[QUOTE=sysroot;1867446]Oturduğun yerden klavye delikanlılığı yapma Paçamdanmı akar senin biryerindenmi akar orası belli olmaz Efelik taslama burda keşke İstanbul'Da kurye olsamda sana denk gelsem
Yorumlarını okuyorum gıcık olduğum konu sana kimse "biri sana artistlik yaparsa naparsın" şeklinde bir soru sormadı kendi kendine bunu kanıtlamaya çalışma , dişini çok dökmüşler aşağılık kompleksine giriyorsun sanırım forum burası diye bu kadar kibar yazıyorum senin gibi artistliğe soyunamam [/QU
sana katılıyorum ama,gülmekten
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
motora binince mutlu oluyorum , yol isteyene veriyorum üstüme gelirlerse kaçıyorum ... ancak akşam evime girdiğimde muhakkak yüzümde gülümseme oluyor . sakin olun arkadaşlar biz keyif ve ulaşım için biniyoruz ve tek amacımız eve gülümseyerek dönmek .
bırakınız efendim birisine kask ile vurmayı peşindn koşup yakalamayı filan , yolu düşünün rüzgarı düşünün özgürlüğü düşünün , sağ salim eve gitmeyi düşünün , zira sizi evde bekleyen birçok insan var ...
siz polis veya ASUBAYAH gibi kurye şirketi değilsiniz ki hata yapana haddini bildirecek , bırakınız herkez işini yapsın sizde keyifle motora binesiniz .
CTRLALTDEL
::pala::
eve yeni geldim konu baya uzamış
sen hiç emniyet şeridinden gitmediğin için bilmiyosundur tabi neden ordan gittiğimi. ayrıca orda su toplama ızgarası olduğunuda google earthten görmüşsündür eminim.
yolun bi daha oraya düşerse dikkat ette bak, çukurmu yoksa başka birşeymi.
o arkadaş ta gurur duymadığını pişman olduğunu belirtmiş yazısında. ne içtinde böyle anladın yazıları bilmiyorum
ayrıca araba olsun, motor olsun mümkünse yol veririm, inat etmem. motorcu ise özellikle yol veririm ama bu bahsettiğim olay böyle değil.
son olarak. sen hariç herkes ne demek istediğimi gayet güzel anlamış. yanlış birşey söylememişim demek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------
ve kuryeler şöyledir böyledir demedim. yolda kalsak ilk onlar yardım eder eminim. zaten başlığımda belli ne demek istediğim. "kuryelere" değil kuryeye yazıyor.
biraz tarafsız düşünebilsen anlayabilirdin
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
herkez beni yalnış anlamış hiçbirşey içmedim zamnında toyluğumla yaptığım bir hatayı dile getirdim keşke yazmasaydım da bu kadar ilerlemeseydi bu konu
bende biliyorum yol kenarında motorumu dinlendirmek yada kendim dinlenmek için durduğumda durup halimi soran çok kurye oldu motorunu tekmelerken gördüğüm bir çok kuryeyide alıp arkama gitmesi ulaşması gereken yere gittiğimde çok oldu ama gerçekten pişmanım gerçekten hatalı olduğumun farkındayım keşke yapmasaydım die yazdığımı herkez gördü çok üzgünüö gördüğüm kadarıyla bu konunun buralara kadar gelmesini gerginliklerin oluşmasının sebebi benim herkezden özür dilerim
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Uzadıkça kötü oluyor bu konu..
Bir şey denesek ve Motosiklet.Net tarihine geçsek?
Ne yapsak biliyormusunuz..
Kendi kendimize bu konuyu kitlesek ve şuandan itibaren artık buraya bir şey yazmasak?
Hadi....
Bence olayı kurye,sivil,chooper, ss gibi sınıflandırmak yanlış. Tamam kurye arkadaşlar abartıyor bazen ama bunun sebebi onların çok kötü olması değil. Çok fazla kurye var aradan mutlaka kazma çıkıyor. Bu herkes için geçerli. Ben genel olarak kuryelerin düzgün kullandığını ( en azından yavaş) düşünüyorum. Ama trafik sıkıştımı çoğunun içinden godzilla çıkıyor. Elinde olsa ezerek geçecek arabaları.
Ben de bir keresinde arkamdan gelen bir 1000rr ı görmemiştim ve sağ şeride geçmeye çaışıyordum, tam olarak AKOM un orda. Göremedim çünkü arkamdan yaklaşık 200le geliyormuş. Son anda kurtarmıştı kendini çok üzülmüştüm arkadaşı zor durumda bıraktığıma. Tamam o hızlıydı ama benim de dikkat etmem gerekirdi. Gerçi sonrasında yeteri kadar tepki göstermişti tek tekerde bana ama... Yine de okuyorsa özür dilerim. Evet o crosstaki bendim.
Bakın ben kurye değilim ve ben de istemeyerek yaptım. Ama bunu bilinçli yapanlar yok mu? Tabi ki var. HEr gün uğraşıyoruz ya işte...
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
işte hep aynı cahilliği yapıyoruz, ön yargı! yazdıklarını okdum bizim bütün yazdıklarımızı okumadan ilk sayfadaki yorumuma cevap yazmışsın abartıyor veya kendimi övüyor gibi olacak ama ben istanbulun herkarışını iyi bilirim bütün sokaklarına girip çıkmışımdır işim gereği. gümüş yakadan izmit'e kadar heryer. köprüden günde ikikere geçerdim lütfen sayfaların tamamını oku
ORADAKİ TERBİYESİZLİK YAPMIŞ OLAN MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜ KINIYORUM KURYELRİN NEREDEYSE TAMAMINI TANIYOR OLABİLİRİM ONLARI SAVUNUYOR OLABİLİRİM
ŞUNU UNUTMAYIN
BU SİTEDEKİ SENDE DAHİL HERKEZ KARDEŞİM, ARKADAŞIM ve DOSTUM
ben hepinizi çok seviyorum
Kaldirimdan giden kurye, pizzaci motorcular. ters yone girip akillilik yapan sark kurnazlari, akilli olun adam olun 2 teker sevdalisi insanlarin adini kotuye cikarmayin.... Kaldirimda arkadasimiza motosiklet carpti , kiz 4 ay komada kaldi, kurye idi sanirim. Kocasi olan arkadasim karisi ile ugrastigi icin yakalayamamis, yakalasaydi eminim kafasindaki kaski cikarip o kuryenin ...ne sokardi.. Tekrar ediyorum akilli olun, herseyden once insan olun , burada millete posta koymanin derdine duseceginize yolda gitmeyi ogrenin.
A.S.A.
:pr:
Arkadaşlar tatlıya bağlanmış konuyu yine alevlendirmeyelim lütfen.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
hepsini okudum yanlış birşey yazmamak için. zaten "herkes beni doğru anlamış" dememden anlaman lazımdı hepsini okuduğumu.
cahil değilim çok şükür. ön yargılıda değilim. kastımın bütün kuryeler olmadığını yazdım, hala nasıl önyargılı olduğumu düşünüyosun anlamadım.
iş yerimin maslakta, etraf kurye dolu, denk geldimi muhabbet ederim önüme gelenle. bu olay yüzünden kuryeler hakkındaki düşüncem değişmiş değil.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)