http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
Yine üzücü bir haber gören duyan olursa haber versin
adam kim bilir nasıl üzülüyodur şimdi
http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
Yine üzücü bir haber gören duyan olursa haber versin
adam kim bilir nasıl üzülüyodur şimdi
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
ya abi ben çok fena oluyorum bu haberleri gördükçe.. çalınmaması için yapcak ne var motosiklet için? kilit vb bişey yada sigorta?
geçmiş olsun.. ne diyebilirim ki. belki cezalar biraz daha sert olsa..
Ş.refsizler ya..
çok geçmiş olsun inş.en kısa zamanda bulunur.
ve adamın garajından çalıyorlar üstelik
Valla pahalı bir motor almaya sırf bu durumlardan korkuyorum aslında. Alsam öyle birşeyler evin salonuna kadar sokmam gerekecek galiba.
Facebookta yayalım ya belki biraz fazla kişiye ulaşırız.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
ben apartmanıma sokup 4 tane kilit takıyodum hergün=)) AMA Bİr kac kisi tükürüyodu bi buldumm allaaaa =)) geçmiş olsun valla umaırm en kısa zmanda bulunur
kapalı garajdan
Geçtiğimiz pazar günü Şişlide esnaf bir abimiz var kapısının önünden motorunu çalmışlar dün haber verdi bana tesadüf feriköyde gördüm motoru,takıldım peşine iki tane okul kıyafetli velet motorun plakayı bile sökmemişler,motorlu bir trafik polisi gördüm anlattım durumu,polis hemen bindi tepelerine,ehliyet ruhsat dedi,çıkardı ruhsatı verdi velet babamın motoru diyor birde pişkin pişkin dayanamadım ağzının ortasına osmanlıyı patlattım,olay ortaya çıkınca başladılar iki velet biz ettik sen etme demeye,motorun sahibini aradım geldi sanki yolda külçe altın bulmuş gibi gözünün içi parladı yaw,şimdi bu arkadaş nasıl üzülmüştür tahmin ediyorum
ya ben adama üzülüyorum kim bilir ne şartlar altında aldı o motoru o çalanları burdan kınıyorum ne faydası olcaksa
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Garajım yok motorumu satana kadar kapımın önünde yani bildiğiniz sokakta muahfaza ediyordum daha önce aynı sokaktan 2 motor çalınmış bilmiyorum ama ilk önlemim hiçbirşeydi sonraki önlem bisiklet kilidi daha sonra zincir sonra profosyonel alarmlı kilit en son webcam koymayı düşündüm çalarlarsa bulurum hırsızları bi güzel dayak atarız die neyseki sattım o korkularım geçti artıkın :D ama şu anda racing alıcam umarım apartman kapısından sığar tekrar o sokağa güvenemiyorum artıkın.
Ben bile buralardan alistim artik türkiye´de motorlarin bol bol calinmasina..
Gecmis olsun..
insallah bulunur diycem ama sakat sanirim..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
çok üzüldüm bir an önce bulunur inşallah
aynı bölgede oturuyorum evvelki akşam işten çıktım motorumun etrafında üç tane tipi kayık genç vardı. motoru ısıttım ve içeri girdim içerdeki arkaşlarımdan ikisinin daha motoru var toplam üç motorumuz var kapıda. dışarda bi kaç kişi var tipleri anormal hırsız olabilirler ben gidiyorum motorlarınıza dikkat edin dedim kapıya yöneldim hırsızlar benim motora doğru sinsi sinsi eğilerek geliyorlardı ki tam beni görünce yön değiştirip gittiler. Tabi suç üstü olmadıkları için birşey diyemiyoruz..tabi bunlar hırsızmıydı mahallenin gençlerimi bilinmez ama bende kocasinan merkez mahallesinde çalışıyorum ve bu civarda çok fazla hırsızlık oluyor. bir sene önce kapıdan bir motorumuzu çalmışlardı. şimdi beklemede ve hazırlıklıyım tekrar geleceklerine inanıyorum Allah zeval vermesin.
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)