Biraz daha sabredin , ben silecek icat edecem. Önümüzdeki kışa yetişir inşallah...
Biraz daha sabredin , ben silecek icat edecem. Önümüzdeki kışa yetişir inşallah...
Ahaaa ben yapıcam bunu dur ya bak benden önce sakın çıkarmaviper_1 adlı üyeden alıntı
ben şahsen böyle bişeyi viper dan beklerim adamda her türlü numara varviper_1 adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Tam da ısı transferi dersine çalışıyordum iyi oldu bu açıklamailnapoli adlı üyeden alıntı
Kaskın iç sıcaklığı herzaman için dış orta sıcaklığından fazladır (ortalama 10-15C kadar). dolayısıyla vizörün içi ve dışı arasında bir sıcaklık farkı oluşur. Bu sıcaklık farkı eger ortam (kaskın içi ve dış ortam) sıcaklık farkları 15 derece ise vizörün iç yüzeyi ile dış yüzeyinin sıc farkı 15ten az olur bunu 10C olarak kabul edelim. Şimdi eğer ikinci bir vizör yapıştırarak et kalınlığını 2 katına çıkarırsak vizörümüzün iç yüzey sıcaklığı 5C yani yarısına düşer. Bu sıcaklık farkında da aşırı soguk havada gezmiyorsan kolay kolay buhar oluşmaz.
Arabalarda öncelikle iç sıcaklık çok daha yüksek oluyor ve buharlaşma cama hava üflenmesiyle bir akım oluşturuluyor ve camdaki yoğunlaşmış su buharının tekrar buhar fazına geçmesi sağlanıyor. Bu olayı kaskta da uyguluyoruz. Vizörü biraz acın buhar kaybolur.
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
Ben Sağnak Yagişlarda Kaskin Vizörünü 1-2 Cm Açik Tutuyorum.
bant olayını geçenlerde bende duymuştum üst üste yaklaşık 100 bant her kullanımdan sonra basit bişekilde çekip atıyosun öööle bişey deneyeceğim bende
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
benim duyduğum o bantlar çok ince ymiş ... göreces bakalım ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
kask spreyleri var deneyebilirsin
10 sene sonra birgün...
Arkadaş 11 sene bu konuya mesaj atmak için beklemis.
abi adamlar antifog denen şeyi üretti neden hortlatma yapıyorsunuz
Bu konuyu nasıl bulduğu da biraz enteresan, 2016 yılında sprey mi kaldı artık
nolan n87 gayet güzel bir kask hocam bi düşünün isterseniz
11 Sene sonra hortlatılmış, başlık altı 37 numaralı post satılıktır. Sadece garajdan çıkarırken sola devrildi. Rodajı itina ile yapıldı. İrtibat DM ile.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)