çok güzel bir paylaşım teşekkürler
çok güzel bir paylaşım teşekkürler
Yüksek Kalite Üstün Performans
sonuna kadar haklısınız. yazınızın her kelime ve harfine katılıyorum...ALLAH SİZDEN razı olsun bu kadar güzel dile getirmişsiniz,KUL ACİZDİR KENDİNİ İYİ TANIMALIDIR,SELAMLAR
ne demiş Yaradan İsra Suresi 37. Ayet te
Bismillah
Yeryüzünde böbürlenerek yürüme, çünkü sen ne yeri delebilir ve ne de boyca dağlara ulaşabilirsin
aaaah ahhh, keşke ben de zamanında bunları okuyabilip öğreneseydim. maalesef aynı şeyleri aynı yaşlarda ve dönemlerde yaşadık. bunları yazınca , tecrübeli kişiler hak verirken, hala bazı beyinsizler bizimle dalga geçiyorlar. bu sitede olup sadece resm çektiriken kask takanların çoğunlukla kask ve korumalık takmadığını, ama laf açılınca da istisnasız koruma ve kask kullandığını yazar vs...
bu yazımı inşallah onlar da okur. çünkü hepsine, bu şekilde yola çıkarlarsa kendileriyle yola çıkmayacağımı söylerim, söyledim ve söyleyeceğim.
bir geziden dönüşte, veya hastane kapısında ailelerine kötü haberi veren olmak istemem....
güzel yazı, emeğine sağlık
biz 2,5 tl ye 3 tur atıyorduk
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
harıka bır paylaşım teşekkür ederım ama o şiir bıraz banada tuhaf geldi
Paylaşım için teşekkürler
Paylasim icin tesekkürler..
Cok güzel anlatmissin..
Zewkle okudum..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
yazını okurken ilk okul çaglarıma gittim.
bahsettiğin gibi biyerde buralarda vardı.. bilenler bilir... bağlarbaşı lunaparkının hemen önünde motosiklet kiralarlardı... o yaşlarda bildiğim tek motor mobiletti.... iki abim orda takılırdı benim. gider yanlarına dikilirdim. milleti izlerdim motorlara bakardım.... ve her seferinde; abii bende bi tur atıyımmı lütfennn derdim. abim tabi izin vermezdi. diklenirdim banane bende binicem diye yürü kız eve der kovalardı abim beni ordan. küçük ve acizdim gücüm yetmiyodu tabi atlı karıncaya bindirir sepetlerlerdi beni eve hey gidi günler bee
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hakkaten yazı çok güzel hatta mükemmel de, şiir ne öyle? o şiirden bir şey anlayan varsa bize de anlatsın da bilelim...
Abicim 9237849128 kez motor kazası görmüş ve hiç hasar görmemiş (işallahda görmem!) biri olarak diyorum ki 5km hızla bir motordan düşerken motoru altına nasıl aldın hadi motoru altına aldın o hasarı nasıl aldın!? abi o durumlarda ben motoru yere bırakıp kendimi can havliyle başka yerlere fırlatıyorum o kendi kendine düşüyo çalışıyo tekeri dönderiyo bi süre sonrada kendi kendine duruyo :D
İşin esprisi bir yanada geçmiş olsun diyorum.
zevkle okudum yazınızı ve korumaların değerini bir kez daha anlamış oldum ne kadar motorum olmasada arkadaşımı bakkala (100 metra mesafe) olsa bile kaskını belliğini taktırırm motor bisiklete hiç benzemez (denge haricinde) seni üzerinden attımı tam atar.
Sevgili kurubuz,benim kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok.Ancaaak burası bir tartışma ortamıdır.İnsanlar bir şeyleri tartışarak iyiye.doğruya ve güzele ulaşabilirler.Tartışma kelimesinden, kavga etme manasını çıkarıyorsan o başka tabii.
Şimdi ben ne demişim;arkadaşın yazısını beğendiğimi ama şiirini beğenmediğimi belirtmişim.Bunda ne var Allah aşkına?Eğer sen şiiri beğenip bir şey anladıysan bir zahmet izzah ette bizde anlayalım.Bizde diyorum zira benim gibi şiiri beğenmeyenlerde olmuş forumda.
Bu yaşıma(50)kadar neyi doğru neyi yanlış bulduysan hep söyledim ve söylemeye devam edeceğim.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misalionuncu köyü bulana kadar devam edeceğim.Sen yazdıklarımı beğenmiyor sevmiyorsan okumayıp pas geçebilirsin
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
evet abi cok haklısın bende bi artistlik sonucu kazamı yapmıstım Genclik ateşii=)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)