Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hep Motorcularmi Madur Olacak Sabahki Olayi Okuyun...!!

REKLAM ALANI
    aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    başlıkla anlatılan arasında çelişki var, motorcunun mağdur olmadığın yazmışsın adamlara kroooo diyorsun anlayamadım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yalnız_kurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi guzel olayı gormussun motordakılerın haksız ve hatalı oldugunu da bılıyorsun poliside cagırmıssın bır ıyılık yaptın barı ıyılıgı tam yapıp sahıtlık edıp haksızlıgıda engelleseydın olayı gordugunu kendınınde bır motosıklet kullanıcısı oldugunu hatalı olanın motor surucusu oldugunu ve adamların haksız yere adamı darp etme noktasına gelıp parasını aldıklarını polıse soyleyıpte o adamın ve aılesının motosıklet kullanıcılarının boyle kaba saba olmadıklarını gosterseydın daha ıyı olmazmıydı???
    Bence de ,böyle olmalıy dı.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

Motosikleti
    XL700 TA

Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz...

Yazdığı başlık çelişkili değil,

Hep mi motorcular mağdur olacak... (bu seferde arabadaki adam mağdur diyor)

Yolda adama küfür eden ana avrat düz giden kıro dur, ailesinin yanında tek başına görünce sindirebileceğini anladığından efelenmesi(?) kıro oğlu kıroluktur, hatta magandalıktır. Kıroluk tabiri, daha çok sosyal yaşamdaki, düşünceleri hal ve hareketleriyle toplumla uyumsuz olan, negatif yönde etkisi olan insanlara denir. Bu, davranış bozukluğu ve karşındaki insanlara zarara kadar giderse bunlarada MAGANDA denir, magandanın disko görmüş halide ZONTA dır.

Adam , her normal vatandaşın ve hukuğun işleyebildiği medeni toplumdaki insan davranışını sergilemiş, polisi aramış. Polis gelene kadar olay olup bitmiş zaten.

Her duruma ve olaya tarafsız gözle bakabilmemiz dileğiyle...
    1881 -193

Motosikleti
    Monero 250 cmx a Hedef Custom Chopper !
    Kro ile maganda arasında kı farkı bılmıorsan kımseye Kro deme abıcım adam zaten karaktersız yapmıs yapacagını ama kelıme anlamı olarak farklı noktalara gelior bıraz anlamını bılmıorsan oretım ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ohoo bu tür olaylar herzaman oluyo , daha bi kaç gün önce buna benzer bişi arabayla bankaya giderken oldu , adam sinyal vermeden nası dönüyosun diyor , kör müsün sinyal hala yanıyor diyoruz , ulan size ehliyet verende kabahat diyor . aynı adam bizim yanımızdan gittikten sonra bi minibüsün önüne çıktı pat diye , sonra durdular minibüsçüyle tartışmaya basladılar , biz sıvıştık tabi ...

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı cuncun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazdığı başlık çelişkili değil,

Hep mi motorcular mağdur olacak... (bu seferde arabadaki adam mağdur diyor)

Yolda adama küfür eden ana avrat düz giden kıro dur, ailesinin yanında tek başına görünce sindirebileceğini anladığından efelenmesi(?) kıro oğlu kıroluktur, hatta magandalıktır. Kıroluk tabiri, daha çok sosyal yaşamdaki, düşünceleri hal ve hareketleriyle toplumla uyumsuz olan, negatif yönde etkisi olan insanlara denir. Bu, davranış bozukluğu ve karşındaki insanlara zarara kadar giderse bunlarada MAGANDA denir, magandanın disko görmüş halide ZONTA dır.

Adam , her normal vatandaşın ve hukuğun işleyebildiği medeni toplumdaki insan davranışını sergilemiş, polisi aramış. Polis gelene kadar olay olup bitmiş zaten.

Her duruma ve olaya tarafsız gözle bakabilmemiz dileğiyle...
    yeterince açmışsınız zaten.yazan arkadaşımız da yapabileceğini yapmış ama kıroların adamdan para almalarına ve kaçmalarına engel olamaz ki polisi çağırmış beklediğinden uzun sürede gelmiş bunu söylemek istiyor ve motorcuların bu olayda baştan sona hatalı olduklarını ifade ediyor konuyu başka yerlere çekmek yerine anlamaya çalışılırsa konu amacına varır!
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    ülen çamurluk 3 kuruş coralla 1 milyarlık masraf çıkar. O durum kafa göz gircen

Motosikleti
    XL700 TA

Konuyu bu bağlamda dile gtirmemek için...

Alıntı ad0man1ac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kro ile maganda arasında kı farkı bılmıorsan kımseye Kro deme abıcım adam zaten karaktersız yapmıs yapacagını ama kelıme anlamı olarak farklı noktalara gelior bıraz anlamını bılmıorsan oretım ?
    Konuyu sizin anladığınız gibi ve pek çoklarının da böyle anlayabileceğini düşündüğüm için sokak dilinde bize ne çağrıştırdığını açıkça ifade etmeye çalıştım. Yoksa 80 lerin etnik köken ayrımcılığına varan yorumlamaya gitmek gibi bir niyetim ve haddim olamaz.
    1881 -193

Diyecek pek bir laf yok.. Adamların yaptıkları belli.. Ben kendi açımdan konuşmaya başlarsam tutamıcam kendimi.. Araç sürücüne üzüldüm..

aggressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tgb X-Motion 250
    Alıntı deo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her sabahki gibi 8 de kalkip servis bekledigim yerde bekliyorum
    uzaktan bir ybr beliriyor ustunde 2 kıro uykulu oldugum icin aldiriş etmedim
    ordan servis geliyor benim bakiyorum karşidanda bir corolla geliyor ve ybrnin ustundeki krolar corollaya carpacaklarini anladiklarinda motorun ustunde cins cins hareket etmeye başliyorlar
    tam sag taraftan corollaya geciriyor kronun refleksiyle gidonu saga cekmesiyle on maşayi kurtariyor
    asil olay burda başliyor
    hemen aractaki adam 10 metre ilerledi arkadan krolar ana baci avrat kufur gorseniz hemen krolar adamin peşinden gidiyolar cama yanaşip onune baksana a..ı.a go..m gibi kufurler etmeye başliyorlar arabanin icinde ailesi var adam mahcup durumda (adam ya ögretmen ya memur) motorun 8/8 kusurlu olmasina ramen özur diliyor mahcup durumda hemen hava soguk oldugu icin arabadan iniyor ellerini ovuşturarak hasar varmi diye kontrol ediyor
    arabanin sag arka tekerlek ustu komple boya soyulmuş içe gocmuş
    motorunda camurlugu kirilmiş adamin yakasina yapişti camurlugun parasini istiyor
    iceride ailesi yapma etme kardeşim demeye başliyor adam cikartip 50 ytl verip uzaklaşiyor
    tabi ben naptim kaza olur olmaz polisi aradim ve olaydan tam 5 dk sonra geldiler

sonuç magdur arac sahibi kendini bişey sanan 2 kro ve bok yoluna giden 50 ytl

teşekkurler turk polisi
    helal olsun iyiki polisi aramışsın kardeşim.
    bu ülke bunlar yüzünden mundar oluyor zaten o kırolar kimlerse onlar kendılerını bılıyorlar zaten

Revilian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Hypermotard 796
    "motorcu" ile "motorlu" yu karıştırmamak lazım

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı deo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her sabahki gibi 8 de kalkip servis bekledigim yerde bekliyorum
    uzaktan bir ybr beliriyor ustunde 2 kıro uykulu oldugum icin aldiriş etmedim
    ordan servis geliyor benim bakiyorum karşidanda bir corolla geliyor ve ybrnin ustundeki krolar corollaya carpacaklarini anladiklarinda motorun ustunde cins cins hareket etmeye başliyorlar
    tam sag taraftan corollaya geciriyor kronun refleksiyle gidonu saga cekmesiyle on maşayi kurtariyor
    asil olay burda başliyor
    hemen aractaki adam 10 metre ilerledi arkadan krolar ana baci avrat kufur gorseniz hemen krolar adamin peşinden gidiyolar cama yanaşip onune baksana a..ı.a go..m gibi kufurler etmeye başliyorlar arabanin icinde ailesi var adam mahcup durumda (adam ya ögretmen ya memur) motorun 8/8 kusurlu olmasina ramen özur diliyor mahcup durumda hemen hava soguk oldugu icin arabadan iniyor ellerini ovuşturarak hasar varmi diye kontrol ediyor
    arabanin sag arka tekerlek ustu komple boya soyulmuş içe gocmuş
    motorunda camurlugu kirilmiş adamin yakasina yapişti camurlugun parasini istiyor
    iceride ailesi yapma etme kardeşim demeye başliyor adam cikartip 50 ytl verip uzaklaşiyor
    tabi ben naptim kaza olur olmaz polisi aradim ve olaydan tam 5 dk sonra geldiler

sonuç magdur arac sahibi kendini bişey sanan 2 kro ve bok yoluna giden 50 ytl

teşekkurler turk polisi
    o ybr yi bir hamlede alırdım arabanın altına. olur biterdi..
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    XL700 TA

İşin özü budur...

Alıntı Revilian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "motorcu" ile "motorlu" yu karıştırmamak lazım
    İşte budur !..
    1881 -193

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler