Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

İğneyi kendimize çuvaldızı kuryeye

REKLAM ALANI
    aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar tamam artık ortamı germenin alemi yok
    korkut 636cc senide seviyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    korku senide seviyorum
    Bende seni seviyorum Selçuk
    Bu arada Eren nasıl oldu.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende seni seviyorum Selçuk
    Bu arada Eren nasıl oldu.
    eren iyleşti allaha şükür

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------

cümleten hayırlı akşamlar

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    eren iyleşti allaha şükür
    Sevindim abi benim için öp bir ara bir buluşmaya getirdi küfür dağarcığımız gelişsin.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    [QUOTE=sysroot;1867446]Oturduğun yerden klavye delikanlılığı yapma Paçamdanmı akar senin biryerindenmi akar orası belli olmaz Efelik taslama burda keşke İstanbul'Da kurye olsamda sana denk gelsem

Yorumlarını okuyorum gıcık olduğum konu sana kimse "biri sana artistlik yaparsa naparsın" şeklinde bir soru sormadı kendi kendine bunu kanıtlamaya çalışma , dişini çok dökmüşler aşağılık kompleksine giriyorsun sanırım forum burası diye bu kadar kibar yazıyorum senin gibi artistliğe soyunamam [/QU

sana katılıyorum ama,gülmekten
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    [QUOTE=m.şanveren;1867525]
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oturduğun yerden klavye delikanlılığı yapma Paçamdanmı akar senin biryerindenmi akar orası belli olmaz Efelik taslama burda keşke İstanbul'Da kurye olsamda sana denk gelsem

Yorumlarını okuyorum gıcık olduğum konu sana kimse "biri sana artistlik yaparsa naparsın" şeklinde bir soru sormadı kendi kendine bunu kanıtlamaya çalışma , dişini çok dökmüşler aşağılık kompleksine giriyorsun sanırım forum burası diye bu kadar kibar yazıyorum senin gibi artistliğe soyunamam [/QU

sana katılıyorum ama,gülmekten
    ben senin katıksız halini de biliyorum, o zaman da konsantre dostttun sen
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Hyosung gt250 R
    motora binince mutlu oluyorum , yol isteyene veriyorum üstüme gelirlerse kaçıyorum ... ancak akşam evime girdiğimde muhakkak yüzümde gülümseme oluyor . sakin olun arkadaşlar biz keyif ve ulaşım için biniyoruz ve tek amacımız eve gülümseyerek dönmek .
    bırakınız efendim birisine kask ile vurmayı peşindn koşup yakalamayı filan , yolu düşünün rüzgarı düşünün özgürlüğü düşünün , sağ salim eve gitmeyi düşünün , zira sizi evde bekleyen birçok insan var ...

siz polis veya ASUBAYAH gibi kurye şirketi değilsiniz ki hata yapana haddini bildirecek , bırakınız herkez işini yapsın sizde keyifle motora binesiniz .

CTRLALTDEL
    ::pala::

Motosikleti
    Alıntı CTRLALTDEL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motora binince mutlu oluyorum , yol isteyene veriyorum üstüme gelirlerse kaçıyorum ... ancak akşam evime girdiğimde muhakkak yüzümde gülümseme oluyor . sakin olun arkadaşlar biz keyif ve ulaşım için biniyoruz ve tek amacımız eve gülümseyerek dönmek .
    bırakınız efendim birisine kask ile vurmayı peşindn koşup yakalamayı filan , yolu düşünün rüzgarı düşünün özgürlüğü düşünün , sağ salim eve gitmeyi düşünün , zira sizi evde bekleyen birçok insan var ...

siz polis veya ASUBAYAH gibi kurye şirketi değilsiniz ki hata yapana haddini bildirecek , bırakınız herkez işini yapsın sizde keyifle motora binesiniz .

CTRLALTDEL
    eveeeet, gergi yayı denilen böyle bişey olsa gerek.
    siz hangi halde olursanız olun, "O" mutlaka işini yapar...

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    eve yeni geldim konu baya uzamış

arkadaşlar hepinizi yazdıklarınızdan dolayı kınıyorum. doğal olarak hızlı giden araca yol veriyorsunuz, hızlı giden bir motosiklete yol verince neden zorunuza gidiyor.

RunamacigK,
    arkadaşım köprünün girişinde emniyet şeridi içinde sen ne arıyorsun? oradaki su toplama ızgeralarına çukur dedin ya helal olsun, kapağı olmayan logarlarada krater dersin artık.
    KURYELERE çamur atmayın, motor ve araç sürücüleri içinde iyside vardır kötüsüde,
    sizlerde mutlaka farkında olmadan başkalarını tehlikeye sokmuşsunuzdur!

teskocu,
    arkadaşım dikkatet seninde kafana kaskla vurmasınlar. yaptığın gurur duyulacak bir davranış değil, aldığı darbeden belki beyin kanaması geçirdi! hiç motorseverlere yakışan bir hareket değil.
    sen hiç emniyet şeridinden gitmediğin için bilmiyosundur tabi neden ordan gittiğimi. ayrıca orda su toplama ızgarası olduğunuda google earthten görmüşsündür eminim.
    yolun bi daha oraya düşerse dikkat ette bak, çukurmu yoksa başka birşeymi.

o arkadaş ta gurur duymadığını pişman olduğunu belirtmiş yazısında. ne içtinde böyle anladın yazıları bilmiyorum

ayrıca araba olsun, motor olsun mümkünse yol veririm, inat etmem. motorcu ise özellikle yol veririm ama bu bahsettiğim olay böyle değil.

son olarak. sen hariç herkes ne demek istediğimi gayet güzel anlamış. yanlış birşey söylememişim demek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

ve kuryeler şöyledir böyledir demedim. yolda kalsak ilk onlar yardım eder eminim. zaten başlığımda belli ne demek istediğim. "kuryelere" değil kuryeye yazıyor.
    biraz tarafsız düşünebilsen anlayabilirdin
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

teskocu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ NİNJA 250
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sen hiç emniyet şeridinden gitmediğin için bilmiyosundur tabi neden ordan gittiğimi. ayrıca orda su toplama ızgarası olduğunuda google earthten görmüşsündür eminim.

o arkadaş ta gurur duymadığını pişman olduğunu belirtmiş yazısında. ne içtinde böyle anladın yazıları bilmiyorum

ayrıca araba olsun, motor olsun mümkünse yol veririm, inat etmem. motorcu ise özellikle yol veririm ama bu bahsettiğim olay böyle değil.

son olarak. sen hariç herkes ne demek istediğimi gayet güzel anlamış. yanlış birşey söylememişim demek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

ve kuryeler şöyledir böyledir demedim. yolda kalsak ilk onlar yardım eder eminim. zaten başlığımda belli ne demek istediğim. "kuryelere" değil kuryeye yazıyor.
    herkez beni yalnış anlamış hiçbirşey içmedim zamnında toyluğumla yaptığım bir hatayı dile getirdim keşke yazmasaydım da bu kadar ilerlemeseydi bu konu
    bende biliyorum yol kenarında motorumu dinlendirmek yada kendim dinlenmek için durduğumda durup halimi soran çok kurye oldu motorunu tekmelerken gördüğüm bir çok kuryeyide alıp arkama gitmesi ulaşması gereken yere gittiğimde çok oldu ama gerçekten pişmanım gerçekten hatalı olduğumun farkındayım keşke yapmasaydım die yazdığımı herkez gördü çok üzgünüö gördüğüm kadarıyla bu konunun buralara kadar gelmesini gerginliklerin oluşmasının sebebi benim herkezden özür dilerim

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    sen gökhan kardeşimin arkasında tek tekerde gidiyorsun seni kimse korkutamaz
    şiiitt Selçuk kimse duymasın çaktırma polimik molimik olur Gerçi ondanda ara sıra korkuyorum
    i.V.i.B.i

Motosikleti
    Alıntı teskocu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkez beni yalnış anlamış hiçbirşey içmedim zamnında toyluğumla yaptığım bir hatayı dile getirdim keşke yazmasaydım da bu kadar ilerlemeseydi bu konu
    bende biliyorum yol kenarında motorumu dinlendirmek yada kendim dinlenmek için durduğumda durup halimi soran çok kurye oldu motorunu tekmelerken gördüğüm bir çok kuryeyide alıp arkama gitmesi ulaşması gereken yere gittiğimde çok oldu ama gerçekten pişmanım gerçekten hatalı olduğumun farkındayım keşke yapmasaydım die yazdığımı herkez gördü çok üzgünüö gördüğüm kadarıyla bu konunun buralara kadar gelmesini gerginliklerin oluşmasının sebebi benim herkezden özür dilerim
    yok arkadaşım ben sana kötü bişey demedim yanlış anlaşılma oldu sanırım. asubayah nickli kullanıcı senin için bişeyler demiş, bende onun yazısına alıntı yaparak seni savundum. yaptığının iyiliği kötülüğü ayrı konu tabi ama pişman olduğunu belirtmişsin zaten.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Uzadıkça kötü oluyor bu konu..

Bir şey denesek ve Motosiklet.Net tarihine geçsek?

Ne yapsak biliyormusunuz..

Kendi kendimize bu konuyu kitlesek ve şuandan itibaren artık buraya bir şey yazmasak?

Hadi....

mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Bence olayı kurye,sivil,chooper, ss gibi sınıflandırmak yanlış. Tamam kurye arkadaşlar abartıyor bazen ama bunun sebebi onların çok kötü olması değil. Çok fazla kurye var aradan mutlaka kazma çıkıyor. Bu herkes için geçerli. Ben genel olarak kuryelerin düzgün kullandığını ( en azından yavaş) düşünüyorum. Ama trafik sıkıştımı çoğunun içinden godzilla çıkıyor. Elinde olsa ezerek geçecek arabaları.

Ben de bir keresinde arkamdan gelen bir 1000rr ı görmemiştim ve sağ şeride geçmeye çaışıyordum, tam olarak AKOM un orda. Göremedim çünkü arkamdan yaklaşık 200le geliyormuş. Son anda kurtarmıştı kendini çok üzülmüştüm arkadaşı zor durumda bıraktığıma. Tamam o hızlıydı ama benim de dikkat etmem gerekirdi. Gerçi sonrasında yeteri kadar tepki göstermişti tek tekerde bana ama... Yine de okuyorsa özür dilerim. Evet o crosstaki bendim.

Bakın ben kurye değilim ve ben de istemeyerek yaptım. Ama bunu bilinçli yapanlar yok mu? Tabi ki var. HEr gün uğraşıyoruz ya işte...
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

işte hep aynı cahilliği yapıyoruz, ön yargı! yazdıklarını okdum bizim bütün yazdıklarımızı okumadan ilk sayfadaki yorumuma cevap yazmışsın abartıyor veya kendimi övüyor gibi olacak ama ben istanbulun herkarışını iyi bilirim bütün sokaklarına girip çıkmışımdır işim gereği. gümüş yakadan izmit'e kadar heryer. köprüden günde ikikere geçerdim lütfen sayfaların tamamını oku
    ORADAKİ TERBİYESİZLİK YAPMIŞ OLAN MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜ KINIYORUM KURYELRİN NEREDEYSE TAMAMINI TANIYOR OLABİLİRİM ONLARI SAVUNUYOR OLABİLİRİM
    ŞUNU UNUTMAYIN
    BU SİTEDEKİ SENDE DAHİL HERKEZ KARDEŞİM, ARKADAŞIM ve DOSTUM
    ben hepinizi çok seviyorum

Motosikleti
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kendi kendimize bu konuyu kitlesek ve şuandan itibaren artık buraya bir şey yazmasak?

Hadi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:39 ----------

işte hep aynı cahilliği yapıyoruz, ön yargı! yazdıklarını okdum bizim bütün yazdıklarımızı okumadan ilk sayfadaki yorumuma cevap yazmışsın abartıyor veya kendimi övüyor gibi olacak ama ben istanbulun herkarışını iyi bilirim bütün sokaklarına girip çıkmışımdır işim gereği. gümüş yakadan izmit'e kadar heryer. köprüden günde ikikere geçerdim lütfen sayfaların tamamını oku
    ORADAKİ TERBİYESİZLİK YAPMIŞ OLAN MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜ KINIYORUM KURYELRİN NEREDEYSE TAMAMINI TANIYOR OLABİLİRİM ONLARI SAVUNUYOR OLABİLİRİM
    ŞUNU UNUTMAYIN

Motosikleti
    R1150RT
    Kaldirimdan giden kurye, pizzaci motorcular. ters yone girip akillilik yapan sark kurnazlari, akilli olun adam olun 2 teker sevdalisi insanlarin adini kotuye cikarmayin.... Kaldirimda arkadasimiza motosiklet carpti , kiz 4 ay komada kaldi, kurye idi sanirim. Kocasi olan arkadasim karisi ile ugrastigi icin yakalayamamis, yakalasaydi eminim kafasindaki kaski cikarip o kuryenin ...ne sokardi.. Tekrar ediyorum akilli olun, herseyden once insan olun , burada millete posta koymanin derdine duseceginize yolda gitmeyi ogrenin.
    A.S.A.
    :pr:

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Arkadaşlar tatlıya bağlanmış konuyu yine alevlendirmeyelim lütfen.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    ŞUNU UNUTMAYIN
    hepsini okudum yanlış birşey yazmamak için. zaten "herkes beni doğru anlamış" dememden anlaman lazımdı hepsini okuduğumu.
    cahil değilim çok şükür. ön yargılıda değilim. kastımın bütün kuryeler olmadığını yazdım, hala nasıl önyargılı olduğumu düşünüyosun anlamadım.
    iş yerimin maslakta, etraf kurye dolu, denk geldimi muhabbet ederim önüme gelenle. bu olay yüzünden kuryeler hakkındaki düşüncem değişmiş değil.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hadi....
    İstirham ediyorum..

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler