Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

İğneyi kendimize çuvaldızı kuryeye

REKLAM ALANI
    ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nemutlu kuryelere, korkularını yenmene yardımcı olmuşlar
    yok yenemedim daha çok korkup uzaklaşıyorum gördüğüm yerde
    i.V.i.B.i

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim ben burdan ilan ediyorum.kurye avına çıkıcam demedim sana.sapıkı sapık konuşma,bende yıllardan motor kullanıyorum 14 yaşımda başladım motosiklet sürmeye,yanlız kimseyi zordurumda bırakmadım.kimseyle dalaşmak felanda istemiyorum.kardeşim sözün özü.beni tehlikeye atacak olankişiye benim tahammülüm heleki evlendikten sonra birde çocuğum olduğundan beri tahammül sınırım zayıfladı.yüzde yüz diş dökerim demiyorum.yanlız yanımdan basıp gitmesinede artistlik yapmasınada müsade etmem.
    istediğini yapa bilirsin özgür bir ülke burası
    herşeye rağmen senide seviyoruz

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    asubayah ve şanveren,
    ikinizi de seviyorum amaartık yeter. Hatırım için. ikinizi de tanıyorum ve ikiniz de dost canlısı isnsanlarsınız.
    sizleri seviyorum, kırmayıp kestiğiniz için ise peşinen teşekkürler
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı ninjet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yenemedim daha çok korkup uzaklaşıyorum gördüğüm yerde
    sen gökhan kardeşimin arkasında tek tekerde gidiyorsun seni kimse korkutamaz

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    ben eğer kırıcı rencide edici konuştu isem özür diliyorum.bende sizleri seviyorum
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Motosikleti
    ybr125
    KORKUT 250 :Kimsenin şövalyeliğini yapmıyoruz sadece seninde dediğin gibi sadece kuryelermi bilinsiz kullananlar onların dışında herkezmi bilinçli kullanıyor bunun cevabını verirmisin
    Bilinçli bir sürücü her zaman kendinden yol isteyenede yol verir Tabiki yol vermek o an için senin yada yol vermek isteyen için tehlike oluşturuyorsa zaten kimse yol vermez Ama sizden yada bizden nizami bir şekilde yol isteyenede yol vermeyerek inatlaşmış olmazmıyız. diyorsunya;
    bilinçli kullanana zaten bi lafımız yok.Ama ben o yol isteyen herkese yol verirsem yarın bigün başkalarının ensesinde sellektör patlatacak yada plakanın tozunu almaya kalkacak.benim derdim bunlarla.Yoksa kuryeymiş müdürmüş beni ilgilendirmez.bEN TEK CÜMLEYLE AÇIKLAYIM DERDİMİ;TRAFİK KURALLARINA UYGUN ŞEKİLDE BEN YOLUMDA GİDERKEN HİÇ KİMSEYE YOL VERME MECBURİYETİM YOK..BENİ TEHLİKEYE ATAN ADAMDA İSTER KURYE OLSUN İSTER ARABA ŞOFÖRÜ ONU UYARIRIM.

bak kardeşim ben burdan ilan ediyorum.kurye avına çıkıcam demedim sana.sapıkı sapık konuşma,bende yıllardan motor kullanıyorum 14 yaşımda başladım motosiklet sürmeye,yanlız kimseyi zordurumda bırakmadım.kimseyle dalaşmak felanda istemiyorum.kardeşim sözün özü.beni tehlikeye atacak olankişiye benim tahammülüm heleki evlendikten sonra birde çocuğum olduğundan beri tahammül sınırım zayıfladı.yüzde yüz diş dökerim demiyorum.yanlız yanımdan basıp gitmesinede artistlik yapmasınada müsade etmem. m.şanver ABİ SANA KATILIYORUM.

bende birisini kırdıysam özür dilerim

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı trendy83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KORKUT 250 :Kimsenin şövalyeliğini yapmıyoruz sadece seninde dediğin gibi sadece kuryelermi bilinsiz kullananlar onların dışında herkezmi bilinçli kullanıyor bunun cevabını verirmisin
    Bilinçli bir sürücü her zaman kendinden yol isteyenede yol verir Tabiki yol vermek o an için senin yada yol vermek isteyen için tehlike oluşturuyorsa zaten kimse yol vermez Ama sizden yada bizden nizami bir şekilde yol isteyenede yol vermeyerek inatlaşmış olmazmıyız. diyorsunya;
    bilinçli kullanana zaten bi lafımız yok.Ama ben o yol isteyen herkese yol verirsem yarın bigün başkalarının ensesinde sellektör patlatacak yada plakanın tozunu almaya kalkacak.benim derdim bunlarla.Yoksa kuryeymiş müdürmüş beni ilgilendirmez.bEN TEK CÜMLEYLE AÇIKLAYIM DERDİMİ;TRAFİK KURALLARINA UYGUN ŞEKİLDE BEN YOLUMDA GİDERKEN HİÇ KİMSEYE YOL VERME MECBURİYETİM YOK..BENİ TEHLİKEYE ATAN ADAMDA İSTER KURYE OLSUN İSTER ARABA ŞOFÖRÜ ONU UYARIRIM.

bak kardeşim ben burdan ilan ediyorum.kurye avına çıkıcam demedim sana.sapıkı sapık konuşma,bende yıllardan motor kullanıyorum 14 yaşımda başladım motosiklet sürmeye,yanlız kimseyi zordurumda bırakmadım.kimseyle dalaşmak felanda istemiyorum.kardeşim sözün özü.beni tehlikeye atacak olankişiye benim tahammülüm heleki evlendikten sonra birde çocuğum olduğundan beri tahammül sınırım zayıfladı.yüzde yüz diş dökerim demiyorum.yanlız yanımdan basıp gitmesinede artistlik yapmasınada müsade etmem. m.şanver ABİ SANA KATILIYORUM.

bende birisini kırdıysam özür dilerim
    Bak şimdi küçük harfle yaz büyük harfle yazmak bağırarak konuşma anlamına gelir hoş karşılanmaz.
    Ben diyorumki kuryelerde olsun normal kullanıcılar olsun hepsinde var bilinçsiz kullanan genelleme yapılabilirdi burada ve kimsede yapmamış
    Sonuçta burası bir tartışma topiği olmuş tartışılabilir ama kimseyi kırmadan sen başka düşünürsün ben başka bence seviyeli bir tartışma topiğiydi bu kimseninde birbirine kırıldığını sanmıyorum.
    Senin bileceğin iş ister yol verirsin ister vermezsin.
    ALLAH yolunu açık etsin.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asubayah ve şanveren,
    ikinizi de seviyorum amaartık yeter. Hatırım için. ikinizi de tanıyorum ve ikiniz de dost canlısı isnsanlarsınız.
    sizleri seviyorum, kırmayıp kestiğiniz için ise peşinen teşekkürler
    bu dikleşme değil konuyu açmak nedenlerini tartışmak
    imam......... cemaat.........

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Topic lerdeki alıntılar karışıyor galiba.Benim yazmadığım bir şeyi benden alıntı imiş görünüyor bir topic inde m.şanveren kardeşim.56.topic.Aman yanlış anlaşılma olmasın.Zaten vukuatlıyız doğruları söylüyoruz diye
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    teşekkür ederim,

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi küçük harfle yaz büyük harfle yazmak bağırarak konuşma anlamına gelir hoş karşılanmaz.
    Ben diyorumki kuryelerde olsun normal kullanıcılar olsun hepsinde var bilinçsiz kullanan genelleme yapılabilirdi burada ve kimsede yapmamış
    Sonuçta burası bir tartışma topiği olmuş tartışılabilir ama kimseyi kırmadan sen başka düşünürsün ben başka bence seviyeli bir tartışma topiğiydi bu kimseninde birbirine kırıldığını sanmıyorum.
    Senin bileceğin iş ister yol verirsin ister vermezsin.
    ALLAH yolunu açık etsin.
    son cümlesini oku, yanlış anladın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topic lerdeki alıntılar karışıyor galiba.Benim yazmadığım bir şeyi benden alıntı imiş görünüyor bir topic inde m.şanveren kardeşim.56.topic.Aman yanlış anlaşılma olmasın.Zaten vukuatlıyız doğruları söylüyoruz diye
    evet orada bir karışıklık oldu bende anlayamadım

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Konu dışı olacak ama,
    Harika yav..İlk defa gerilen sinirler kavga çıkmadan yatıştı forumda..
    Tebrikler..

Motosikleti
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu dışı olacak ama,
    Tebrikler..
    Bencede seviyeli ve güzel bir tartışma topiğiydi hocam
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    olur böyle vakalar türk polisi yakalar

ya aslında gerçekten kırıcı inciltici olmak için yazdığımıza bende inanmıyorum. sadece biraz fazla alıngan oluyoruz hepsibu.bunu bugün burda bende yapmış olabilirim.buda günün şarkısı olsun diyorum

http://www.youtube.com/watch?v=O1cHIYL_ppA
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Aman arkadaşlar, saygı, sevgi, birlik beraberlik. hürmet

Motosikleti
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu dışı olacak ama,
    Tebrikler..

sevgiyle her eksiklik giderilir. ama önce sevgiyi yaratmak gerekir...

Hacı Bektaş-ı Veli

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaşlar sabahtan beri konuyu takip ediyorum.... kuryelikte ömrüm çürüdü... şöförlük ondanda kötü...istanbul trafiğinda tam anlamı ile kurallara uyan bir sürücü görmedim... kaç kişi otoyolda motosiklet hız sınırını geçmemi,ştir.... yada kaç kişi araçları ile önündeki araç arasındaki takip mesavesini koruya bilmiştir.... istanbul trafiğinde çok zor... ben sizi sıkıştıran kurye yada kamyon sürücüsü yada her neyse bu kişiyi savunmuyorum ama hatalar tek yönlü değildir... kavga edersiniz veya etmezsiniz bu ayrı mesele bunada bişey diyemem ama her şeyden önce kendinizi düşünmelisiniz....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimle sidik yarışına girme,sonra paçalarından akar

yazdıklarımın devamını oku.sonra yorumyap.siyasetciler gibi aradan cımbızlama.

Oturduğun yerden klavye delikanlılığı yapma Paçamdanmı akar senin biryerindenmi akar orası belli olmaz Efelik taslama burda keşke İstanbul'Da kurye olsamda sana denk gelsem

Yorumlarını okuyorum gıcık olduğum konu sana kimse "biri sana artistlik yaparsa naparsın" şeklinde bir soru sormadı kendi kendine bunu kanıtlamaya çalışma , dişini çok dökmüşler aşağılık kompleksine giriyorsun sanırım forum burası diye bu kadar kibar yazıyorum senin gibi artistliğe soyunamam

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bencede seviyeli ve güzel bir tartışma topiğiydi hocam
    biz kendi aramızda anlaşamazsak insanlara derdimizi nasıl anlatırız.

Motosikleti
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz kendi aramızda anlaşamazsak insanlara derdimizi nasıl anlatırız.

Arkadaşlar tamam artık ortamı germenin alemi yok

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler