Evet Mt ailesi Sizce en güvenli Motorsıklet ?? Bence BMW
Evet Mt ailesi Sizce en güvenli Motorsıklet ?? Bence BMW
Aklı selim ,kurallara uygun ve dikkatli kullanılanıdır.
o garajda siz evdeyken olan motor :D
Omm nin teori eğitimine katıldığımda yılların tecrübeli sürücü ve eğitmeni Paolo Volpara şöyle demişti: Motosiklet bayiisine gittiniz. Paraları bayılıp güzel bir Kawasaki, Yamaha veya Ducati aldınız. Çekiciye yükletip evinizin garajına koydurdunuz. Anahtarlarını da boğazın serin sularına attınız. İşte bu motosiklet en güvenli motosiklettir....
Kısaca motosiklet GÜVENLİ değildir.
Motosikletlerin tümü tehlikelidir.Zaten bu değilmidir bizi cezbeden.Yani adrenalin faktörü
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
motosiklet ne yapsın ? kendi başına ayakta bile duramayan bir makina ... motosikleti güvenli veya tehlikeli yapan sürücüsüdür
birçok açıdan değerlendirdiğinizde en güvenli motosiklet yolda daha stabil olan motosiklettir aerodinami çok önemlidir.bence tecrübeli ellerde en güvenli motosiklet ss ve hs lerdir!
Master of Davar
En güvenlisi Bmw C1 dir, ama kafes içinde yolcu dışarda olan garip bir görünümü vardı.
Düvenli değilde daha az riskli dersek 50-150 cc arası diyorum ama güvenli motosiklet yoktur, güvenlik önlemini alan sürücü vardır...
şeytan icadını kullanan insanlardan kaynaklı bir cevap vermek gerekir. tüm 2, 4, 6, ... tekere sahip araçlar tehlikelidir. tehlikeyi bertaraf etmek o aracı kurallara, aracın amacına ve diğer değişkenlere bağlı olarak İNSANCA kullanan EHİL insanlarla ölçülebilir sanırım.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
en güvenli motorsiklet çeşidi
4 TEKERLİ VE ÜSTÜ KAPALI OLANLARI YARI ARABALAR. HATTA KAMYON
tabiki motorsuz olanıdır )
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)