merhaba arkadaşlar ben 150 zat ın görunuşunu çok begenıyorum ama bir bayan için uygunmudur bılmıyorum bayag agır görunuyorlar
merhaba arkadaşlar ben 150 zat ın görunuşunu çok begenıyorum ama bir bayan için uygunmudur bılmıyorum bayag agır görunuyorlar
daha önce zat kullandım o kadar ağır bir makine değil eşimde uzun bir süre kullandı süratli değildir güvenlidir ve bakımı sık yapıldığı sürece sorunsuzdur 28 000 km yaptım üzmedi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
gayet uygun bence. herkes çok ağır diyor ama sanki 300 kilo. normal scooterlar 125kilo civarı, bu da 150 kilo. ağırlık sorıun olmasın
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Görünüşe aldanmayım arkadaşın dediği gibi normal küçük boyutlu scooterlarla arasında çok abartı bi kio farkı yoktur bencede. Zorlansanız bile alışana kadar.
İlk defa kullanacaksanız yani öğrenmeye yeni başlıyorsanız bence uygun değil... Biraz daha küçük scooter uygun olabilir o zaman..
Bende 3-4 bin km kullanmıştım..
Bayan için kullanımı kesinlikle uygun ve rahattır..
Hatta sitede ilk motosikleti zat olan bir kız arkadaşta vardı..Başlık açtıydı..
kullanır tabi neden kullanamasın benim ablam kullandı
bana kalırsa 125 cc lik japon veya italyan alman.eğer ilk olacaksa motorun.bu işler birazda bütçeye bakar.deneyimin varsa 250 cc lik sym işini görecektir.kendi fikrimdir çin'den uzak dur
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
sadece ağırlık değil, eni-boyu da önemli. kim ne derse desin, büyük boyutlu bir scooter ve trafikte küçük motorlar kadar kıvrak değil. sıfır almayı düşünüyorsan ucuz da değil. hele ilk motoru olacaksa daha hafif, kıvrak modellere yönelmeni tavsiye ederim. olanağın varsa japon'dan şaşma.
uygun değildir, kaba durur, daha naif birşey gerekli. tabi kullanım amacı da önemli.
vespa lx 150 şiddetle tavsiye ederim..
insanın oturma odasına koyası geliyor..
Tahminim bu topik öylesine açılmış. Üyenin 1. mesajı ve gerisinin geleceğini zannetmiyorum. İnşallah yanılırım. Soruya gelince eski bir zat kullanıcısı olarak motor göründüğü kadar ağır değil. Hatta burgman kullandıktan sonra oyuncak gibi gelmişti. Bayan için uygun değildir. Çok olmasada dertli bir motordur. Bayan arkadaşlara tavsiyem imkanı olanlar vespa alsın, tepe tepe kullansın.
125 zn bak bayanlara gidiyor kazasız belasız
Ben pek tavsiye etmem..Ama neden.
Öncelikle pek ağır sayılmaz.Bir bayan kullanabilir..
Ama Boy bana göre çok önemli bi faktör eni baya geniş bide 150 kg olunca biraz zorlar..
Birde önemli faktörlerden biri sadece kullanma değil tehlike anındada motorun denqede durmasını sağlıyabilmek..Bu tabi birden durmalarda olur 2 ayağın yere tam değmesi gereken ve güç gerektiren anlar..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)