yoldaki araçlar bizden korkuyor
-
panic adak adlı üyeden alıntı
konuya olumlu olumsuz baya bir tepki gelmeye başlamış. kısaca yaşadığım olaydan çıkardığım dersti aslında. size bir örnek vermek gerekirse istanbuldan gelen abimle birlikte erzincan'a doğru gaz açtık ve abimin yine artistliği tuttu. (makina suzuki gsxr1300 hayabusa) ve çok iyi biliyorumki o kaymak asfaltta ibreyi en sona değdirmeden durmayacak bende peşinden gaz açtım ancak pek peşine gidebildiğim söylenemez, ancak ileride bir hareketlenme gördüm abim bastı geçti ve renault toros marka bir araç önce yalpaladı sonra yolun kenarına çekti adam arabadan indi ve benide geçerken görünce eliyle koluyla baya hararetli haraketler yapmaya başladı muhtemelen küfürler yağdırdı. ve o gün anladımki insanlara bunu yapmaya hakkımız yok. bize saygı göstermedikleri doğru ancak orada abimin düşüncesizliği yüzünden bir araç kaza yapsa ve o insanlara birşey olsaydı bunun hesabını kim verecekti...?
Dostum bir hesabın olacağını, kul hakkının şefaatinin olmayacağını bilen insan zaten bunu yapmaz.Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma!!!
işin özü budur.
Reklamlar
-
sularseller adlı üyeden alıntı
Yoshimura ve devil marka ekzostan çok fena çıkıyor o ses.Fi tarihinde topkapı cevizlibağ da sıkışık trafikte gidiyorum arabayla yaz ayı,öğlen sıcağı,cuma günü ve yarı uyuklamalı şekilde,koltupu az yatırmışım öyle bi depriyaj bi gaz az frenin arasında sıkışmış kalmışım.O arada camı açıyorum en solda olmama rağmen sol şeridin yanından bir taşıt ama nasıl bir geçiştir ödüm .kuma karıştı 4 redbull üstüne mitsubishi leblebi ee neyse içmiş gibi dimdik oldum soğuk duş etkisi yapmıştı bende.Motosikleti 2 sn gördüm gözden kayboldu sonra.
Halini anlayabiliyorum. Çünkü benzer bir durum yaşadım. Başına gelmeyen bilemez. Kafam arabanın tavanına vuracaktı az daha. Motosiklet falan da göremedim. Çünkü dünya yıkılıyor sandım ve gözlerimi kapadım. Benim yerimde kalp hastalığı olan biri olsaydı oracıkta ruhunu teslim ederdi. İkitekere olan sevgim nedeniyle o arkadaşa kızamadım. Hatta biraz da hayranlık duydum diyebilirim. Ama SS'ci arkadaşlar en azından egzostlarını orijinal kullanırlarsa insanları korkutmamak bakımından faydalı olur. İyi sürüşler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------
sularseller adlı üyeden alıntı
Yoshimura ve devil marka ekzostan çok fena çıkıyor o ses.Fi tarihinde topkapı cevizlibağ da sıkışık trafikte gidiyorum arabayla yaz ayı,öğlen sıcağı,cuma günü ve yarı uyuklamalı şekilde,koltupu az yatırmışım öyle bi depriyaj bi gaz az frenin arasında sıkışmış kalmışım.O arada camı açıyorum en solda olmama rağmen sol şeridin yanından bir taşıt ama nasıl bir geçiştir ödüm .kuma karıştı 4 redbull üstüne mitsubishi leblebi ee neyse içmiş gibi dimdik oldum soğuk duş etkisi yapmıştı bende.Motosikleti 2 sn gördüm gözden kayboldu sonra.
Halini anlayabiliyorum. Çünkü benzer bir durum yaşadım. Başına gelmeyen bilemez. Kafam arabanın tavanına vuracaktı az daha. Motosiklet falan da göremedim. Çünkü dünya yıkılıyor sandım ve gözlerimi kapadım. Benim yerimde kalp hastalığı olan biri olsaydı oracıkta ruhunu teslim ederdi. İkitekere olan sevgim nedeniyle o arkadaşa kızamadım. Hatta biraz da hayranlık duydum diyebilirim. Ama SS'ci arkadaşlar en azından egzostlarını orijinal kullanırlarsa insanları korkutmamak bakımından faydalı olur. İyi sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler