arkadaşlar sanırım evdekii hesap çarşıya uymadı sym gts 250 aldım ) salı günü alıcam arkadaştan motoru ) yorumlarınız için teşekkürler...
arkadaşlar sanırım evdekii hesap çarşıya uymadı sym gts 250 aldım ) salı günü alıcam arkadaştan motoru ) yorumlarınız için teşekkürler...
hiç vitesli kullanmadıysan 250 sana ağır gelir düşersin motordan soğursun bence cbf 150 al bunların hepsinden iyidir zaten cbf 150 ybr 250yle kafa kafaya gidiyor
CBF 150 İdeal..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
aman yakıt problem değil çift silindir makinam olsun diorsan hyosung al ama ben scooter dan indim hız yapamam az da yaksın diorsan twister al ama herzaman hyosung en mantıklısı bu makinaların icinde hyosung sahibi kullanıcısıyım + bandit s sahibiyim çoğunlukla hyosung tercih ediyorum çünkü cidden her tür kullanıma gelen bir motor sakin ekonomik ,agresif hızlı , atak seri kullanımlar icin birebir bir motor
hayırlısı olsun kardeşim.
teşekkürler arkadaşlar bugun alıcam sym gts 250 hatta akşama bende merakla bekliyorumm ) inşallah sizde istediğiniz yada hayalinizdeki motora kavuşurusunuz
Geciş motoruna o kadar para verilmez ybr çok pahalı bi motor. Bi müddet sonra ondanda sıkılcaksın büyütmek isticeksin, ya büyük zararana satıcaksın yada elinde kalıcak. Ucuz bi hyo 250 naked işini görür. Kaliteside ybr nin cbf in yanında aman aman aşşağılarda değil merak etme
Motorunu almıssın , hayırlı olsun yeni gördüm
teşekkürle arkadaşlar en yakın zamanda fotolarını koyarım inşallah gezmekten vakit bulursam heme koyacağım fotoları
hyosung arkana bakmadan bineceğin bir makina ancak alır almaz könjektürü değiştir birde kaliteli tam sentetik bir yağ koy yıllarca sorunsuz binersin.
bugünde mi yok foto
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım . Yeni motoru aldın ama eski motorunu unutamadın sanırım baksana hala avatarını süslüyor .
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
Anlamadığım bir şey var arkadaş aldım motoru salı günü teslim alıcağım diyor ,millet hala motor öneriyor
Resmini koyda merak ettik.. Hayırlı uğurlu olsun..
bence 2. el temiz bi cbf 25o al daha snra tekrar yükseltmek istiersen elinden cıkartmasıda kolay olucaktır. ybr 25o biraz daha tuzludur cbf e göre.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)