden..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ybr 250 alınabilcek en ideal makina türkiye koşullarında ne olur.. alirken biraz fazla para verirsiniz sadece ama kendisini amorti eder...
ortak sana bayılıyorum...çünkü sende ben gibi 250 ybr hastasısın.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
trhakan adlı üyeden alıntı
kawasaki 250 de var
+1 , 250R'nin zevkini hiçbiri tutamaz.
-
parçası ve servisi hangisi daha çok yaygınsa onu al hysong parçayı hemen gönderemiyor,o yönden sıkıntı çekersin, bencede yamaha 250 tipi çok hoş
-
-
Scooter 'ı kaç yıl ve kaç km kullandın.. ? Darısı benim başıma.. Herşeyin hayırlısı olsun.. İçine sinen motora binersin Allahın izniyle....
-
-
ne tarzla ilgileniyorsun.. hangi amaçla kullanacaksın motoru bilmem ama...
hondanın sağlamlığına kefilim..
benim tarzım racing olduğunda hyo alırdım... senin yerinde olsam
ama karar senin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler